mallina 07.03.05, 20:30 no no no niezly seks musial byc skoro bluzeczka tak sie schowala za fotelem;-))))) no i ciekawe co Cebule by powiedzialy gdyby Papuga odebrala? "martusiu zostawilas u mnie ta swoja sliczna bluzeczke" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:38 ups, wlasnie mniej wiecej to powiedzial;-)))))) ale jak zaraz Papuge inwigilowal:DDDD " a gdzie bylas", " a co robilas" a teraz mlody Papug odpieprza pogadanki..super Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:39 gdy się pakowała to też byłam zdziwiona że wśród szaro-burych fatałaszków nie zobaczyłam tej czerwonej extrawagancji,a tam poprostu odbyła się orgia,sex stulecia czy też jak to nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:43 a w ogóle to dziś powinien być na ekranie czerwony kwadracik,bo nic tylko łóżka i sex pokazyją o i jeszcze rodzina chochołowa mówi,że coś na ostro i jakieś barykady...boję się patrzeć na ekran!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:44 Ta czerwona szmatka jest masakryczna, nie mówiąc już o tych wsiowych naramiennikach. A Martuś najpierw bzyka się w czerwieniach, a potem z nostalgią zdjęcia Poniedziałka luka. Co za niezdecydowana lala. Nie mówiąc o tekście Omena - "nie postarałeś się tato". Nawet przez ocean ten chłoptaś wszystkimi rządzi. I wogóle, dziko nudny odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:46 najważniejsze że do tej pory nikt jeszcze nie ryczał Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:49 Zaraz Janina ryknie ;) Scena Big Bombelos z Peterem - mój facet na to - "tylko w filmie coś takiego jest możliwe" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:52 jaki by tu strój kupić na następny czadowy sex???a dlaczego marta jeszcze nie śpi ,bo pavulon już dawno i sex mu nie w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:53 no jak mógł nie być nudny,skoro trzy czwarte czasu antenowego zajął sapecer nudziarza Tolego z Ewunia i jałowe gadki.a chochoł chyba sam to wino obalil i jeszcze czyms poprawił,że big bombelos za chiny ludowe dobudzic go nie mogła;) zresztą logarytmiczne majaki tez na to wskazywały;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:56 jak się szminkowała ze 3 ałery w łaźni to i ma za swoje,a może to z zemsty za poranne"może to mamusia" Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:59 naszminkowała się na pogrom,a zastała zgon;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 20:59 no wlasnie - te majaki! zamiast jakies erotyczne sny miec to jemu sie matematyka kurde snila!widac co mu w glowie:-) no i ten tekst wczesniej - fajnie sie nam z Kamilem i Madzia mieszka - hahahahahaha a rodzice od Bombelos to naprawde tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re:numerek na wózku ? 07.03.05, 21:00 Jezu,najważniejsze przegapiłam.A gdzież oni ten sexik uskuteczniali u Cebuli na wózku czy w łóżeczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re:numerek na wózku ? 07.03.05, 21:04 oni zaczeli na kanapie a skonczyli na lozu cebulowym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:03 ja juz sie balam, ze podczas nastepnego spaceru po sklepach, kupi kolejna bluzke - maszkaronke Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:01 Nie wiem jak Wy, ale ja oczami wyobraźni zobaczyłam Cebulę zdzierającego tę bluzkę z Papugi i ciskającego za siebie - i ryknęłam śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:04 a widzieliście jaką papuga miala min,jak sie obudziła i zobaczyła oczy_jak_cebule??była zdziwiona,by nie rzec przestraszona.zresztą ten najazd na puste kielony przy wyrze wskazywał,że mógł się jej urwać film:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:05 ciekawe kogo spodziewala sie tam zastac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
delia_v Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:09 chyba jedynie akt sądowych by się nie wystraszyla. facetow w lozku wita wlasnie taka mina Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:05 Jej sie chyba zawsze film urywa, bo niemal przed kazdym pokazaniem Papugi z chłopem w łóżku jest najazd na kieliszki. To takie... życiowe ;). Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:05 noo a Oczy_jak_Cebule to bank juz w akloholizm wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:10 Nie mieliście na zakończenie odcinka uczucia deja vu? Tyle, ze zamiast Marty - sama bluzeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:11 dama_karo napisała: > Nie mieliście na zakończenie odcinka uczucia deja vu? Tyle, ze zamiast Marty - > sama bluzeczka ;) moze w nastepnym odcinku zobaczymy jak Norbi ja przymierza :) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:13 Własnie tylko na to czekałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:13 NO to Martunia najpierw się uchlała a potem zmusiła biednego Cebula do około 33 pozycji z kamasutry. Erotomanka obrzydliwa. Czuje, że na jej wielo-godzinne rozterki tylko seks w trójkę pomoże. Niebawem nowy kochaś powróci a wtedy - ich troje na wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:15 sikor_ka napisała: > Niebawem nowy kochaś powróci a wtedy - ich troje na wózku. A obok wózeczek z herbatą... Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:23 Hie hie... A zasłony pod kolor porzuconej bluzeczki Wy widzieli??? btw/Grażynka riśkowa tyż dzisiaj w krwistej czerwieni po ulicy defilowała,ino w wersji czapkowo-szalikowej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:21 i mały papug rapujący w tle" staraj się tato staraj joł,joł maderfaker" Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:21 myślę, że w następnym odcinku on sobie z tej bluzki pokrowiec na woza zrobi. Żeby stale ją mieć koło siebie (vide dżinsowy kapelusz) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:26 Toż on teraz samogwałt uskuteczniał będzie jeno na bluzkę spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: czerwona bluzeczka 07.03.05, 21:29 tylko od tego miętolenia kolor może stracić i fasonik też Odpowiedz Link Zgłoś