Gość: koszykarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 01:26 To ja też chce do NBA. 2,07 mam i gram tylko na podwórku, ale jak rezerwowy z polskiej ligi moze w NBA grac, to ja też mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adas Re: Mróz w NBA? IP: 81.219.117.* 04.05.04, 03:06 Brakiuje Ci z siedmiu centymetrów. No i byłoby miło gdybys miał jakieś 17 lat i ze 110 kilo. No i nie zapomnij o agencie, a i paru pismaków mogłoby napisać jaki to jesteś dobry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
facq Re: Mróz w NBA? 04.05.04, 07:47 a ja mam 180 cm, mało gram na podwórku, ale kiedyś umiałem dobrze grać.. jakbym więcej pograł, to bym miał szansę na NBA.. czekam na chętnych agentów, którzy chcieliby mnie zgłosić do NBA.. mam 19 lat i jestem perpektywiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Beznadziejny jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 08:26 W Play Offs nawet nie zagrał. Nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron Toż to leszcz nad leszcze IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.05.04, 08:48 Nawet w drugiej lidze jak gra wrezerwach trener nie daje mu pograć bo jest za cieńki. Drewniak i tyle. Jeszcze pcha sie do NBA - kpina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Mróz w NBA? IP: *.torun.mm.pl 04.05.04, 08:54 To już parodia...Jodłowski się promuje kosztem biednego Mroza. Szkoda, że dał chłopak namieszać sobie w głowie. Jak ktoś zna Jodłę to wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD Re: Mróz w NBA? IP: *.zchpolice.com 04.05.04, 09:04 a kto to jest Cktiszwili? Zobaczcie lepiej na www.nba.com jak on się na prawdę nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro of green 12 Niech sobie pogra IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.04, 17:05 czemu nie!! a noz chlopaczyna okaze sie nieokrzesanym talentem, w nba go uformuja i drugi hakeem o. gotowy(+50kg i hak). ja tez gram w kosza mam 76 lat i 165cm wzrostu, za to 105kg wagi. Dobrze sie ruszam. anyone?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek to już prędzej Agata... IP: *.chello.pl 04.05.04, 09:06 ... jego siostra. podejrzewam, że gra w kosza lepiej od niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: to już prędzej Agata... IP: 81.219.117.* 04.05.04, 19:01 No i przyjemność dla oka większa. Byleby jej nie wsadzali w koszykarskie wdzianko. Choć w polskim klubie na testy nie wzięliby osiemnastoletniego Jordana, Kobiego czy innego Duncana. Za młodzi, za ciężcy, za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonfly lepie patrzcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 10:43 warto sie przypatrzec Pawlowi na rozgrzewkach przed meczem...idzie mu calkiem niezle, a to ze nie gra, to jest kwestia jego bardzo malego doswiadczenia. trudno, zeby rywalizowal o miejsce w piatce z Wojcikiem czy Tomczykiem... :) mam nadzieje, ze Pawel zostanie jeszcze w Slasku, bo za kilkka lat moze byc z niego bardzo dobry zawodnik.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: lepie patrzcie IP: 81.219.117.* 04.05.04, 23:54 Ta, a w jego wieku Wójcik, Zieliński, Tomczyk dalej podawali ręczniki starszym kolegom? Wiem, komunizm, ograniczenia dla obckrajowców, brak kasy. Kiedyś pokazywali (najlepsze momenty polskiego basketu???) mistrzostwa Europy z 91 roku. Zieliński (włosy do ramion), Bacik, Wójcik, wszyscy koło dwudziestki. A najśmieszniejsze, że Mroza jeszcze jakiś klub z NBA weźmie, w Europie się żaden gracz powyżej 210 cm i poniżej dwudzietki chyba się nie uchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyn Re: Mróz w NBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:49 A ja mam 16 lat, też troche gram. I na podwórku i na SKSach. Zdobyliśmy nawet 3 miejsce na Pradze w Warszawie. Średnia na mecz ze 4 pkt, ale za to zawsze w 3 secundzie. Mogli by mnie wziąść do NBA i zdejmować po rozpoczęciu kwarty...tak żeby grać ze 2 minuty w meczu :) i średnia już koło 8 pkt, to więcej niż Lampe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Mróz w NBA? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 15:52 A ile on waży? na oko to gdzieś maks. 90 kilogramów. Mało. Odpowiedz Link Zgłoś