dorotka1970 03.09.03, 22:31 I na razie o nic nie pytam :-) Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:32 witaj Dorotko pytaj o co chcesz, najwyżej nie odpowiemy :P Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:34 aankaa napisała: > witaj Dorotko > pytaj o co chcesz, najwyżej nie odpowiemy :P Eee... to mi bedzie przykro, albo sie wsciekne :-) Albo niech tam: czemu sie FK tak spsilo? Nic tam nie ma ciekawego - jakies watki o brodawach albo ze ktos sobie majty kupil... I ciagle ktos kogos zdradza... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:32 a ja witam i o zdrowie pytam. Moje do d. -jakby ktos się pytał. na starość Ślimak podupadł na nogi. dorotka1970 napisała: > I na razie o nic nie pytam :-) > Dorotka > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:36 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > a ja witam i o zdrowie pytam. > Moje do d. -jakby ktos się pytał. > na starość Ślimak podupadł na nogi. Zdrowie jak cie moge, ujdzie. A czemuz to Pani P ubolewa? -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:33 a ja i tak odpowiem mimo ze nie pytasz: na tym forum jest fajnie;) Odpowiedz Link
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:37 anahella napisała: > a ja i tak odpowiem mimo ze nie pytasz: na tym forum jest fajnie;) nie gawędzimy o przerwie w braniu pigułek, problemach w alkowie, i kłopotach w szkole :) znajdziesz tu czczą rozrywkę, nieraz pozbawioną wysokich lotów ale za to jak odprężającą :)) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:38 anahella napisała: > a ja i tak odpowiem mimo ze nie pytasz: na tym forum jest fajnie;) Tak sobie i pomyslala, ze warto sie tu objawic, bo FK mnie okrutnie zniesmacza ostatnio. Pozdroofka :-) P.S. Dlaczego mi nie zieleniejesz? Jestes na liscie, a i tak wychodzisz na czarno... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:40 dorotka1970 napisała: > Dlaczego mi nie zieleniejesz? Jestes na liscie, a i tak wychodzisz na czarno... Bom ci jest pani adminka a admini nie zielenieja na forach prywatnych. Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:46 anahella napisała: > Bom ci jest pani adminka a admini nie zielenieja na forach prywatnych. uuuu... szacuneczek szacuneczek :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:42 dorotka1970 napisała: > P.S. > Dlaczego mi nie zieleniejesz? Jestes na liscie, a i tak wychodzisz na czarno... odpowiem za (bo już do tego doszłyśmy - GENIUSZE) zielenieją ci, którzy nawzajem się za przyjaciół odznaczą Odpowiedz Link
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:44 aankaa napisała: > dorotka1970 napisała: > > > P.S. > > Dlaczego mi nie zieleniejesz? Jestes na liscie, a i tak wychodzisz na > czarno... > > odpowiem za (bo już do tego doszłyśmy - GENIUSZE) > zielenieją ci, którzy nawzajem się za przyjaciół odznaczą aaaaaaa, i jeszcze jedno - zauważyłam ostatnio, że zielenieją jak się korzysta z nowego forum, na starym - różnie bywa Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:45 aankaa napisała: > odpowiem za (bo już do tego doszłyśmy - GENIUSZE) > zielenieją ci, którzy nawzajem się za przyjaciół odznaczą A glowy bym nie dala. Chociaz fakt, moja lista przyjaciol dawno nie byla uzupelniana, ale tylko z lenistwa a nie braku sympatii do tego czy owego Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Dorotka, a teraz sie zielenie? 03.09.03, 22:55 anahella napisała: > Bo Ty mi teraz tak Loj! To milo :-) Ty mi tutaj nie, sprawdze na Efce. -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
anahella Re: Dorotka, a teraz sie zielenie? 03.09.03, 23:25 dorotka1970 napisała: > > Ty mi tutaj nie wiec dlatego ze tu adminuje. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:35 Ooo, jaki świeży wąteczek, całkiem nowiutki, to ja tu szybciutko powiem ogólne "Dobry wieczór", bo stukam jak dzięcioł po kawie a nawet się nie przywitałam w nowym miejscu. Bardzo tu milutko. pieskuba Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:39 pieskuba napisała: > Ooo, jaki świeży wąteczek, całkiem nowiutki, to ja tu szybciutko powiem > ogólne "Dobry wieczór", bo stukam jak dzięcioł po kawie a nawet się nie > przywitałam w nowym miejscu. Bardzo tu milutko. > > pieskuba Dobry dobry... :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
daffne Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:39 Witaj Dorotka ! :) Gdzies Ty sie podziewala jak Cie nie bylo ? :) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:49 daffne napisała: > Witaj Dorotka ! :) > Gdzies Ty sie podziewala jak Cie nie bylo ? :) A tak sobie czasem zagladlam po cichu na Efke... ale nie bylo sie za bardzo do czego podlaczyc. Mam nadzieje, ze juz wsie wrocily (albo wiekszosc) :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:41 pieskuba napisała: > bo stukam jak dzięcioł po kawie ooo wkleic linka do tego postu do watku o ptakach!;) Odpowiedz Link
summa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:51 anahella napisała: > pieskuba napisała: > > > bo stukam jak dzięcioł po kawie > > ooo wkleic linka do tego postu do watku o ptakach!;) hehe, z ust mi to wyjęłaś :))) a czy to jest powiedzonko ludowe, czy psokubowe, bo nie znałam? Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:56 betty-bt napisała: > czesc Dorotka :-) Siemki :-) A tak przy okazji, to ja moze nie tutejsza, ale o co biega z temi odrzutowcami? -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
betty-bt Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:59 dorotka1970 napisała: >> A tak przy okazji, to ja moze nie tutejsza juz tutejsza! >, ale o co biega z temi odrzutowcami? ojej, no pytal czy chce z nim polatac :))) jak spotkasz tu mojego specjaliste od odrzutowcow (i nie tylko), to zaskoczysz o co biega :) Odpowiedz Link
dorotka1970 uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:04 Aha, bo mnie sie skojarzylo z jednym dowcipem. Nie wiem czy znacie, ale opowiem: Spotykaja sie dwie myszy rano w stodole. Jedna ma strasznie rozmarzony nieobecny wzrok. Druga pyta: - Hej! Co ci? - Ach... Super faceta wczoraj poznalam! - Taaa?... - Noo... Mam tu zdjecie - popatrz! Druga patrzy, skrobie sie po lebku i mowi: - Ty, przeciez to nietoperz! - O matko! A mowil, ze lotnik! :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:09 dorotka1970 napisała: > Aha, bo mnie sie skojarzylo z jednym dowcipem. Nie wiem czy znacie, ale > opowiem: > > Spotykaja sie dwie myszy rano w stodole. Jedna ma strasznie rozmarzony > nieobecny wzrok. Druga pyta: > - Hej! Co ci? > - Ach... Super faceta wczoraj poznalam! > - Taaa?... > - Noo... Mam tu zdjecie - popatrz! > Druga patrzy, skrobie sie po lebku i mowi: > - Ty, przeciez to nietoperz! > - O matko! A mowil, ze lotnik! hie hie hie... :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:10 betty-bt napisała: > dorotka1970 napisała: > > > Aha, bo mnie sie skojarzylo z jednym dowcipem. Nie wiem czy znacie, ale > > opowiem: > > > > Spotykaja sie dwie myszy rano w stodole. Jedna ma strasznie rozmarzony > > nieobecny wzrok. Druga pyta: > > - Hej! Co ci? > > - Ach... Super faceta wczoraj poznalam! > > - Taaa?... > > - Noo... Mam tu zdjecie - popatrz! > > Druga patrzy, skrobie sie po lebku i mowi: > > - Ty, przeciez to nietoperz! > > - O matko! A mowil, ze lotnik! > > > hie hie hie... :))) :))))))))))))))))) Odpowiedz Link
lolyta Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:45 No Betty z ta Twoja sygnaturka pod spodem to wyszlo ze on nie dosc ze mowi ze lotnik to jeszcze reperuje odrzutowce, to sie chlopaka reklamuje.... Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:50 lolyta napisała: > No Betty z ta Twoja sygnaturka pod spodem to wyszlo ze on nie dosc ze mowi ze > lotnik to jeszcze reperuje odrzutowce, to sie chlopaka reklamuje.... a on biedny teraz ciezko pracuje :) w pomaranczowej skrzynce :))) > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:53 ale kunkretnie to w rurze druta ciągnie- tak pisał.Ja tylko cytuję ale nawet mnie zatkało, że za taką pracę tak słabo mu płacą. ;) betty-bt napisała: > > a on biedny teraz ciezko pracuje :) w pomaranczowej skrzynce :))) > > > > Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:56 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ale kunkretnie to w rurze druta ciągnie- tak pisał.Ja tylko cytuję ale nawet > mnie zatkało, że za taką pracę tak słabo mu płacą. ;) wonsz ciagnie druty w rurach dla pieniedzy. to sie zgadza :))) ps. jakby mu zle placono, to bym z nim nie latala ;-P - Mowil, ze reperuje odrzutowce i pytal sie czy z nim polatam Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: uwaga kawal :-) 04.09.03, 00:02 no to to nie jest prawdziwa miłość, tylko płatna ;). Ja wiedziałam, ze tak będzie. Ja wiedziałam....... betty-bt napisała: > ps. jakby mu zle placono, to bym ****ZA**** nim nie latala ;-P > > - > > Mowil, ze reperuje odrzutowce i pytal sie czy z nim polatam Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga kawal :-) 04.09.03, 00:35 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no to to nie jest prawdziwa miłość, tylko płatna ;). > Ja wiedziałam, ze tak będzie. Ja wiedziałam....... > > > betty-bt napisała: > > > ps. jakby mu zle placono, to bym ****ZA**** nim nie latala ;-P > > > > - > > > a to zdzira...:) wcale nie! to wirtualny monsz... zdobyl mnie przez kwiatki (realne):))) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: uwaga kawal :-) 03.09.03, 23:56 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ale kunkretnie to w rurze druta ciągnie- tak pisał.Ja tylko cytuję ale nawet > mnie zatkało, że za taką pracę tak słabo mu płacą. ;) To ja sie juz boje spytac, w jakiej rurze i jakiego druta. Bo mnie sie zawsze kojarzy... Ten typ tak ma :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
betty-bt Re: uwaga kawal :-) 04.09.03, 00:00 dorotka1970 napisała: >> To ja sie juz boje spytac, w jakiej rurze i jakiego druta. Bo mnie sie zawsze > kojarzy... Ten typ tak ma :-) to tez sie zgadza! ten typ faceta ciagnie druty i tyle :)))) Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:54 Oooo dzien dobry, jak milo, masz czas na klupanie po forum? Instynkt gniazda Cie nie dopadl i nie zajal calego czasu jeszcze? Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 22:59 lolyta napisała: > Oooo dzien dobry, jak milo, masz czas na klupanie po forum? Instynkt gniazda > Cie nie dopadl i nie zajal calego czasu jeszcze? Heja! A jakze nie dopadl, dopadl! Tylko maz zapedy zakupowe przyhamowal :-)) A pokoj dziecinny jeszcze ciagle bardziej goscinny :-) Teraz Tygrysa nie bedzie 3 dni i strasznie tesknie, wiec chyba musze jutro na polowanko (ubrankowe :-), zeby sobie humor po babsku poprawic... :-) A jak u ciebie? Zakaftanikowalas sie juz po szyje? :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:10 Nie. Tu jest taka straszliwa swiecka tradycja zwana "baby shower" - to prawie jak slynne tupperware party - ze zaprasza sie przyjaciolki na impreze przed porodem a wraz z zaproszeniem wrecza im sie liste potrzebnych rzeczy i dowiedzialam sie ostatnio ze moja szwagierka ktora sie lubuje w takich inicjatywach postanowila dla mnie takie party urzadzic, i to w dniu moich urodzin, czyli niecaly miesiac przed porodem - wlasnie sie zastanawiam jak uniknac chemicznego tortu ze zdjeciem albo flaga amerykanska na topie (ona kocha te torty i na pewno taki wjedzie a ja bede to musiala JESC) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:17 lolyta napisała: > ... wlasnie sie zastanawiam jak > uniknac chemicznego tortu ze zdjeciem albo flaga amerykanska na topie (ona > kocha te torty i na pewno taki wjedzie a ja bede to musiala JESC) Ale w ciazy moze ci sie robic niedobrze od roznych rzeczy - powiesz, ze nie dasz rady :-) A pomysl z tym party praktyczny. Chociaz mi wielka frajde sprawia kupowanie takich malutkich ubranek i innych gadzetow :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:19 dorotka1970 napisała: > mi wielka frajde sprawia kupowanie takich malutkich ubranek i innych > gadzetow :-) przymknij oczy i wyobraź sobie, że już niedługo będziesz biegać po sklepach i szukać butów rozmiar ... 45 dzieci za szybko rosną :((( Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:27 Ale to oni juz chyba sami sobie szukaja? znaczy chyba osobnicy ktorzy osiagaja takie rozmiary sa zazwyczaj w wieku w ktorym to ONI wiedza jakie buty sie nosi, a nie mama i mama ma zakaz kupowania im ubran? Odpowiedz Link
aankaa Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:41 lolyta napisała: > mama ma zakaz kupowania im ubran? kupowania - jak najbardziej ale ktoś :((((((( musi objeździć pół miasta, spędzić godziny na stołeczku czekając obok przymierzalni a potem ........ zapłacić Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 04.09.03, 00:01 aankaa napisała: > ale ktoś :((((((( musi objeździć pół miasta, spędzić godziny na stołeczku > czekając obok przymierzalni a potem ........ zapłacić Ha! moja znajoma postanowila darowac sobie te przyjemnosc i jak tylko wpadla w szpony Citibanku to zafundowala swojej latorosli plci zenskiej w trudnym wieku dojrzewania karte kredytowa... Heeheheheheheh co ja sie potem od niej nasluchalam inwektyw pod adresem dorastajacych panien, markowych sklepow i wszystkich bankow swiata:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:27 aankaa napisała: > przymknij oczy i wyobraź sobie, że już niedługo będziesz biegać po sklepach > i szukać butów rozmiar ... 45 > dzieci za szybko rosną :((( - Oj, to chyba nie po rodzicach :-) Ze za szybko rosna to slyszalam, ale na razie moja wyobraznia dochodzi do momentu jazdy do szpitala, dlaej nie daje rady :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:21 No niby praktyczny, ale po pierwsze zobowiazujacy, a po drugie nie wypada przecie dac w prezencie uzywanych fantow, a wiadomo ze wiekszosc tych rzeczy typu lozeczka czy wanienki sa przechodnie bo wychodza z uzytku jak sa jeszcze prawie nowe. Jak dla mnie to chodzi o nakrecanie koniunktury. Ale mam juz lozeczko ktore wyglada calkiem jak UFO :-) Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:30 lolyta napisała: > Ale mam juz > lozeczko ktore wyglada calkiem jak UFO :-) Dziecko chcesz od niemowlecia stresowac?;) Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:37 anahella napisała: > > Dziecko chcesz od niemowlecia stresowac?;) > No coz, zycie to nie jebajka, zycie to jebitwa, niech sie przyzwyczaja :) zwlaszcza jak ma wzrastac miedzy Trojkatem Bermudzkim z NASA. Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:43 lolyta napisała: > No coz, zycie to nie jebajka, zycie to jebitwa, niech sie przyzwyczaja :) > zwlaszcza jak ma wzrastac miedzy Trojkatem Bermudzkim z NASA. A za 30 lat bedzie lezal na kozetce u psychoanalityka i mowil: "moja survivalowa matka...";) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:49 lolyta napisała: > No niby praktyczny, ale po pierwsze zobowiazujacy, a po drugie nie wypada > przecie dac w prezencie uzywanych fantow, a wiadomo ze wiekszosc tych rzeczy > typu lozeczka czy wanienki sa przechodnie bo wychodza z uzytku jak sa jeszcze > prawie nowe. Jak dla mnie to chodzi o nakrecanie koniunktury. Ale mam juz > lozeczko ktore wyglada calkiem jak UFO :-) Moze jestem zepsuta, ale lubie nowe :-) Przynjamniej ten pierwszy raz. Moje jeszcze nie wyglada, bo nie dojechalo. -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:57 A, na pierwszy etap pierwszego razu nowe cieszy faktycznie. Potem kiedy dziecie po miesiacu wyrasta z nowiutkich butkow a w ciagu dwoch tygodni jest w stanie opanowac wyskakiwanie z nowego kojca (przed ukonczeniem pierwszego roku zycia) to te zakupy zaczynaja bokiem wychodzic, przynajmniej mnie. Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:28 lolyta napisała: > wlasnie sie zastanawiam jak > uniknac chemicznego tortu ze zdjeciem albo flaga amerykanska na topie (ona > kocha te torty i na pewno taki wjedzie a ja bede to musiala JESC) > moze zaproponuj jej zeby sama tort upiekla?;) Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:35 anahella napisała: > moze zaproponuj jej zeby sama tort upiekla?;) > NIE!!!! To bylby niechybnie tort z frytek, nigdy w zyciu! Juz wymyslilam podstep, poprosze meza zeby ostentacyjnie pozyczyl od swej mamy tortownice (rzeczona szwagierka mieszka z rodzicami wiec powinna to zauwazyc) oswiadczajac ze tortem zajmie sie ON w ramach prezentu urodzinowego. Ale jej to moze nie zniechecic i chemiczny wjedzie obok prawdziwego. Odpowiedz Link
anahella Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:45 lolyta napisała: > Ale jej to moze nie > zniechecic i chemiczny wjedzie obok prawdziwego. A moze to jakas perwersja te torty z Ajaxu czy innego Domestosa..;) Odpowiedz Link
lolyta Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:51 anahella napisała: > > A moze to jakas perwersja te torty z Ajaxu czy innego Domestosa..;) > A kurde nie wiem. Te tory sa pokryte taka mazia ktora smakuje dokladnie tak jak to, co w Polsce w latach glebokiego kryzysu sie pakowalo w napoleonki i ptysie, tylko sie chemia po tym odbija i chyba jest swiatloczule no bo jak inaczej oni te zdjecia wsadzaja? i ona to uwielbia, jest gotowa wsadzic palec w miejsce gdzie tego syfa jest najgrubsza warstwa zeby sobie ten kawalek zaklepac. Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:58 lolyta napisała: >i ona to uwielbia, jest gotowa wsadzic palec w miejsce > gdzie tego syfa jest najgrubsza warstwa zeby sobie ten kawalek zaklepac. To moze jest uzalezniona? Moze to jakas ciekawa substancyja? Zaintrygowalas mnie :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
snow.white Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:46 tez witam i zmykam,bo musze spaaac :) dobranoc :) Odpowiedz Link
dorotka1970 Re: Serdecznie witam! 03.09.03, 23:47 snow.white napisała: > tez witam i zmykam,bo musze spaaac :) dobranoc :) Ale ma cie kto obudzic, mam nadzieje? Bo za 100 lat moze mnie juz nie byc... :-) Dobranocki -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link