mario2 04.01.05, 17:02 jak dlugo bedziesz jeszcze tolerowala spam tego przyglupa Diabla tasmanskiego? Przeciez on zapie..kl wydzielina swego przepoconego mozgu cale forum,!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 17:18 marys, nie nalezysz do spraw priorytetowych, przykro mi bardzo...:((( --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:19 wiem- tu kazda ch..nia ma priorytet :) Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek [...] 04.01.05, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek [...] 04.01.05, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:37 idz do mamusi i spytaj czy tam cie nie ma wydmuszko intelektualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 17:43 > wiem- tu kazda ch..nia ma priorytet :) ha, ewentualnie jest sama w sobie priorytetem...:) tylko co ja w sumie moge o takich rzeczach wiedziec, nie starcza mi w sumie mojej murzynskiej emerytury na rozwoj yntelektualny mojego otluszczonego mozgu.... --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:46 Na nic więcej ce nie stać. Postaraj się torche :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:57 pa pa nie chce mi sie nawet wysilac. Idz pogadaj z hipkiem- takie samo dno jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek [...] 04.01.05, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:04 A może Panie w maglu, już sie przestaną bić pianę, bo nic nie widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:07 a moze pani Zocha wytnie caly watek, tak jak to robi z niektorymi w ktorych nikt ani prawa ani regulaminu nie zlamal, co tak po lebkach daje???? zebralo sie jej na detal??? --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:13 Ale z kim ? Można zrobić małe dochodzenie ..... kogo tu dzisiaj nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:25 etam, menik to pewnie wzial rowerek i pojechal na spacerek na .....hmmm, na druga strone wisly w kazdym badz razie pewnie..:) a kitek to pewnie, najpierw pojechal pod belwederek (na zjazd), a potem poszedl na spacerek na .....hm, tez na druga strone wisly w kazdym badz razie... i tam sie spotkali, a zocha juz tam byla, (....) pila i (....) palila, w miedzyczasie sobie (....) ...ila (znaczy czas milo spedzila).... --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:27 czy Ty wiesz kto mieszka po drugiej stronie Wisly!!!!??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:30 murzyni???? :))) pisza dialektami murzynskimi....:))))) --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:01 a wiec powstaje pytanie: od czego w takim razie co niktorym zderzaki rosna??? --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:04 od zderzania z rzeczywistoscia? Po rozmiarze Twoich poznaje, ze mialas malo takich zderzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:06 masz na mysli rzeczywistosc wirtualna??? --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:11 mam na mysli rzeczywistosc rzeczywista corus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:13 deng deng :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:18 czesc bruneciku :) jeszcze nie spisz o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:20 siedze nad kilkoma ofertami. Wlasnie sprokurowalem nowe papiery- zaraz wysle je do kontroli ortograficznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:25 powiedz lepiej- do cenzury :)) co sie nie nada to cenzor wytnie, resztę wykropkuje i będzie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:28 Tylko nie probuj tego robic z dorobkiem calego mojego dnia! Powinno juz byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:31 cały dzień opowiadasz życiorys? Mojego by było na 10 minut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:33 ale ja pisalem tez w innostranskich jezykach. :) Tego sprawdzac nie musisz. Poza tym bylem u lapiduchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:38 łapiduchy dobra rzecz, ale jeszcze lepsza internetowa poradnia zdrowia :) język polski piękny jest, nie to co to drugie coś Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:40 nie rozumiem. Moze poprawisz i wyslesz? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:42 nie barco mogie, zbyt sie nabalsamowałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:43 mowisz serio? Ok- wiec rozepnij sie i kladz sie spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:46 jeszcze jestem troche przytomna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:48 bulwersujesz mnie, ze nie powiem, ze smucisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:02 i kto to mówi! nie no, czuję się zdruzgotana! buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:05 a, to dlatego bierzesz tak poważnie to, co wendy pisze. co ty, wendy nie znasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:06 znam i wiem, ze wszystko jest mozliwe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:11 nauka nie poszła w las, tylko tam, gdzie nie ma nas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:14 ale w lesie możemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:18 obawiam sie, ze tez nie. Przynajmniej nie teraz. Powody sa znane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:23 do lasu za daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:36 grzybki w lesie za darmo rosną, nie zbierałeś ich latoś kole domu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:37 no nietety, nie stalo czasu. Tylko raz kole Lublina zbieralem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:49 jak koło Lublina, to musiała być wyprawa w krzaczki na maślaczki. słyszałam, że tam nic innego nie rosło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:14 tak??? to podaj do niej linka.... --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 20:08 autoryzujesz ta strone??? w sumie ciesze sie ze w koncu skwalifikowales swoje zainteresowania....:)) ps, i nie zwracaj sie do mnie per corciu bo mi znowu emeryture odbiora.... --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:11 to jak mam do Ciebie mowic? Menska_wirtualna_kochanko? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:22 wiesz ze istnieje ochrona danych osobowych??? :((( - Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:26 To znaczy, ze mam Cie pisac skrotem M-W-K ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:37 Ja jestem. Oświadczam że z Zochą nie śpie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:58 gdzies czytalam (czytaj: Ktos tu napisal ostatnio), ze taki nick jak zochy i diabla swiadczy o duzym poczuciu humoru... czyli zakladam ze tym razem tez zartujesz, hehe --- „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania” Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:48 mario2 wystękał: > jak dlugo bedziesz jeszcze tolerowala spam tego przyglupa Diabla > tasmanskiego? > Przeciez on zapie..kl wydzielina swego przepoconego mozgu cale forum,!!!! powiedział największy nudziarz całego portalu he he he Odpowiedz Link Zgłoś