very_famous 02.12.04, 21:01 Nie wiem co jest grane. Cały czas chodzę glodna, najchętniej tylko bym jadła. To przez zimę czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 21:36 Moze i tak, ja w zimie tez jestem bardziej glodna ale nie mam czasu jesc wiec nie mam tego problemu a wieczorem to mi sie juz z lenistwa robic nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 21:41 Mam podobnie!Mam nadzieje,ze to tylko przez ta zime ,bo jak mi tak zostanie to.... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 22:20 ....bo jak tak zostanie to obie sie utuczymy jak .. prosiaki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 22:26 Ja sie nie moge utuczyc bo w morde schudlam tyle, ze byloby zal tego zachodu:/ A poza tym musze ubrania troche poprzerabiac bo nie mam w czym chodzic wiec jak je poprzerabiam to juz na bank nie moge!!!To moze nie mowmy o jedzeniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 22:58 Ja dla odmiany przytyłam - niby nareszcie wyglądam jak czlowiek ale garderobę musiałam wymienić a przynajmniej dolną część ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ciągle głodna :/ 02.12.04, 22:58 Naszlo mnie na cos slodkiego i wrabalam wlasnie 2 toasty z nutella! Ale ,ze jestem w trakcie rekonwalescencji to mi wolno ,no nie? :o( Odpowiedz Link Zgłoś