Dodaj do ulubionych

qu.. mac Zosia

04.01.05, 17:02
jak dlugo bedziesz jeszcze tolerowala spam tego przyglupa Diabla
tasmanskiego?
Przeciez on zapie..kl wydzielina swego przepoconego mozgu cale forum,!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 17:18
      marys, nie nalezysz do spraw priorytetowych, przykro mi bardzo...:(((

---
      „Przekroczony czas trwania operacji. Spróbuj zawęzić kryteria wyszukiwania”
      • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:19
        wiem- tu kazda ch..nia ma priorytet :)
        • jahipek [...] 04.01.05, 17:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:31
            czekam :)
            • jahipek [...] 04.01.05, 17:32
              • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:37
                idz do mamusi i spytaj czy tam cie nie ma wydmuszko intelektualna
        • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 17:43
          > wiem- tu kazda ch..nia ma priorytet :)

ha, ewentualnie jest sama w sobie priorytetem...:)
          tylko co ja w sumie moge o takich rzeczach wiedziec, nie starcza mi w sumie
          mojej murzynskiej emerytury na rozwoj yntelektualny mojego otluszczonego
          mozgu....

---
          • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:55
            to murzyn Cie glodzi?
    • diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:46
      Na nic więcej ce nie stać. Postaraj się torche :)
      • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:57
        pa pa nie chce mi sie nawet wysilac. Idz pogadaj z hipkiem- takie samo dno jak
        ty :)
        • diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 17:58
          :)
        • jahipek [...] 04.01.05, 18:00
    • inna-bajka Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:04
      A może Panie w maglu, już sie przestaną bić pianę, bo nic nie widzę ;)
      • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:07
        a moze pani Zocha wytnie caly watek, tak jak to robi z niektorymi w ktorych
        nikt ani prawa ani regulaminu nie zlamal, co tak po lebkach daje????
        zebralo sie jej na detal???

---
        • diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:10
          stara Zocha mocno spi :)
          • inna-bajka Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:13
            Ale z kim ?
            Można zrobić małe dochodzenie ..... kogo tu dzisiaj nie ma ?
            • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:14
              Menika i Kitka :)
              • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:25
                etam, menik to pewnie wzial rowerek i pojechal na spacerek na .....hmmm, na
                druga strone wisly w kazdym badz razie pewnie..:)
                a kitek to pewnie, najpierw pojechal pod belwederek (na zjazd), a potem poszedl
                na spacerek na .....hm, tez na druga strone wisly w kazdym badz razie...
                i tam sie spotkali, a zocha juz tam byla, (....) pila i (....) palila, w
                miedzyczasie sobie (....) ...ila (znaczy czas milo spedzila)....

---
                • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:27
                  czy Ty wiesz kto mieszka po drugiej stronie Wisly!!!!??? :(
                  • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:30
                    murzyni???? :)))
                    pisza dialektami murzynskimi....:)))))

---
                    • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:32
                      i jesc swym kobietom nie daja :)
                      • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:01
                        a wiec powstaje pytanie:
                        od czego w takim razie co niktorym zderzaki rosna???

---
                        • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:04
                          od zderzania z rzeczywistoscia?
                          Po rozmiarze Twoich poznaje, ze mialas malo takich zderzen :)
                          • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:06
                            masz na mysli rzeczywistosc wirtualna???

---
                            • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:11
                              mam na mysli rzeczywistosc rzeczywista corus :)
                              • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:13
                                deng deng :)
                                • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:16
                                  czesc blondynko :))))
                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:18
                                    czesc bruneciku :)
                                    jeszcze nie spisz o tej porze?
                                    • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:20
                                      siedze nad kilkoma ofertami. Wlasnie sprokurowalem nowe papiery- zaraz wysle je
                                      do kontroli ortograficznej :)
                                      • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:25
                                        powiedz lepiej- do cenzury :)) co sie nie nada to cenzor wytnie, resztę
                                        wykropkuje i będzie cacy
                                        • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:28
                                          Tylko nie probuj tego robic z dorobkiem calego mojego dnia!
                                          Powinno juz byc :)
                                          • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:31
                                            cały dzień opowiadasz życiorys? Mojego by było na 10 minut ;)
                                            • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:33
                                              ale ja pisalem tez w innostranskich jezykach. :)
                                              Tego sprawdzac nie musisz.

Poza tym bylem u lapiduchow
                                              • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:38
                                                łapiduchy dobra rzecz, ale jeszcze lepsza internetowa poradnia zdrowia :)
                                                język polski piękny jest, nie to co to drugie coś
                                                • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:40
                                                  nie rozumiem. Moze poprawisz i wyslesz? he?
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:42
                                                    nie barco mogie, zbyt sie nabalsamowałam :P
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:43
                                                    mowisz serio?
                                                    Ok- wiec rozepnij sie i kladz sie spac
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:46
                                                    jeszcze jestem troche przytomna :)
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:48
                                                    bulwersujesz mnie, ze nie powiem, ze smucisz...
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:02
                                                    i kto to mówi!
                                                    nie no, czuję się zdruzgotana!
                                                    buuuuu
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:04
                                                    tak, ale ja nie pije :)
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:05
                                                    a, to dlatego bierzesz tak poważnie to, co wendy pisze. co ty, wendy nie
                                                    znasz? :)
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:06
                                                    znam i wiem, ze wszystko jest mozliwe... :)
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:11
                                                    nauka nie poszła w las,
                                                    tylko tam, gdzie nie ma nas :))
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:12
                                                    ale nie mozemy byc wszedzie :)
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:14
                                                    ale w lesie możemy :)
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:18
                                                    obawiam sie, ze tez nie. Przynajmniej nie teraz. Powody sa znane :(
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:23
                                                    do lasu za daleko?
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:25
                                                    za drogo
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:36
                                                    grzybki w lesie za darmo rosną, nie zbierałeś ich latoś kole domu? :)
                                                  • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:37
                                                    no nietety, nie stalo czasu. Tylko raz kole Lublina zbieralem :)
                                                  • Gość: wendy Re: qu.. mac Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:49
                                                    jak koło Lublina, to musiała być wyprawa w krzaczki na maślaczki.
                                                    słyszałam, że tam nic innego nie rosło ;)
                              • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 19:14
                                tak???
                                to podaj do niej linka....

---
                                • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 19:17
                                  www.onlycycki.be :)))
                                  • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 20:08
                                    autoryzujesz ta strone???
                                    w sumie ciesze sie ze w koncu skwalifikowales swoje zainteresowania....:))

ps, i nie zwracaj sie do mnie per corciu bo mi znowu emeryture odbiora....

---
                                    • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:11
                                      to jak mam do Ciebie mowic?
                                      Menska_wirtualna_kochanko?
                                      • onlyania Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:22
                                        wiesz ze istnieje ochrona danych osobowych???
                                        :(((

-
                                        • mario2 Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:26
                                          To znaczy, ze mam Cie pisac skrotem M-W-K ? :))
            • diabel.tasmanski Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 18:37
              Ja jestem. Oświadczam że z Zochą nie śpie :)
              • Gość: only Re: qu.. mac Zosia IP: *.kabel.telenet.be 04.01.05, 18:58
                gdzies czytalam (czytaj: Ktos tu napisal ostatnio), ze taki nick jak zochy i
                diabla swiadczy o duzym poczuciu humoru...
                czyli zakladam ze tym razem tez zartujesz, hehe

---
    • schizoo Re: qu.. mac Zosia 04.01.05, 20:48
      mario2 wystękał:

> jak dlugo bedziesz jeszcze tolerowala spam tego przyglupa Diabla
      > tasmanskiego?
      > Przeciez on zapie..kl wydzielina swego przepoconego mozgu cale forum,!!!!

powiedział największy nudziarz całego portalu
      he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka