malen_a 29.04.04, 10:08 bedziesz relacjonowac jak tam maja sie sprawy na protescie antyglobalistow? nie mam tu ani tv ani radia, a chcialabym wiedzec, czy jak wroce do domu to zastane ruiny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Chiara, mam prosbe 29.04.04, 10:10 reporter Chiara??:) słuchaj jak mi się jakieś wieści nawiną, to oczywiście, aczkolwiek specjalnie jakichś wiadomości nie będę włączać, ale na pewno dam Ci znać, czy W-wa to ruina:) Ale wszyscy mówią, że może nie będzie tak źle. Apogeum podobno ma być koło 13.00, kiedy dotrą pod Victorię... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Chiara, mam prosbe 29.04.04, 10:13 ...i dotra do nich kibole :))) dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara, mam prosbe 29.04.04, 10:16 malen_a napisała: > ...i dotra do nich kibole :))) > dziekuje bardzo kurczaki, to ja o kibolach nic nie słyszałam, no nic, to będę patrzeć, może potem będę zerkać na tvn24. Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Chiara, mam prosbe 29.04.04, 10:19 a my dziś z koleżanką specjalnie skombinowałyśmy radio do pokoju:) Szkoda, że tv nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Chiara, mam prosbe 29.04.04, 10:25 Wlasnie, ja sie boje, zeby nasze rodzime dresy nie zrobily rozroby na konto antyglobalistow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 z serwisu 29.04.04, 10:27 www.wp.pl kibole też przyjechały...no, o ile antyglobaliści niekoniecznie musieli porozrabiać, to ci się na pewno postarają... Odpowiedz Link Zgłoś