Dodaj do ulubionych

Tak pokątnie i ogródkami

01.08.12, 17:22
doszły do mnie słuchy, że Mała z kolegami i koleżankami zostali na forum "Bez Granic" zbanowani??? Moim zdaniem to istny skandal i niesprawiedliwość, bo już szczególnie na forum "Bez Granic" powinno się tolerować różne opinie, poglądy i zdania a nie zaraz bany?
U mnie tego nie ma i nie będzie... O!
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Tak pokątnie i ogródkami 01.08.12, 18:25
      No Tadziu na moim forum ja rządzę i głupoty oraz trwania w nonsensownym uporze nie będę tolerować! Dobrze by było żebyś to zapamiętał
      Tadzio wykazujesz daleko idącą tolerancję ... jeśli chodzi o forum cudze....
      • tadeusz_ski.51 Re: Tak pokątnie i ogródkami 01.08.12, 18:31
        Rech rech rech, a jednak to prawda! Bo nie byłem pewien
        • tadeusz_ski.51 No dobra Darima, 01.08.12, 18:34
          wiem, że czasami Mała przegina, ale co Ci zawinili jej koledzy i koleżanki? Stosujesz odpowiedzialność zbiorową? To tak jak w tym przysłowiu "kowal zawinił Cygana powiesili"
          • tadeusz_ski.51 Ja tu i teraz postuluję Darima 01.08.12, 18:41
            i apeluję do Twojego poczucia sprawiedliwości o zdjęcie banów z koleżanek i kolegów Małej! Niech się wreszcie w tej Polsce stanie za dość sprawiedliwości!
            • darima_ka Re: Ja tu i teraz postuluję Darima 05.08.12, 20:30
              Ja tu i teraz powiem Tobie ,że masz się nie wpierniczać miedzy wódkę a zakąskę:P
            • mala200333 Re: Ja tu i teraz postuluję Darima 06.08.12, 01:13
              Tadziu wypij za me zdrowo!
              • mala200333 Re: Ja tu i teraz postuluję Darima 06.08.12, 01:14

• darima_ka Re: No dobra Darima, 01.08.12, 18:50
            Ty sobie możesz apelować ,a ja Tobie przypomnę bo widzę ,ze pamięć Cię zawodzi.
            to Twój post przeciez nie?
            Typowe działanie
            Autor: tadeusz_ski.51 ☺ 19.07.11, 17:49
            Dodaj do ulubionych
            Odpowiedz cytując Odpowiedz
            Najpierw zachować się poniżej przyzwoitości a następnie użyć klonów dla odejścia od zasadniczego tematu. Jest taka sentencja w sygnaturce darima_ka, która znakomicie pasuje do tej tu sytuacji - "Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
            Napisałem gdzieś, że z klonami nie gadam, więc będę konsekwentny, gdyż biorąc pod rozwagę cytowaną wyżej sentencję, to po prostu nie ma sensu.
            forum.gazeta.pl/forum/w,98829,127157261,127159651,Typowe_dzialanie.html
            • tadeusz_ski.51 Oj Darima, czy Ty jesteś historyczka? 01.08.12, 19:05
              Żeby aż tak dociekliwie grzebać się w przeszłości? Po prostu mi się tak wypsnęło... kiedyś tam, dawno temu. Teraz myślę inaczej i lubię Małą oraz Jej koleżanki. Kolegów trochę mniej lubię, z wiadomych względów, to konkurenci są!
              • tadeusz_ski.51 No to jak będzie? 01.08.12, 19:10
                Zdejmiesz bany z klonów Małej czy nie?
                • tadeusz_ski.51 ... tfuuuuuuuuu, zaś mi się wypsnęło! 01.08.12, 19:13
                  A bo to wszystko przez Darimę... Wyciąga jakieś tam zaszłości i się strasznie nad nimi rozwodzi... Chciałem powiedzieć: Zdejmiesz te bany z koleżanek Małej czy nie?! Kolegów możesz zatrzymać na banach... niech mi nie brużdżą!
                  • mala200333 Re: ... tfuuuuuuuuu, zaś mi się wypsnęło! 02.08.12, 14:51
                    Alem sie dzis usmiala. Tadziu buzka!
                    • mala200333 Re: ... tfuuuuuuuuu, zaś mi się wypsnęło! 02.08.12, 23:18
                      Tadziu nikt tam nie chce wchodzic! Daj spokoj!
                • darima_ka Re: No to jak będzie? 02.08.12, 21:02
                  tadeusz_ski.51 napisał:

> Zdejmiesz bany z klonów Małej czy nie?

NIE! :P
              • darima_ka Re: Oj Darima, czy Ty jesteś historyczka? 02.08.12, 21:02
                Tadziu nie obchodzą mnie twoje sympatie ,tudzież antypatie.
                Wiec swoje 'dobre rady" zachowaj dla siebie może?
    • mala200333 Re: Tak pokątnie i ogródkami 02.08.12, 23:10
      Tadziu...oni nawet tego nie zauwazyli....choc pracuja ze mna w jednym pokoju...

Tadziowi kwiata:

https://s1.img.pl/v/1208/181812008a.jpg
    • lvova Tadeusz_ski.51 03.08.12, 09:47
      Tadziu rzadko kiedy przyznaję Tobie rację a jak już to robię z wielkim bólem,ale jako osoba pryncypialna muszę przyznać,że masz racje :)
      • rena-ta49 Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 14:53
        Jeeeeeeee, dla mnie to szok :) :)
        • lvova Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 16:26
          I ja też,a jak mi ręce drżały,a pot na czoło się wylał,a jaki nerw jak ja to pisałem :)
          • mala200333 Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 16:40
            chusteczke podac?
      • darima_ka Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 18:31
        lvova napisał:

> Tadziu rzadko kiedy przyznaję Tobie rację a jak już to robię z wielkim bólem,al
        > e jako osoba pryncypialna muszę przyznać,że masz racje :)

To Wy obaj zawiązujecie jakiś sojusz przeciwko mię? :D
        • lvova Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 19:13
          Jak Tadziu ma rację to co ja mam powiedzeic? Co racja to racja :D
          • darima_ka Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 19:40
            No tak ,to się nazywa męska solidarność :P
            Zaraz mnie sie przypomniało:

Żona do męża (podpitego i spóźnionego)
            - Gdzie byłeś tyle czasu?
            - U Janka na brydżu.
            Żona dzwoni do Janka i pyta:
            - Był u ciebie mój mąż?
            - Jak to był?!! Siedzi i właśnie rozdaje.
            • lvova Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 19:45
              :D:D:D
              • darima_ka Re: Tadeusz_ski.51 03.08.12, 19:57
                Nie potwierdzisz i nie zaprzeczysz :D
      • tadeusz_ski.51 Nie chcę abyś cierpiał 06.08.12, 09:49
        lvova napisał:
        > Tadziu rzadko kiedy przyznaję Tobie rację a jak już to robię z wielkim bólem,al
        > e jako osoba pryncypialna muszę przyznać,że masz racje :)
        ----------------
        więc zaproponuję, jeśli masz z wielkim bólem przyznawać mi rację, lepiej nic nie pisz, omiń tego posta i każdy będzie zadowolony. Ty z tego, że nie cierpisz a ja z tego, że Ty nie cierpisz, ponieważ daję słowo, Twoje cierpienia nie są mi do niczego potrzebne.
        Jeśli zaś chodzi o Twoją pryncypialność, sorry, nie zauważyłem jakim zasadom niezmiennie hołdujesz, bo z wyjątkiem bałwochwalczego stosunku do Platformy w innych tematach zwanych poważnymi, niezmiernie rzadko się wypowiadasz?
        • lvova Re: Nie chcę abyś cierpiał 06.08.12, 11:09
          Dokładnie tak,masz rację,ja natomiast z szacunku dla siebie nie napiszę co myślę o Tobie i o Twoich tzw poważnych tematach które się roją w Twojej głowie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka