maryjo2 11.06.02, 06:16 I tyłeczki z łóżeczek też! Pobudka!!!! Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: W górę serca! IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:22 Nie drzyj się cholero,bo już cię na końcu galaktyki słyszano.Wszyscy wiedzą,że skowroneczek z uśmieszkiem na zaspanym jeszcze dziobku wstał i się wydziera,żeby wszyscy robili to samo.A ja zaraz kładę się spać.A może dzisiaj zrobię wszystko na opak i pojadę zaraz sobie na wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: W górę serca! 11.06.02, 06:24 To u Ciebie juz niedziela, Leziu? Patrz, jak ten czas leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: W górę serca! IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:28 Jeszcze jak nie wypijesz zaraz kawy,to powiesz,że dzisiaj wtorek i do pracy czas,haha,co za absurdalne wyobrażenie Maryjki w piżamie pod ambasadą,a strażnik nie wpuszcza,uporczywie tłumacząc,że dziś to jednak niedziela. A przecież "my heart beats like a drum",hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: W górę serca! 11.06.02, 06:32 No w piżamie to by mnie chyba wpuścił? Już taki nieczuły by miał być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: W górę serca! IP: 62.246.100.* 11.06.02, 06:44 >Jak strażnik włoski,to zaśpiewa "o sole mio" i wpuści.Jak polski,niewyspany i na kacu,to nie dość,że nie wpuści,to zacznie jeszcze strzelać... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: W górę serca! 11.06.02, 06:58 No toś mnie pocieszył! Chyba się jednak ubiorę. Na wypadek zastrzelenia trzeba porządnie wyglądać. Panowie policjanci będą oglądać zwłoki, i przechodnie. Może nawet TV przyjedzie?? Nie, stanowczo w piżamie nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: W górę serca! IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 07:03 Jak na kacu będzie,to i tak nie trafi.Nasi mają nie trafianie we krwi ostatnio coś,więc masz szanse na przeżycie całkiem spore,mimo,że dzisiaj niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: W górę serca! 11.06.02, 07:09 Cholera. Jak tak, to się nie będę wysilać. Już taka nadobowiązkowa to nie jestem, żeby w niedzielę się obcym wysługiwać za friko. Poczekam do poniedziałku. Dobry z Ciebie kolega, L:eziu, że mi oczy otwierasz na TE sprawy. Cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: W górę serca! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:14 cichaj maryjko ,spac mi sie chce i leb mnie boli a ty tak pokwikujesz radosnie zmoro kochana;) Jezuuuu,ja nie napoleon i jednak wiecej snu potrzebuje jak 4 godziny:( Odpowiedz Link Zgłoś