samotny_1972 15.02.04, 07:56 Powitajcie nowego niesmialego samotnika , ktoremu brak tej drugiej ososby. Jestem po przejsciach mam 6 letnia corke, ktora jest przy swojej mamie :( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogoda25 Re: A ja tez niechce byc sam 15.02.04, 18:08 Opowiedz cos wiecej o sobie?Czy nie starasz sie poznac kogos,a moze po prostu niewychodzi?A niezmialość wrzuć do szuflady:) Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_1972 Re: A ja tez niechce byc sam 19.02.04, 02:23 Hm co tu o sobie pisac na ogolnym rocznik z nocku juz wiadomo jaki , ze doslownie samotny tez , brunet o piwnych oczach. Wlasnie teraz staram sie poznac. W realu niezabardzo wychodzi szukanie bo wiadomo co .. . A z tym wzuceniem dzo szuflady to latwo powiedziec. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: A ja tez niechce byc sam 19.02.04, 14:19 Witaj- z niesmialoscia- wcale nie jest latwo powiedziec, ale kiedys tez tak mialam i sie tego pozbylam- nabralam wiecej pewnosci siebie:) A w siecie tez mozna poznac fajnych ludzi- mnie sie udalo- zatem i Tobie tego życze.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_1972 Re: A ja tez niechce byc sam 21.02.04, 05:45 Witaj jak to zrobilas ? zdradz tajemnice ? Dzieki za zyczonka wiara to podstawa Pozdr. samotny Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda25 Re: A ja tez niechce byc sam 22.02.04, 15:56 Witaj; po prostu na poczatku zaczelam udawac,że sie nie wstydze, nie krepuje;potem zaczelam byc bardziej pewna siebie, bo bez ego ludzie depcza takich niesmialców- niestety;nie przejmowalam sie glupimi uwagami na swoj temat, bylam pewna swoich walorow i umiejetnosci i to przede wszytskim mi pomoglo; Spróbuj, na pewno sie uda- trzymam kciuki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_1972 Re: A ja tez niechce byc sam 26.02.04, 07:32 Witaj Ciekawa metoda Sprobowac mozna , ale z jakim skutkiem zobaczymy :) pozdr. wszystkiego naj. Odpowiedz Link Zgłoś