Dodaj do ulubionych

CZY KUBEK TO SCHIZOL?

22.05.02, 14:00
Co raz ten palancik, cieciu z Koziej Wólki podpisuje sie róznymi nickam. Czy
ten buras nie wie, ze cały czas widac jego adres? A może ma rozdwojenie jaźni?
Obserwuj wątek
    • Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:06
      qrde_balans napisał(a):

> Co raz ten palancik, cieciu z Koziej Wólki podpisuje sie róznymi nickam. Czy
      > ten buras nie wie, ze cały czas widac jego adres? A może ma rozdwojenie jaźni?
      Roztrojenie a nawet rozczworzenie!
      Człowieku, świetnie wie kubek , że ten adres jest czytelny. Kubek używa różnych
      nicków i zawsze to robi z odniesieniem do tematu lub sytuacji. Taki już jest ten
      kubek.
      Schizolem też może kiedyś będzie się posługiwał jako nickiem, ale jeszce nie pora!
      Kubek się lubi bawić i Tobie też życzy zabawy!
      I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"?
      Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz do niego
      prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda, bo
      czasem jesteś całkiem w porządku!
      ;))kubek&arapski&fugaschrustas&widelec&szponderek&tysiącenicków

• qrde_balans Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? 22.05.02, 14:10
        Gość portalu: kubek napisał(a):

> I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"?
        > Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz do nie
        > go
        > prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda, bo
        > czasem jesteś całkiem w porządku!

Nie no sorry! Czasem głupotek mi sie trafia i piszę takie badziewia!
        • Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:13
          qrde_balans napisał(a):

> Gość portalu: kubek napisał(a):
          >
          >
          > > I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"?
          > > Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz d
          > o nie
          > > go
          > > prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda,
          > bo
          > > czasem jesteś całkiem w porządku!
          >
          > Nie no sorry! Czasem głupotek mi sie trafia i piszę takie badziewia!
          NIE MIEJ KOMPLEKSÓW ! KAŻDEMU SIĘ TRAFIA, A JESZCZE JA TRZEBA ZJEŚĆ GORĄCY ROSÓŁ
          NA PROSZONYM OBIEDZIE Z PRZYSZŁĄ TEŚCIOWĄ W TAKI UPAŁ!
          ;;))kubek&szponderwygotowanydozera

• Gość: Crimen Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.05.02, 14:14
        Kubek, widzisz teraz kto tu faktycznie zaniża poziom.Pozdrawiam.
        • Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:16
          Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Kubek, widzisz teraz kto tu faktycznie zaniża poziom.Pozdrawiam.
          Nie przejmuj się! Już znikam;;;)))
          kubek

Teraz będę tylko jako cichy albo cichy szaman albo druid albo? Coś sobie
          wymyślę;))

• Gość: samanta Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:19
            a uzywaj sobie kubek 100 nickow.Przeciez wiemy ze to ty jestes i o to chodzi chyba,nie?
            • Gość: cichy Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:23
              Gość portalu: samanta napisał(a):

> a uzywaj sobie kubek 100 nickow.Przeciez wiemy ze to ty jestes i o to chodzi ch
              > yba,nie?
              ;))) Jak dojadę do stówy, to zrobimy IMPREZĘ !!!
              Na sto kubków, a co!
              ;)))cichy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka