malinka48 01.12.04, 15:06 myślałam,że już nic dobrego mnie nie spotka,a tu buuuummm.Zobaczymy jak będzie się sytuacja rozwijać:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: błękit Paryża Re: No i proszę..:))) IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 15:10 załatwiłaś sobie miejsce w domu starców, czy w szkole dla upośledzonych umysłowo? w każdym razie gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: No i proszę..:))) 01.12.04, 15:11 Gość portalu: błękit Paryża napisał(a): > załatwiłaś sobie miejsce w domu starców, > czy w szkole dla upośledzonych umysłowo? > w każdym razie gratuluje ! Nic z tych rzeczy, za głupi jesteś,żeby ci powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błękit Paryża Re: No i proszę..:))) IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 15:15 ty za to jesteś samą mądrością ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: No i proszę..:))) 01.12.04, 15:16 dorjana napisała: > powodzenia:) dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mcemrek Re: No i proszę..:))) 02.12.04, 10:36 Malinko za takie teksty pełne niedomówien to mojego pra- pradziadka wyrzucili z pędzącego dyliżansu. Od tego czasu wyrażam się -o ile możliwe- jasno. A ty piszesz cos co ludzie odbierają wieloznacznie, a potem dziwisz się, że występują przeciw Tobie ostro. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: No i proszę..:))) 02.12.04, 12:06 niech pisze co chce i jak chce,widac taki jej urok:) p.s.malinko wszystko sie moze zdarzyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: No i proszę..:))) 02.12.04, 14:49 Dawno już przestałam liczyć się z opinią ludzi o mnie:))najważniejsze,że ja wiem jaka jestem.A tu na forum gdybym nawet serce wyjęła,to i tak zawsze znajdzie się jakaś weszka,która opluje.Więc daruj sobie zwracanie mi uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No i proszę..:))) 02.12.04, 14:57 malinka, ty chyba na glowie zamiast czapki nocnik musisz nosic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: No i proszę..:))) 02.12.04, 16:04 mario,czy byc tak "miłym"facetem sprawia Ci przyjemność???;) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: No i proszę..:))) 03.12.04, 07:27 pewnie ze nic dobrego cie tu nie spotka....... Odpowiedz Link Zgłoś