25.04.16, 09:46

Kto na posterunku? suspicious
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: GoT 6 25.04.16, 10:06

Już widziałam 😃
      • aniuta75 Re: GoT 6 25.04.16, 14:22
        jak? Dobrze jest?
        Ja chyba dziś wieczorem...
        • piegucha Re: GoT 6 25.04.16, 15:41
          No, dobrze jestsmile Wszystkie watki poruszyli w pierwszym odcinku, choc dalej nie wiadomo co z Jonem, tylko lezy i lezy tongue_out Zreszta jak to Kit opowiadal w jednym z niedawnych wywiadow, ze troche jego cialo bedzie lezalo w wielu scenachtongue_out
          Ciekawie sie wszystko zapowiada i nawet watek Dani moze bedzie ciekawy.
    • pszczolaasia Re: GoT 6 25.04.16, 12:37
      ja!
    • aniuta75 Re: GoT 6 25.04.16, 21:56
      Nooo całkiem dobrze jest nawet smile.
      Brienne rulez. No uwielbiam ją smile.
      Dany łatwo będzie wydobyć z wioski wdów po khalach. No na pewno łatwiej niż z takiej hordy wink.

P.S. Jedna z panien Sand nie dawała mi spokoju, gdzieś ją już widziałam. A ona grała w seriaalu młodzieżowym, który oglądam z moimi dzieciami "Mia i ja" big_grin.
      • pszczolaasia Re: GoT 6 26.04.16, 09:05
        no ale to zakonczenie!!! szczeka mi spadla do podlogi!
        • aniuta75 Re: GoT 6 26.04.16, 10:17
          No, mi też big_grin. Wygląda na to, że ten kamień co go na szyi nosi daje jej młodość...
    • sil.wen Re: GoT 6 26.04.16, 19:26
      A ja jeszcze nie widziałamcryingcrying
      Bo sie nie moge od Łinczesterów oderwać i każdą wolną chwilę z nimisad
      Zaczynam dziś dziewiąty sezon.
      • aniuta75 Re: GoT 6 26.04.16, 20:50
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • sil.wen Re: GoT 6 26.04.16, 21:05
          Sie nie śmiej...
          Jak ja ich kocham....
          • aniuta75 Re: GoT 6 26.04.16, 21:42
            Ja się nie śmieję tylko się cieszę big_grin.
            Rozumiem Twoją miłość i w ogóle...
            • sil.wen Re: GoT 6 26.04.16, 22:22
              Ale co ja zrobie, jak skończe???
              Myślałam, że to oglądanie na lata, a tu już dziewięć...
              • aniuta75 Re: GoT 6 26.04.16, 22:24
                Zawsze możesz zacząć od początku... suspicious
                • yvi1 Re: GoT 6 03.05.16, 06:28
                  I nic ???????
                  Nikt nie ogladal ??????
                  • aniuta75 Re: GoT 6 03.05.16, 14:38
                    Ja wczoraj postawiam na zombiaki i supka tongue_out.
                    • aniuta75 Re: GoT 6 03.05.16, 14:38
                      Postawiłam ofkoz big_grin.
                      • yvi1 Re: GoT 6 03.05.16, 15:36
                        No i nie mam z kim pogadac sad, kto ogladal odc 2 ?????
                        • piegucha Re: GoT 6 03.05.16, 20:54

Wlasnie skonczylam! No, spodziewalam sie, ze Jon zlapie drugi oddech smile I ze Ramsey pozbedzie sie wszystkich. A Aya odzyska miejsce w domu. Zero zaskoczen. Moze w nastepnym odcinku mnie czyms zaskoczatongue_out
                          • aniuta75 Re: GoT 6 04.05.16, 07:58
                            Noooo Ramsey widzę w formie całkiem dobrej a nawet lepszej niż kiedykolwiek big_grin.

Niestety kilka spoilerów mi mignęło kątem oka i nie dało ich się z głowy wyrzucić i zaskoczeń też dla mnie nie było. Trza się pilnować, żeby za tydzień znowu nie patrzeć tam gdzie nie trzeba wink.
                            • pszczolaasia Re: GoT 6 05.05.16, 09:34
                              czyli omijac hatakowsuspicious czy tam naekranie z dalekasuspiciousbig_grin
    • pszczolaasia Re: GoT 6 05.05.16, 09:32
      no obejrzalam i ja drugi odcinek.
      no no... sie porobilosuspicious
      ja sie tak do dluzszego czasu zastanawiam czy Tyrion nie jest smokiem.
      bo nie wiem czy tylko Targaryen- owie moga byc smokami..ktoz to wie. bo w ksiazce to wiadomo ze drugi brat danny bedzie smokiem a trzeciego typowalam na nic_nie_wiesz_Jonie_Snow ale wiadomo ze nie wiemy jak to sie w ksiazce skonczy.
      do rzeczy. ozywienie Nic_nie_wiesz bylo wiadome. nie po to czerwona starucha wrocila do zamku. swoja droga fajny ten nasyzjnik. chetnie bym go pozyczylawink
      Ramsay..gdzie widzialam taki wpis ze Joff przy Ramsay to przedszkolak i to prawda. co by nie mowic Joff Mamusi sie jednak bal. a teraz Tommen bedzie bral lekcje u miszcza... nono.
      podobal mi sie odicnek. nie powiem.
      • piegucha 3 09.05.16, 17:30
        No, tym razem mnie zdziebko zaskoczyli! A najbardziej Jon Snow smile I juz nie moge sie doczekac co Cersei wymysli smile Tylko dalej nie wiem czy wizje kaleki mnie interesuja czy denerwuja, zobaczymy przy kolejnej... Szkoda, ze watek Aryi zrobil sie taki nudny, bo przedtem byl moim ulubionym sad
        • pszczolaasia Re: 3 10.05.16, 08:32
          a mnie interesują wizje kaleki. bardzo chce wiedziec czyim snem jest Jon Snowwink
          i czy jest synem Lyanny i Rhaegara Targaryenawink
          szkolenie Aryi to wstep.
          bardzo mnie wqrwil lord Amber. moj ty smutku Osha i Rickon w rekach Ramsaya!!!!!!!!!!!!
          normalnie mi cisnienie skoczylo wczoraj!
          • yvi1 Re: 3 10.05.16, 20:22
            No ,zal mi bardzo Rickona sad, juz sie boje co Ramsay wymysli...
            • piegucha Re: 3 10.05.16, 20:48
              Eeee, a ja mysle, ze bedzie sie z nim obchodzil jak z jajem, bo mu juz jedna Starkowna zwiala i nie moze sobie pozwolic na kolejna ucieczke. Cos czuje, ze jego opiekunka sie zajmie, a jego samego nie tknie.
              • pszczolaasia Re: 3 12.05.16, 10:57
                albo co slyszalam gdziestam
                Osha i Rickon razem z ksieciem Umberu uknuli niecny plan siakiswink i ze leb tego wilkora nie byl wcale tym wilkorem...
                • aniuta75 Re: 3 12.05.16, 22:18
                  Oby...
    • aniuta75 4 17.05.16, 21:32

Nooo to Khalesi dała czadu big_grin.
      • piegucha Re: 4 17.05.16, 21:45
        Wreszcie sie sezon rozkreca! Bardzo mi sie ten pozar i sam pomysl podobal! I ze zwiastunu kolejnego odcinka widze, ze bedzie tylko lepiejsmile
        • aniuta75 Re: 4 17.05.16, 21:56
          No się dzieje smile. Wszystkie kobity pokazały dziś pazura. Sansa w końcu się obudziła. Nawet Brienne ma adoratora, który wymownie szarpał szynkę big_grin.
          • piegucha Re: 4 17.05.16, 21:59
            No i mialam racje z Ramsayem! Wiedzialam, ze zajmie sie nia, a nie Rickonem tongue_out
    • pszczolaasia Re: GoT 6 24.05.16, 08:40
      Hodorsad
      • yvi1 Re: GoT 6 24.05.16, 14:50
        No,niestety sad,sad,sad
        Najgorsze jest to,ze to juz 5 odc.
        Znowu nas zostawia na rok z niedokonczonymi sprawami.
        Arya dluuugo jeszcze potrzebuje zeby byc top.
        Danny z taka armia to chyba musi zasypac to morze ,zeby sie dostac na tron...
        No ,tylko Biali sa blizej niz myslalam.Winter is comming ....
        • aniuta75 Re: GoT 6 24.05.16, 22:55
          Masa zalewających zewsząd spoilerów sprawiła, że nie przeżyłam śmierci Hodora jak należy, bo wiedziałam, że umrze sad.
          Arya faktycznie jeszcze w lesie ze swoimi zdolnościami.

A ile odcinków jeszcze?
          • pszczolaasia Re: GoT 6 25.05.16, 08:03
            bo to sie oglada od razu a nie grima 2 odcinki...
            grima moglas na ten przyklad obejrzec wczoraj, jak normalnie ludzie ktorzy znaja kolejnosc i prawidlowosc zycia- czyli ja na ten przyklad...
            jeszcze 5 chyba
            • aniuta75 Re: GoT 6 25.05.16, 08:10
              Oj no pokiełbasiło mi się raz noooo tongue_out. To z tego upału tongue_out.
              • pszczolaasia Re: GoT 6 25.05.16, 08:57
                chyba ze. wybaczone!
    • pszczolaasia Re: GoT 6 31.05.16, 08:26
      wujek zyje. co bylo wiadomo w sumiewink
      • piegucha Re: GoT 6 31.05.16, 17:24
        A ja nie wiedzialamtongue_out Wlasciwie to byl jedyny ciekawy moment odcinka.
        Ale ja za duzo nie czytam, zeby sobie nie psuc ogladania. Jedynie promo kolejnego odcinka podgladam i czekam tydzien na nastepne, wiec tez nie wiedzialam, ze Hodor w poprzednim odcinku zginiesad
        • aniuta75 Re: GoT 6 31.05.16, 22:52
          Rozczulili mnie Goździk z Samem jak szli na kolację smile. Ona w tej sukni na obcasach jak kaczuszka, on grubiutki i stremowany. No słodcy strasznie smile.
          Poza tym jakoś tak bez emocji oglądałam ten odcinek tongue_out.
    • aniuta75 7 06.06.16, 19:30
      Ale numer! Clegane żyje smile. No tego to się nie spodziewałam!
      Arya mnie wkurza, ale mam nadzieję, że się wyliże.
      62 Mormontów big_grin.
      • yvi1 Re: 7 07.06.16, 07:17
        Ale kazdy jak 10 ,czyli 620 smile.
        No ,ze zyje to mnie nie zaskoczylo.Jakos sie tego spodziewalam.Arya faktycznie,denerwuje.
        Babcia jest cud ,miod i orzeszki.A mloda krolowa jest suoer.Fajnie oszukuje Wrobla smile.
        Mam nadzieje,ze Jamie pomoze Jonowi i Sansie .Jakos caly czas mam nadzieje,ze jest tym rycerzem na bialym koniusmile i zrobi cos sam z siebie a nie bo Cesi chce .
        • aniuta75 Re: 7 07.06.16, 08:56
          Oooo tak duet babka-wnuczka Tyrell rulez big_grin. A już się prawie dałam nabrać młodej i se myślałam "WTF?" big_grin.
          No właśnie, ten Jaimie... Już się wydawało, że się naprawił a dalej sis ma nad nim władzę jednak uncertain.
          • pszczolaasia Re: 7 09.06.16, 08:52
            za dlugo tam siedzial. jak sie tylko oddali troche od siostrzyczki zaczyna uzywac mozgu a nie... no.
            Mormontowna ukradla odcinek!
    • aniuta75 9 20.06.16, 22:40

Ależ epicka ustawka big_grin.
      Olbrzyma żal sad.
      A Ramsey zginął tak jak mu się to należało. Szkoda by było na niego miecza.

To teraz co? Dany Dziesięciorga Imion ruszy na Westeros?
      • yvi1 Re: 9 21.06.16, 08:29
        No,jak ruszy i wygra to wszedzie kobiety na tronach ,Sansa w Winterfell, babcia u siebie,na zelaznych wyspach siostra Smrodka .Mam nadzieje,ze Margery oszczedza,bo sprytna jest.Ceserei niech razem z Gora gdzies wygnaja ,Bo mimo ze Bitch jest,to umierac nie musi .
        Tylko Jamie mnie rozczarowal sad, myslalam ze pomoze Briannie.A on za mocno przyssany do siostrzyczki sad.
        Smierc Ramseya dobrze rozwiazana.
        Ciekawe co zrobi Davos z Melissandre ?
      • pszczolaasia Re: 9 21.06.16, 13:02
        i spotka Jona i sie z nim ohajtasmile caly czas mowie ze Jon jest drugim smokiem.
        alezzz to byl odcinek!!!!
        a Sansa niech se juz wezmie tego Litlefingera jak lubi i musi.
        ciekawe co z Arya... i zostal jeszcze kaleka z legalnych choc jak pamietamy Jon tez jest egalny. zalegalizowal go Rob tylko kto o tym pamieta.... czy ktos w ogole zyje z tej gromady ktora przy tym byla? chyba nie...
        • aniuta75 Re: 9 21.06.16, 14:50
          Hahaha o tym samym pomyślałam dziś sobie, znaczy tym ochajtaniu big_grin.

Jaki kaleka???
          • yvi1 Re: 9 22.06.16, 19:54
            No Bran chyba ,ten od Hodora ?
            Sorry,jak zle napisalam imie.Ksiazki tylko czytalam troche i imiona mi sie myla.
            • aniuta75 Re: 9 22.06.16, 22:14
              Jenyyy zapomniała o nim. Ale on się chyba nie liczy zbytnio, bo drzewem chce zostać big_grin.
              • pszczolaasia Re: 9 23.06.16, 08:27
                jak sie nie liczy jak sie liczy. to ze tam drzewem zostanie i dziedzicow nie bedzie to nic nie znaczywink
            • pszczolaasia Re: 9 23.06.16, 08:28
              tajest. Bran od Hodora.
    • lenkaaa 10. !!!!! 27.06.16, 23:21
      No, to teraz się Cersei z Daenerys wezmą za łby (LOL) - Będzie się działo w kolejnym sezonie...!!!

Arya, jak zwykle pojechała z grubej rury tongue_out

Toman, chyba ostatnio "Idę" oglądał i postanowił sam też tak spróbować....

Podziwiałam w tym sezonie konie: Zachwycił mnie galop po schodach na białym koniu w ósmym odcinku i cudna szarża na Snow'a w dziewiątym odcinku. A chwilę przed szarżą ujęcie galopu w zwolnionym tempie !!! Cud, miód i orzeszki !!!

Najgorsze, że teraz znowu TYLE czekania przed nami....
      • aniuta75 Re: 10. !!!!! 27.06.16, 23:36
        Ahhhh jaki fajny finał smile.
        Cersei wykiwała miodnie wszystkich. Jaimie chyba w końcu na oczy przejrzy, bo maupa nawet po synu jakoś nie płakała zbytnio... Mi w sumie też nie żal jakoś mocno Tommena tongue_out.
        Arya - w życiu bym się nie spodziewała big_grin.
        Mała Niedźwiedzica rządzi, jestem jej wielką fanką. Dzięki niej cała ta scena wyboru Jona na Króla Północy była najlepszą sceną w tym odcinku smile.
        A Dany dziesięciorga imion nadpływa big_grin. Się będzie działo big_grin.
      • aniuta75 Re: 10. !!!!! 28.06.16, 00:08
        W temacie czekania big_grin

https://external-waw1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQCc1DE7cWSv4QEU&url=http%3A%2F%2Fwesteros.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F06%2F13550993_955667624531235_1515830513_n-1.gif&ext=gif
        • lenkaaa Re: 10. !!!!! 28.06.16, 13:05
          He, he, he....

A propos: dlaczego wlasciwie Cersei dostala tron? Chyba raczej Jaimie'mu sie nalezalo, jako meskiemu potomkowi....?!?! Ten to sie zawsze daje zrobic w trabe tej Cersei...!!!
          • ariwederczi Re: 10. !!!!! 28.06.16, 13:33
            Królem był Robert Baratheon. Jaime nie jest jego potomkiem. Tron dziedziczyli kolejno jego dwaj synowie, a gdy potomków zabrakło, koronę zgarnęła żona.
          • pszczolaasia Re: 10. !!!!! 04.07.16, 07:48
            dlatego ze byl w bialej strazy to raz
            dwa: Cersei byla zona Krola. a on jest "tylko" straznikiem. a ze przy oakzji bratem i ojcm jej niezyjacych juz dzieci to coz...

no bedzie sie dzialo. z madroscia karla nieglupia przeciez danny jest...bardzo niebezpieczna.
            i wiedzialam wiedzialam wiedzialam ze Jon jest drugim smokiem ha!
            i mowie wam ejszcze sie z Danny hajtniesmile

Ruda bedzie spokojnie rzondzic w Winterfell Arya wszystkich pozamiata a nowa Trojoka wrona bedzie wsio przewidywactongue_out
            teraz tylko rok czekania.
            nie goladalam idy wiec podczas spaceru Tommena po parapecie szczeka mi opadla. to byl chyba akt najwiekszej odwagi tego biednego chlopca.
            najbardziej mnie martwi najwieksze zyczenie litlefingera... a jak wiadomo ze jak litlefinger sobie cos postanowi to chocby caly swiat to i tak to zdobecie. a on zdaje sie na liscie aryi nie jest...a szkoda.
            • aniuta75 Re: 10. !!!!! 04.07.16, 08:53
              Żeby on mógł zasiąść na żelaznym tronie to by musiała hajtnąć się z Dany a potem się jej pozbyć. Ona za mądra na to jest. No i ma karła, jak sama wspomniałaś smile.
              • pszczolaasia Re: 10. !!!!! 04.07.16, 09:59
                moze sie tez ohajtac z cerseisuspicious
                • aniuta75 Re: 10. !!!!! 04.07.16, 13:01
                  Eeee nie, po co jej taka sucz? tongue_out
    • sil.wen Re: GoT 6 05.08.16, 23:46
      No dobra, sezon odhaczonysmile
      To się porobiło... Czyli że Dany jest ciotką Jona???
      Kurde, mógł Ed chociaż żonie na ucho w sekrecie zdradzić, to by nie była dla niego taką suką wredną i by teraz Jon nie miał traumatycznych wspomnień z dzieciństwa.
      Całe szczęście, że Arya na koniec się obudziła, irytowały mnie te epizody z nobody.
      Super, że Hound żyje i wrócił, brakowało go.
      Podoba mi się ta ostra mała, która poparła Jona, kradła każdą scenę. Powinien się z nią ochajtać za parę sezonówbig_grin
      A, i mam nadzieję, że ten zainfekowany znajdzie lekarstwo i sie ochajta z Dany, bo mu mocno kibicuję, chociaż starszawy.
      A to Jon teraz też bedzie jaja wysiadywał, czy to tylko smoczyce mogą? I taki jakiś strasznie czarny jest jak na te standardy. Hmmm...
      Ciekawe, ciekawe, co teraz, tylko znowu tyle czekania...
      • pszczolaasia Re: GoT 6 08.08.16, 09:00
        Jon byl typowym Starkiem z urody. mowilo sie ze Arya i Jon byli do sie podobni a Arya to byla "czysta Lyanna" wink
    • sil.wen Re: GoT 6 08.08.16, 13:39
      Ciekawi mnie też, jak się Jaimie znajdzie w tej sytuacji, czy będzie dalej popierał te wredną zdzirę, czy może odezwie się lojalność braterska? I jak Tyrion się znajdzie - bo tu Dany, a tu żonawink... I co powie Dany, jak się dowie, że już wcale jej się w korona nie należy? Fajny taki trójkątny klincz na koniecsmile
      • aniuta75 Re: GoT 6 09.08.16, 10:30
        Mam nadzieję, że Cersei jeszcze jakiś numer wywinie i Jaimie ją kopnie w odwłok.
        Dany pewnie sobie Jona za męża weźmie big_grin. 2 in 1 big_grin.
        • sil.wen Re: GoT 6 09.08.16, 15:41
          Kurna, z ciotką się ożeni??? Bleeee....
          • aniuta75 Re: GoT 6 09.08.16, 18:08
            Weź. Przeca Targaryeny się między sobą chajtali, nie? Czy znowu mi się coś pokiełbasiło? suspicious
            • sil.wen Re: GoT 6 09.08.16, 18:36
              No ale Starkowie chyba niebig_grin
              • pszczolaasia Re: GoT 6 11.08.16, 08:21
                hajtali sie smoki miedzy soba a jakze.
                Starkowie nie ale co to za problem przeca.
                zawsze mozna wyjatek zrobicwink
                co do tego ze jej sie korona nie nalezy -0 dlaczego nie nalezy jej sie korona? w sensie Dany? bekarci jako tacy- nawet krolewscy- nie maja praw do niczego.
                ona jaklo jedyna jest oryginalnym spadkobierca korony Targaryerynow.
                • aniuta75 Re: GoT 6 11.08.16, 08:32
                  Podpisuję się pod Psiołąsmile.
                • sil.wen Re: GoT 6 11.08.16, 13:20
                  No ale Jon chyba nie jest jednak bękartem, bo jeśli Lyanna wyszła za mąż za brata Dany, który był legalnym następcą, to teraz Jon jest legalnym następcą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka