Gość: Nicole IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 21:16 Nie widzę sensu w życiu, wszystko mi się wali na głowę, mam dołka wielkiego jak kanion:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brainbox Re: Nie chce mi sie żyć:(( 21.03.05, 21:33 może nie wszystko, może tylko kilka spraw, za które mogłabyś się może nawet zabrać......? :):) B. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Nie chce mi sie żyć:(( 21.03.05, 21:37 najgorzej zwyklosc naszych dni trktowac jako dnie powszednie, wiem co czujesz.. ja jestem wykonczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Nie chce mi sie żyć:(( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 21:41 Ja juz ledwo żyje !!!!Mam dosyć, nie chce mi sie juz życ!!Bo po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nie chce mi sie żyć:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:42 north, Ty żyjesz? Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
leni8 Re: Nie chce mi sie żyć:(( 21.03.05, 21:39 W życiu nic nie jest pewne. Kochamy, tworzymy, budujemy, pracujemy … . I co? Chwila i jesteśmy na początku. Musimy zaczynać on nowa, a czasem nawet musimy zacząć zaczynać. Ja właśnie znalazłem się w takiej sytuacji. Dużo czasu zajęło mi zaczęci, ale drgnąłem. W tym czasie doszedłem do wniosku, że wszystko trzeba traktować jak nahwile. No to carpediem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikol Kidman Brak tematu IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 21.03.05, 22:28 A co ja mam powiedzieć?? Ja chyba dla psa swojego zyję bo chyba z głodu zdechł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikol Kidman Re: Brak tematu IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 21.03.05, 22:29 Tzn gdyby nie ja by zdechł!!I na dodatek nie umiem pisać!!! Sorki!! Ale juz na serio mam dosć idę topić smutki!! Raz na tydzień wolno w sumie :o) Tyle mam z życia ile sobie odpuszcze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Brak tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 22:30 Dlaczego tak sie dzieje????Przeciez idzie wiosna i słonce świeci, to czemu nas takie dołki łapią???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń Re: Brak tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:38 Bo jesteśmy samotni? Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Brak tematu 21.03.05, 23:43 Bo nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli. I ksżdy ma swoje "wzloty i upadki" 3maj się mocno ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Nie chce mi sie żyć:(( IP: *.aster.pl 22.03.05, 00:52 nie poddawaj sie. dolek wkrotce minie :) trzymaj sie i pozdrawiam -- www.gra24h.pl/?idpartner=41237 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Nie chce mi sie żyć:(( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 16:55 Dziekuję wszystkim za słowa wsparcia , juz mi troszke lepiej . Jednak nadal nie widzę sensu w moim życiu:( Co sie ze mną dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
x-kasix Re: Nie chce mi sie żyć:(( 22.03.05, 16:59 buhahahahhaa.. krotko i na temat. podziwiam trafnosc i szczerosc agnesea! nie tylko w tym watku! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesea77 Re: Nie chce mi sie żyć:(( 22.03.05, 17:00 no bo czasem już nie mogę a poza tym jestem wredna, psa nie mam, to muszę się na kimś wyżyć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
x-kasix Re: Nie chce mi sie żyć:(( 22.03.05, 17:01 a ja jestem wredna z psem! hahahahaa.. siekiera! bo pies tez wredny! Odpowiedz Link Zgłoś