Dodaj do ulubionych

Adam Romański: Sopocka ośmiornica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 18:33
Dugi mecz byl straszny:( Momentami mialem wrazenie ze Slask odpuszcza,
podpuszcza, nie mam pojecia co robi... Jednak wierze w Katzurina i chlopakow.
Zastanawiam sie jaki bylby wynik gdyby grala wiecej czasu piatka- Greer,
Zielinski, Tein, Rondel, Wójcik. Czemu Hyzy gra tak krotko i tak dziwnie?
Czemu atakuje (czego zwykle nie potrafil) i czemu kiepsko broni? POdejrzewam
ze powrot Tomczyka moglby Slaskowi dodac skrzydel- chociazby
psychologicznych. Powtorze sie. Wierze w Katzurina, ktory zwykle tak ma, ze
zaskakujaco przegrywa, by potem sie odbic i zabojczo odpowiedziec. Pozdrawiam
Sopot (nie Jagodnika- prostaka). Ale niech wygra lepszy- czyli WuKaeS!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 3City Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:42
      A co ty masz do Jagodnika ? Z Włocławka jesteś ? Czy nasi kibice wyzywają
      Hyżego albo Randle'a za ich faule ?
      Pewnie gdyby Goran grał u Was to byście wznosili hymny ku jego chwale.
      Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców.
      • Gość: sir K Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:27
        Jestem z poszkodowanymi i nigdy bezpodstawnie nie jadę po nikim. Nigdzie nie
        napisalem nic zlego o anwilu ani o porokomie, a ze nie lubie Jagodnika- mam do
        tego prawo- bo nienawidze chamstwa i prostactwa i nie zapominam tak po prostu i
        nie wybaczam gdy ktos nie przeprasza.
        PS. nikt nie chce Jagodnika we Wro. Gwarantuje
        • Gość: 3City Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 18:29
          Gdy jednak Goran grał u was i zdobył w meczu Euroligi, np. 30 pkt, w dodatku
          zapewniając zwycięstwo w ostatniej sekundzie meczu rzutem za 3 pkt, byłby tak
          samo wywyższany jak obecnie Greer. Przed tym sezonem nikt w Sopocie nie widział
          miejsca dla Pacesasa. Teraz gra u nas i jest tak samo uwielbiany jak Goran.
          Wprowadził nas w finale i nikt nie wyobraża sobie gry naszego zespołu bez niego.
          Tak, więc opanuj emocje i popatrz na grę Gorana z perspektywy neutralnego
          kibica koszykówki, a nie pod wpływem emocji, w dodatku po jednym faulu
          nagłośnionym przez Urlepa i działaczy WTK.

Pozdrawiam.

PS. Wiesz co oznacza skrót WTK ?
          Włocławska Totalna Kompromitacja.
    • Gość: Grand Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 22:12
      Panie Romański: bardzo cenię pana za artykuły w "Gazecie" i np. "Baskecie",
      które są dość bezstronną analizą, ale nie mogę pojąć, dlaczego podczas
      komentowania meczy bije od pana taką stroniczością. Tak się wkurzyłem po
      relacji w czwartek w Polsacie Sport, kiedy Pan przeżywał każą udaną akcję,
      niestety tylko Śląska, że w sobotę wsiadłem do samochodu i pojechałem do
      Wrocławia, aby nie oglądać tego w telewizji i nie słuchać tego chorego
      komentowania. Moim zdaniem komentator powinien być obiektywny i bezstronny, a
      Pan po prostu nie jest.
      • Gość: sir Kosynier Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:24
        A czemu mialby byc bezstronny w Polsacie czy na TV4? Przeciez to wlasnie to
        konsorcjum podpisalo umowe ze Slaskiem, a ze ma wylacznosc na mecze we
        Wroclawiu to juz problem innych stacji. W tvp 3 nie bedzie Romanskiego-
        zobaczymy jaki bedzie komentarz....
        • Gość: vimag Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: 82.139.15.* 10.05.04, 00:26
          jak to jaki - taki jak zawsze : będą "chwalili" każdą akcję Śląska ... nieudaną
        • Gość: Grand Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 07:48
          Mam rozumieć, że w tym przypadku telewizja podchodzi do tematu: "kibiców Sopotu
          i im podobnych mamy w d...., jak nie chcecie to nie oglądajcie". Dobra polityka
          tego konsorcjum. Nie mówiąc już o sposobie ralizacji.
          • Gość: sir Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 09:56
            Polski kibic np. Olimpiakosu tez moze sie wkurzyc, w sytuacji, gdy zna jezyk
            polski i oglada Eurolige z Wroclawia w TV4. Nie o to tu chodzi. A tak poza tym,
            nie wiem czy pamietasz chociazby komentarze p. Zielinskiego z warszawskiej
            telewizji, gdy Slask gral z Pruszkowem. Gwarantuje Ci ze Romanski naprawde
            swietnie trzyma nerwy na wodzy i potrafi pochwalic Prokom, potrafi zganic
            Slask,a ze czasami nie wytrzymuje? Ja komentujac bym nie byl w stanie nie byc
            stronniczym- jemu sie przez wieksza czesc meczu udaje. Pozdrawiam
      • Gość: gdynia Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.greenet.pl 10.05.04, 16:33
        na szczescie kolejne 2 mecze sa w tvp3 ;)
        • Gość: ziolo Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.04, 21:13
          Polemizowałbym z tym "na szczęście". Zawsze gdy słcham komentarzy dziennikarzy
          od koszykówki z telewizji publicznej mam ochotę wyłączyć głos. W
          przeciwieństwie do komentarzy na Polsacie Sport czy TV4.
          • Gość: runek Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 12.05.04, 00:21
            zgadzam sie - mecze w Polsacie i TV4 - są lepiej komentowane i pokazywane niz
            w TVP3.
            Trzeba sie niestety pogodzic ze stronniczoscia komentatorow.
            Za jakis czas stacje telewizyjne same sie zorientuja,ze stronicze komentarze
            zniechecaja widzow-kibicow do ich telewizji i ich reklam :).
    • Gość: raptus@gdynia Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.greenet.pl 10.05.04, 16:30
      > Pozdrawiam Sopot (nie Jagodnika- prostaka). Ale niech wygra lepszy- czyli
      WuKaeS!!!!!!

a co ty masz do jagodnka prostaku ?
    • Gość: rsvp Re: Adam Romański: Sopocka ośmiornica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:07
      komentuje mecz z takim entuzjazmem jakby byl w łozku z madonna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka