Dodaj do ulubionych

OBSESJA ottkowa

03.03.05, 22:34
Luuuuudzie! Wydaje mi się ze ogarnęła nas obsesja o nazwie OTTEK! Wszędzie
wzmianki o nim, próby dokopania mu na "jego" TELEWIZJI pod zmienionymi
nickami.., jak długo jeszcze i po co?
Też mnie dopadła ta złość i nie mogłam zrozumiec "dlaczego, po co, jak mógł
tak postąpić" itp. itd...Mogło nas trząść w tym dniu kiedy wyrzucał nasze
wątki na Oślą, może jeszcze dzień po stworzeniu forum SERIALE, może dwa ..
ale to chyba zbyt długo już trwa i staje się dziecinnie niemądre.
Było minęło. Zakończmy ten spektakl bowiem mnie się już odechciewa otwierać
u nas wątki bo w kazdym znajduję jakąś rewelacyjkę o ottku a tymczasem facet
sobie aesuje jak każdy inny aes na każdym innym forum w portalu gazeta.pl.
Nas juz nie "tyka", więc o co chodzi?!
sorry.., ale trochę mnie wściekło .. :)
Obserwuj wątek
    • taskussani Re: OBSESJA ottkowa 03.03.05, 22:50
      zgadzam się, ale to było do przewidzenia. mam nadziję, że samo przejdzie;)
      z rezta ottek jest w nazwie forum;)
      a na ftv bardziej niż ottek wkurzała mnie reakcja innych, swiatłych telewidzów i teksty w stylu 'wynocha na swoje serialowe forum manicy mjm'. i szczerze mówiąc żal mi chłopaka, zgłosił się na tego aesa, nie pomyslał i teraz ma ból głowy i masę ziejących jadem forumowiczów. ale pewnie i tak jest z siebie dumny i spogląda na to wszystko ze swojego stołeczka na górze z usmiechem politowania.
    • wieslawa-siemiankowska Re: OBSESJA ottkowa 03.03.05, 22:51
      Bmko, też uważam,że co za dużo to niezdrowo.
      Tak samo bezsensowne jest zakładanie wątków o ottku na telewizji, dajcie już
      temu spokój.
      • romana_polka Re: OBSESJA ottkowa 03.03.05, 22:53
        Wcześniej zostało napisane,że przy 3000 poście to się skończy.Może zawrzemy taką umowę społeczną?
        • aankaa Re: OBSESJA ottkowa 03.03.05, 23:09
          a możemy na 2.500 ??
    • john.doe POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI!!!! 04.03.05, 08:37
      jakos dziwnie mi sie zrobilo jak zobaczylem tamten watek na telewizji... ok,
      facet ma jakis odchyl, ale przeciez my jestesmy TUTAJ, on nie ma z nami juz nic
      wspolnego... mozna byc wkurzonym, ale zamieszczanie na ftv zlosliwych watkow
      pod jego adresem to po pierwsze dziecinada, po drugie niczemu nie sluzy, a po
      trzecie, sprawia wrazenie jakbysmy naprawde byli banda frustratow, za ktorych
      niektorzy i tak nas tam maja. po co?

mamy swoje forum - dzieki, zgredek! - jest nam tu dobrze i cieszmy sie tym.
      naprawde, pora juz zapomniec o ottku, bo po nim splywa to, co o nim myslimy, a
      nam wcale nie poprawia samopoczucia.

to forum jest tez fajne dlatego, ze mozemy tu swobodnie rozmawiac, wiec nie
      zabraniajmy tego innym, ktorzy moze maja inne zdanie niz my, moze nawet nas nie
      lubia. i co z tego? to jest w naszym forum najlepsze - moga to powiedziec i
      zaden nozycoreki ich za to nie wytnie :))) w tym tez ich przewyzszamy i trzeba
      sie z tego cieszyc :)))

pzdr, john :)
      • lezka_z_posen Re: POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI!!!! 04.03.05, 08:50
        właśnie!już dawno sugerowałam,żeby dać SE siana z tym gościem.przecież wszyscy
        sa zadowoleni-ottek rządzi,na Telewizji pewnie ład i porządek oraz same ambitne
        wątki(nie wiem,bo nie zaglądam,ale pewnie tak jest,bo to było optimum,do
        którego opiekun dążył),a i u nas chyba nie jest źle.więc w sumie happy end:)
        • mojave Re: POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI!!!! 04.03.05, 09:10
          ottek przeciez nie jest wart naszego zainteresowania i naszych postów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka