monika_lwo 26.05.04, 15:39 Nie dośc, że na cycusiach mam strupy i ślady ząbków, to jeszcze od kilku dni upodobała sobie gryzienie mnie w inne miejsca. Jej ulubione to kolana i policzki. Urodziłam wampira... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbamama Re: MOJE dziecko gryzie 26.05.04, 21:27 Monia mój Maciej tez mnie podgryza, zwykle z nienacka, przytula się i łaps, ja oczywiscie reaguje dośc mocno, zwykle krzykiem - nie na dziecko tylko z bólu i pewnie to Mu się najbardziej podoba. Dzieś uzarł mnie przy karmieniu po raz trzeci - ból taki ze mozna przysiąść:( Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: MOJE dziecko gryzie 26.05.04, 22:02 JA juz niestety nie karmie,ale moj nos i uszy tez bardzo bola.Probuje go odzwyczajac i staram sie nie krzyczec(HA,HA),wyczytalam tez w gazecie ze trzeba byc stanowczym i zawsze wampirka odsuwac(ha,ha)Mam tylko nadzieje,ze mu sie znudzi(HI,HI)POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
monika291 Re: MOJE dziecko gryzie 26.05.04, 22:19 Witam!!! Moja maluda też mnie gryzie co prawda ja już nie karmię ,ale uwielbia gryźdz w nos uszy policzki i ramiona tylko ona naszczeście nie ściska mocno a jak krzyczee ał to mała ma dopiero ubaw. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: MOJE dziecko gryzie 26.05.04, 23:23 Ja dotąd chwaliłam się jak to mój synek pięknie ssie...On po prostu mnie szczypie!! Łapie paluszkami cycusia i sobieściska i obraca skórą hehe (auć!) Za to uwielbia gryźć w nogę i ręce swoimi kiełkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: MOJE dziecko gryzie 29.05.04, 21:57 Wrona skąd ja to znam :))) Na szczęście nie ma jeszcze ząbków ale co to będzie jak wyjdą..... Odpowiedz Link Zgłoś