kanuk 29.07.04, 01:56 Leon :-Nieskończona pustka. Zupełna nicość, bardziej rozległa niż może pojąć umysł Mariola : - Czy mówimy o przestrzeni kosmicznej czy o naszym kalendarzu spotkań towarzyskich ? Leon : -o obu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: ahem 30.07.04, 12:30 Moze sprobowac zaczac eksplorowac ktoras przestrzen, spytal, bez wiekszej nadzei w glosie, Leon? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ahem 13.08.04, 02:58 leon: kochanie, przecież to jest znakomite miejsce na wysypisko śmieci! że też wcześniej o tym nie pomyślałem... wystarczy rozpuścić plotkę, a niejeden podrzuci kontenerek z gruzem czy wory zgnitego żarcia z hipermarketu, no! zrobimy na tym interes! leonowa: fajno, przyda mi się interes... leon: wiesz, tak się też zastanawiam, czy y jesteś tylko denna, czy może bezdenna, bo i ciebie w tym drugim przypadku możnaby skapitalizować troszku... leonowa: o niczym innym nie marzę leon: no właśnie, przestań się mazać i idź plotkować, to jedno przynajmniej potrafisz leonowa: ale czy trafię? leon: nie wiem leonowa: no to mamy zgryz leon: przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana c.d 15.08.04, 12:03 leonowa : przy czym? leon : mówi się przyczyn... leonowa : Dobra...to przy czyn zgryz ? leon: Mówi się przyczyna zgryzu, analfabetko leonowa: a Ty znowu o sexie zboczeńcu... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re:a.c.d.c. 18.08.04, 11:34 leonowa: a Ty znowu o sexie zboczeńcu... leon: o tym, co zboczył ze ścieżki prawości mówi się grzesznik moja ty słodka a głupiutka turkaweczko leonowa: no, ty same zawsze lewizny... leon: ja cię bardzo proszę! nie rozmawiajmy o polityce! leonowa: wiem, wiem... katecheta bił cię w potylice leon: sztachetą! leonowa: i dlatego wystartowałeś w sztafecie... leon: taa, feta była tęga leonowa: nie lubię fety, za słona, ale ty zawsze o tym zapominasz leon: ty i te twoje łono... leonowa: woje to byli w kajku i kokoszu, a ty jesteś platfus Odpowiedz Link Zgłoś