cruk 12.10.04, 10:59 podziele sie z Wami ta szczesliwa informacja.. u gina potwierdzac bede w czwartek, na razie test i objawy (ble) naturalne :- ))) coz przyszly sezon wiec motocyklowy, idzie na haczyk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_tosia Re: Bede mama :-)) 12.10.04, 15:09 Hej,no to gratuluję z całego serca i witaj w klubie!Na kiedy masz termin?Bo ja na początek lutego.Byłam na usg połówkowym i okazało się,że będę miała chłopczyka!Czy Twój bobasek to skutek romantycznego wyjazdu do Portugalii? Naprawdę bardzo się cieszę,dbaj o siebie i o fasolkę.Zdawaj relacje co i jak! Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Bede mama :-)) 12.10.04, 15:26 Patinko!!!No wszystkiego naj naj!!! Nawet nie wyobrażasz sobie jak mi się ryjek dzięki Tobie śmieje teraz :)) Gratuluję Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Bede mama :-)) 12.10.04, 16:11 Jestem w 6 tygodniu, wiec juz w "trojke" jechalismy do Portugalii :-) mielismy przeczucie ze hmm "cos jest na rzeczy" :-) od samego poczatku - super jest wiedziec z cala swiadomoscia ktory to byl wieczor :-). Chociaz specjalnie nie czyhalismy na TEN moment. Pelna swiadomosci spontanicznosc :-) Sygnaly wysylane przez organizm nas tylko upewnialy. Test zrobilismy dopiero po powrocie. Oboje jak urzeczeni patrzylismy na II kreseczki :-) Sila rzeczy nie bylam jeszcze u lekarza. Pierwsza wizyta dopiero w czwartek. Bede Was informowac :-) i zdawac relacje. Jeszcze nie znam terminu. Ale pewnie 6-9 czerwca 2005 :-) biorac pod uwage daty i wyliczenia :-) Trzymajcie kciuki za zdrowko :-) PS. na razie mam stres zwiazany z praca. Mam zamiar powiedziec niektorym dopiero po 12 tyg. (kodeks), ale to srodowisko singli, wyscigu szczorow, korporacji i rywalizacji, dziecko=slabosc=drwina. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kasuk Re: Bede mama :-)) 12.10.04, 22:42 Gratulacje!!! no i oczywiście uważaj na siebie. Zabawne -termin prawdopodobny, przypada na okolice mioch urodzin:) Wszystkiego naj i poczekaj do trzeciego miesiąca wtedy nikt nic w pracy nie będzie mógł Ci zrobić. No i w nosie możesz mieć cały wyścig szczurów -żadnych nadgodzin, żadnej pracy po nocach:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpan25 Re: Bede mama :-)) 14.10.04, 07:32 Gratuluję! Mam nadzieje, że zarazisz dzidzię motocyklizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ethua Re: Bede mama :-)) 17.10.04, 20:37 Oooo moje gratulacje :D :D :D No to dziecinka bedzie miala fajniutka 'grzechotke' :D Tylko teraz dbaj o siebie i karm was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: Bede mama :-)) 19.10.04, 10:59 Jeszcze ja gratuluje bardzo:) jak dobrze byc znowu online !!! :D --- Podam Ci gorzkie pigułki w słodkim lukrze... Pigułki są nie szkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy... Odpowiedz Link Zgłoś