fanta 24.08.01, 11:49 Bo ludzie to nie wiedzą jakie siły drzemią w naturze ................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ellen Re: Bo........ IP: *.wardynski.com.pl 24.08.01, 11:50 A jakie drzemią? Odpowiedz Link Zgłoś
fanta Re: Bo........ 24.08.01, 11:56 Gość portalu: Ellen napisał(a): > A jakie drzemią? To zależy od natury osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta Re: Bo........ 24.08.01, 12:20 woland? napisał(a): > naturalnie ! Ciekawe jest to, że niektórzy uczestnicy forum mają nie tylko rozdwojenie jaźni, ale nie wiedzą jakiej są płci. Są też tacy co sami ze sobą polemizują, wymieniają poglądy, i sami się opluwają. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Bo........ 24.08.01, 12:39 facet nie zaczynaj, doceniam fakt, że zmieniłe� nicka ale ja swojego zmieniać nie zamierzam, a do tego co było radzę Ci nie wracać. Woland <z człym szacunkiem mimo wszystko> fanta napisał(a): > woland? napisał(a): > > > naturalnie ! > > Ciekawe jest to, że niektórzy uczestnicy forum mają nie tylko rozdwojenie jaźni > , > ale nie wiedzą jakiej są płci. Są też tacy co sami ze sobą polemizują, wymienia > ją > poglądy, i sami się opluwają. > Odpowiedz Link Zgłoś
fanta Re: Bo........ 24.08.01, 12:45 woland? napisał(a): > facet nie zaczynaj, doceniam fakt, że zmieniłe� nicka ale ja swojego zmieniać n > ie zamierzam, a do tego co było radzę Ci nie wracać. > Woland <z człym szacunkiem mimo wszystko> > > > fanta napisał(a): Wiesz co myślę o zaczepianiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Bo........ IP: *.wardynski.com.pl 24.08.01, 13:32 Ojej, kłócą się. Idą stąd. Odpowiedz Link Zgłoś