qrde_balans 22.05.02, 14:00 Co raz ten palancik, cieciu z Koziej Wólki podpisuje sie róznymi nickam. Czy ten buras nie wie, ze cały czas widac jego adres? A może ma rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:06 qrde_balans napisał(a): > Co raz ten palancik, cieciu z Koziej Wólki podpisuje sie róznymi nickam. Czy > ten buras nie wie, ze cały czas widac jego adres? A może ma rozdwojenie jaźni? Roztrojenie a nawet rozczworzenie! Człowieku, świetnie wie kubek , że ten adres jest czytelny. Kubek używa różnych nicków i zawsze to robi z odniesieniem do tematu lub sytuacji. Taki już jest ten kubek. Schizolem też może kiedyś będzie się posługiwał jako nickiem, ale jeszce nie pora! Kubek się lubi bawić i Tobie też życzy zabawy! I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"? Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz do niego prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda, bo czasem jesteś całkiem w porządku! ;))kubek&arapski&fugaschrustas&widelec&szponderek&tysiącenicków Odpowiedz Link Zgłoś
qrde_balans Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? 22.05.02, 14:10 Gość portalu: kubek napisał(a): > I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"? > Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz do nie > go > prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda, bo > czasem jesteś całkiem w porządku! Nie no sorry! Czasem głupotek mi sie trafia i piszę takie badziewia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:13 qrde_balans napisał(a): > Gość portalu: kubek napisał(a): > > > > I mam pytanie. Dlaczego nazywasz kubka "burasem" z "Koziej Wólki"? > > Czy gdzieś tak o sobie ten kubek napisał? Jeśli to Twoje zdanie, to masz d > o nie > > go > > prawo, a kubkowi jest przykro, że spotkał rozmówcę takiego jak Ty. Szkoda, > bo > > czasem jesteś całkiem w porządku! > > Nie no sorry! Czasem głupotek mi sie trafia i piszę takie badziewia! NIE MIEJ KOMPLEKSÓW ! KAŻDEMU SIĘ TRAFIA, A JESZCZE JA TRZEBA ZJEŚĆ GORĄCY ROSÓŁ NA PROSZONYM OBIEDZIE Z PRZYSZŁĄ TEŚCIOWĄ W TAKI UPAŁ! ;;))kubek&szponderwygotowanydozera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.05.02, 14:14 Kubek, widzisz teraz kto tu faktycznie zaniża poziom.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:16 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Kubek, widzisz teraz kto tu faktycznie zaniża poziom.Pozdrawiam. Nie przejmuj się! Już znikam;;;))) kubek Teraz będę tylko jako cichy albo cichy szaman albo druid albo? Coś sobie wymyślę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:19 a uzywaj sobie kubek 100 nickow.Przeciez wiemy ze to ty jestes i o to chodzi chyba,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: CZY KUBEK TO SCHIZOL? IP: *.sp / 192.168.5.* 22.05.02, 14:23 Gość portalu: samanta napisał(a): > a uzywaj sobie kubek 100 nickow.Przeciez wiemy ze to ty jestes i o to chodzi ch > yba,nie? ;))) Jak dojadę do stówy, to zrobimy IMPREZĘ !!! Na sto kubków, a co! ;)))cichy Odpowiedz Link Zgłoś