Dodaj do ulubionych

Mróz w NBA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 01:26
To ja też chce do NBA. 2,07 mam i gram tylko na podwórku, ale jak rezerwowy z
polskiej ligi moze w NBA grac, to ja też mogę
Obserwuj wątek
    • Gość: adas Re: Mróz w NBA? IP: 81.219.117.* 04.05.04, 03:06
      Brakiuje Ci z siedmiu centymetrów. No i byłoby miło gdybys miał jakieś 17 lat i
      ze 110 kilo. No i nie zapomnij o agencie, a i paru pismaków mogłoby napisać
      jaki to jesteś dobry.
      Pozdrawiam
    • facq Re: Mróz w NBA? 04.05.04, 07:47
      a ja mam 180 cm, mało gram na podwórku, ale kiedyś umiałem dobrze grać.. jakbym
      więcej pograł, to bym miał szansę na NBA.. czekam na chętnych agentów, którzy
      chcieliby mnie zgłosić do NBA.. mam 19 lat i jestem perpektywiczny
    • Gość: janusz Beznadziejny jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 08:26
      W Play Offs nawet nie zagrał. Nie ma szans
    • Gość: ajron Toż to leszcz nad leszcze IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.05.04, 08:48
      Nawet w drugiej lidze jak gra wrezerwach trener nie daje mu pograć bo jest za cieńki. Drewniak i tyle. Jeszcze pcha sie do NBA - kpina
    • Gość: tony Re: Mróz w NBA? IP: *.torun.mm.pl 04.05.04, 08:54
      To już parodia...Jodłowski się promuje kosztem biednego Mroza. Szkoda, że dał
      chłopak namieszać sobie w głowie. Jak ktoś zna Jodłę to wie o co chodzi.
    • Gość: GD Re: Mróz w NBA? IP: *.zchpolice.com 04.05.04, 09:04
      a kto to jest Cktiszwili? Zobaczcie lepiej na www.nba.com jak on się na prawdę
      nazywa.
      • Gość: boro of green 12 Niech sobie pogra IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.04, 17:05
        czemu nie!!
        a noz chlopaczyna okaze sie nieokrzesanym talentem, w nba go uformuja i drugi hakeem o. gotowy(+50kg i hak).

ja tez gram w kosza mam 76 lat i 165cm wzrostu, za to 105kg wagi. Dobrze sie ruszam.

anyone??
    • Gość: bazyliszek to już prędzej Agata... IP: *.chello.pl 04.05.04, 09:06
      ... jego siostra.
      podejrzewam, że gra w kosza lepiej od niego...
      • Gość: adas Re: to już prędzej Agata... IP: 81.219.117.* 04.05.04, 19:01
        No i przyjemność dla oka większa. Byleby jej nie wsadzali w koszykarskie
        wdzianko.

Choć w polskim klubie na testy nie wzięliby osiemnastoletniego Jordana, Kobiego
        czy innego Duncana. Za młodzi, za ciężcy, za...
    • Gość: dragonfly lepie patrzcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 10:43
      warto sie przypatrzec Pawlowi na rozgrzewkach przed meczem...idzie mu calkiem
      niezle, a to ze nie gra, to jest kwestia jego bardzo malego doswiadczenia.
      trudno, zeby rywalizowal o miejsce w piatce z Wojcikiem czy Tomczykiem... :)
      mam nadzieje, ze Pawel zostanie jeszcze w Slasku, bo za kilkka lat moze byc z
      niego bardzo dobry zawodnik..
      • Gość: adas Re: lepie patrzcie IP: 81.219.117.* 04.05.04, 23:54
        Ta, a w jego wieku Wójcik, Zieliński, Tomczyk dalej podawali ręczniki starszym
        kolegom? Wiem, komunizm, ograniczenia dla obckrajowców, brak kasy. Kiedyś
        pokazywali (najlepsze momenty polskiego basketu???) mistrzostwa Europy z 91
        roku. Zieliński (włosy do ramion), Bacik, Wójcik, wszyscy koło dwudziestki.
        A najśmieszniejsze, że Mroza jeszcze jakiś klub z NBA weźmie, w Europie się
        żaden gracz powyżej 210 cm i poniżej dwudzietki chyba się nie uchowa.
    • jacek.erazmus Re: Mróz w NBA? 04.05.04, 13:06
      Czy to jest jakiś żart ?
    • Gość: Budyn Re: Mróz w NBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:49
      A ja mam 16 lat, też troche gram. I na podwórku i na SKSach. Zdobyliśmy nawet 3
      miejsce na Pradze w Warszawie. Średnia na mecz ze 4 pkt, ale za to zawsze w 3
      secundzie. Mogli by mnie wziąść do NBA i zdejmować po rozpoczęciu kwarty...tak
      żeby grać ze 2 minuty w meczu :) i średnia już koło 8 pkt, to więcej niż
      Lampe ;)
    • Gość: momo Re: Mróz w NBA? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 15:52
      A ile on waży? na oko to gdzieś maks. 90 kilogramów. Mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka