22.06.02, 12:27
Mam 32 lata ale wyglądam na mniej.Chciałabym korespondować i poznać mężczyznę
mniej więcej równolatka ,kawalera,poważnie myślącego o życiu a jednocześnie
ceniącego sobie poczucie humoru.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: poznam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 12:32
      Szkoda, ze nie ma Menika. Tylko z tym poczuciem humoru u niego kiepsko
      • Gość: Crimen Re: poznam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:10
        Za to ja jestem.Tylko, cholera, nie kawaler:)))
        • kitek1 ja tez............ 22.06.02, 13:16
          na szczescie, juz nie kawaler:)))
          • onlyania Re: ja tez............ 22.06.02, 13:18
            zmieniles plec?????
            jestes teraz kitus panna z dzieckiem pewnie.....:))))
            • kitek1 Re: ja tez............ 22.06.02, 13:20
              z bardzo mloda narzeczona,
              i czasami do niej mowie: dziecko:)))
    • onlyania Re: poznam 22.06.02, 13:12
      jak w kazdym anonsie pomyłka:
      skoro pani pisze ze ma 32 a wyglada na mniej, oznacza to ze moze i wyglada pani
      na te 32 ale ma pewnie duzo wiecej, he he eh...:))))
      • Gość: samanta Re: poznam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:18
        czy zauwazylas Only ,ze zaczynasz byc zgryzliwa jak stara panna? na nikim suchej nitki nie
        zostawiasz;)))))
        • kitek1 twoja szkola:))) 22.06.02, 13:21
          samciu,
          juz nie bede,
          usmieszkami konczyl,
          • Gość: samanta Re: twoja szkola:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:23
            a to cos nowego.Zaczynasz miec juz urojenia ,jakie to przykre....
            • kitek1 znowu uzywasz slow............. 22.06.02, 13:26
              ktorych znaczenia, nieznasz:(((
              • Gość: samanta Re: znowu uzywasz slow............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:28
                nie znasz-pisze sie osobno
                • kitek1 Re: znowu uzywasz slow............. 22.06.02, 13:29
                  dziekuje,
                  a urojenia, nie sie ma,
                  tylko sie wypowiada:)
                  • Gość: samanta Re: znowu uzywasz slow............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:32
                    UROJENIA, objaw zaburzeń psych.; błędne przekonania chorego, uznawane przez niego za oczywiste
                    i podtrzymywane mimo ich fałszywości; u. prześladowcze, wielkościowe, zazdrości, winy;
                    charakterystyczne dla psychoz urojeniowych, schizofrenii. I to dokladnie pasuje do ciebie.
                    • kitek1 ty masz nawet problemy z percepcja tego.......... 22.06.02, 13:34
                      co w slowniku czytasz:)))
                      dalej nie rozumiesz, jaki blad popelniasz:(((
                      • Gość: samanta Re: ty masz nawet problemy z percepcja tego.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:37
                        Biedny Kitku,ciekawe kto cie tak skrzywdzil w zyciu ze az tak ci odwalilo? Moze nalezaloby szukac
                        przyczyn w dziecinstwie? Jestes specjalista wiec .."lekarzu lecz sie sam"
                        • onlyania Re: ty masz nawet problemy z percepcja tego.......... 22.06.02, 13:40
                          boze, gdybym ja tylko pamietala ta definicja na jednostke chorobowa uslyszana
                          od specjalisty, kurde, nie moge sobie przypomniec....:))))
                          • Gość: samanta Re: ty masz nawet problemy z percepcja tego.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:41
                            moze demencja starcza?;)))))))))
                            • kitek1 albo samantofobia wrodzona........ 22.06.02, 13:44
                              :)))
                              • Gość: samanta dialog IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:47
                                Dwaj lekarze rozmawiaja w szpitalu psychiatrycznym:
                                - Ten pacjent spod siódemki wczoraj mi sie oswiadczyl!
                                - To chyba z nim gorzej.....
                                - No wiesz?! Uwazasz, ze nie jestem przystojny?
                                • onlyania Re: dialog 22.06.02, 13:56
                                  boze, to drugie zdanie w tym dowcipie brzwi prawie identycznie jak nazwa
                                  pewnego watka zalozonego w niedziele....:)))))
                                  reszta pewnie tez jest prawdziwa....:))))
                        • kitek1 nie bede takich chwytow ponizej, jak Ty ........ 22.06.02, 13:41
                          stosowal,
                          i odpuszcze sobie, co powinnas jako tzw. p-g wiedziec:(((
                          • Gość: samanta uprzejmie prosilam wczoraj IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:43
                            zebys sie raczyl ode mnie odczepic kulturalny Kitku ublizajacy kobietom. Wiec albo zrob to albo licz sie
                            z tym ze bede oddawac!
                            • onlyania Re: uprzejmie prosilam wczoraj 22.06.02, 13:44
                              a ja tam lubie kitka ublizajacego "kobietom"...:)))
                            • kitek1 mozesz oddawac............. 22.06.02, 13:46
                              tylko postaraj sie,
                              robic to inteligetniej,
                              niz dotychczas:)
                              • Gość: samanta wiesz co? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:50
                                poprostu odczep sie ode mnie . Ja jestem zepsuta kobieta wiec znajdz sobie jakas czysta lelije i z nia
                                pogadaj ,oki? I na tym koncze rozmowe mam nadzieje.
                                • kitek1 nie wymiekaj........... 22.06.02, 13:54
                                  cwicz intelekt:)))
                                  • Gość: hm Re: nie wymiekaj........... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:02
                                    sadysta!!! hihihi
                          • onlyania Re: nie bede takich chwytow ponizej, jak Ty ........ 22.06.02, 13:43
                            ooo, juz wiem, ale to nie bylo w sensie definicja p-g'a, tylko takiego co sie
                            niby za takiego uwaza...:))))
                • onlyania Re: znowu uzywasz slow............. 22.06.02, 13:31
                  a ja mam kalkulator, chcecie????
                  to moze sobie kostki porachujecie,pomoge sporzadzic bilans,fakturke wypisze, itp
                  skoro tak juz przy wykonywanych specjalizacjach jestesmy....:)))))
                  • Gość: samanta Re: znowu uzywasz slow............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:34
                    wiedzialam Only ze moge liczyc na twoja pomoc:)))))))
          • Gość: hm Re: twoja szkola:))) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:31
            za klocenie sie w czasie wakacji kitek! samcia! do kata!!!
            moze byc jeszcze na konto: numer podam pozniej:)
            • Gość: Crimen Re: twoja szkola:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:33
              Tak są zajęci sobą, że nawet Cię nie zauważyli:)))
        • onlyania Re: poznam 22.06.02, 13:26
          no coz, przyznam sie otwarcie:
          a)jestem zgryzliwa
          b)jestem stara panna
          • Gość: samanta Re: poznam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:30
            no coz wieku moge tylko pozazdroscic ,natomiast nad zgryzliwoscia mozna zapanowac:)
            • onlyania Re: poznam 22.06.02, 13:32
              no pewnie, ze mozna zapanowac, gorzej zapanowac nad wscieklica....
              • Gość: samanta Re: poznam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:34
                to siem nie wsciekaj :) Pomysl ze jutro masz wolny dzien ,nie musisz isc do pracy . Mozesz pojsc
                gdzie ci sie i kiedy podoba.Nic cie nie trzyma,nie wiaze....czy to malo powodow zeby przeszla
                wscieklica?
                • Gość: hm Re: poznam IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:36
                  to przez nisko latajace testosterony:)
                  • Gość: samanta Re: poznam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:37
                    to moze ja tyz siem powsciekam cio?:)
                    • Gość: hm Re: poznam IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:38
                      czasami warto pierdalnac czyms ciezkim:) tylko ja zawsze w przestrzen kosmiczna
                      wale, zeby sprowokowac ufoludki:)
                      • Gość: samanta Re: poznam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:40
                        a reaguja chociaz? Zawsze marzylam zeby przespac sie z E.T:)))
                        • Gość: hm Re: poznam IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:42
                          czasami slysze jakies sygnaly:) kurna ale troche daleko tam:( moze sie zlozymy
                          na jakas rakiete?:)
                        • Gość: Crimen Re: poznam IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:42
                          Samcia, nie dobijaj mnie;)
                • onlyania Re: poznam 22.06.02, 13:42
                  alez przciez ja sie nawet nie wsciekam, boje sie tylko ze jak trzydziestke
                  przekrocze to moze mnie jaka wscieklica dopasc......
                  • Gość: hm Re: poznam IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:43
                    lepsza wsieklizna niz lumbago:)hihihi
                    • onlyania Re: poznam 22.06.02, 13:45
                      stanowczo wole lumbago....:)))
                    • Gość: samanta poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:45
                      lata 30 te sa piekne! kobieta dopiero wtedy staje sie interesujaca;)))) Only bardziej jak mi ci nie odwali
                      a jecze chodze na wolnosci przeciez ,nieskrepowana kaftanem;))) Zbudujmy rakiete!!!! lecmy do
                      ufoludkow! Mniam!:)
                      • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 13:46
                        ja po marysce wcale nie musze leciec do ufologow, oni sami do mnie
                        przychodza....:))))
                        • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:48
                          ta maryska bardzo silnie na ciebie dziala.czy jestes pewna ze to marycha a nie hasz?:)
                        • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:49
                          wez maryske na impreze ! bedzie wiecej facetow:)
                          • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 13:53
                            E.T tez zawolamy,no nie...:))))
                            • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:55
                              nio milusi przytulak:) mozna w nim zatonac:) hihihi ciekawe czy by z nami
                              ogadal?:) jak to jest po marysi?
                              • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 13:57
                                specjalistka samanta powiedziala ze to hasz, nie marycha, ja tam sie nie znam,
                                pale co mam......
                                • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 13:59
                                  ogolnie mowmy trawe:) zielonoooooo miiiiiiiiiiiiii:)
                                  • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:02
                                    zielona trafka w zielonym lasku, a w jeziorku wodnik szuwarek, ten od
                                    samanty....:))))
                                    • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:03
                                      na horyzoncie zubry, losie, kaczki, kury:) zorka3? czy ja dobrze widze?:)
                                      • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:05
                                        wiewioreczki, no i takie tam....
                                        dobrze widzisz, tylko wyjmuj ta glowa z dziupli dzieciola, ten gatunek akurat
                                        pod ochrona jest......
                                        • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:07
                                          a ty kuracje w mrowisku przeprowadzasz, czy chcesz miec nowa kieckie:)
                                          do twarzy mi z dzienciolem na glowie?:)
                                          • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:09
                                            mrowki mnie masuja, och, jak przyjemnie, oby tylko za daleko nie
                                            polazly....:))))
                                            • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:11
                                              potrafia byc wscibskie te male stworzonka:) hihihi a dlaczego tak biegasz wokol
                                              tego drzewa?:) hihihi
                                              • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:13
                                                a tak, dla gimnastyki, ojejku, tylko nie tam, mrowo, tylko nie tam...!!!!
                                                • Gość: hm hahahaha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:16
                                                  nie chce nic mowic, ale ta mrowa jakas taka szerszeniowata:)
                                                  • onlyania Re: hahahaha 22.06.02, 14:18
                                                    no przeca mowie, ze szerszeniowata, tylko po kiego pcha tego szreszenia tam
                                                    gdzie nie potrzeba....:)))
                                                  • Gość: hm Re: hahahaha IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:20
                                                    dziala na oslep:) z czasem trafi wlasciwie:)
                        • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:50
                          Only, bierz marychę na Mazury.Strasznie mało facetów jest na liście.Każdy
                          ufoludek na wagę złota:)
                          • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:51
                            ja sobie poderwe miejscowego ufoludka;))
                            • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:54
                              W typie E.T.?Albo Ci gust sparszywiał, albo...jeeezuuuu, gdzie jest lustro?
                              • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:55
                                trzeba umiec w brzydocie odnalezc piekno:)
                                • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 13:59
                                  Lepiej mnie zastrzel od razu, tylko już nie dręcz:)
                                • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:01
                                  samcia nam strzelac nie kazano, zostaje dreczenie:)
                                  • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:03
                                    no i szczepionki.....
                                    • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:05
                                      only jak ty sie szybko ubralas w ten bialy fartuch i czepek taki twarzowy:)
                                      hihihi szczep!!!
                                  • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 14:05
                                    No proszę, druga dręczycielka.Tylko nie twórzcie duetu:)
                                    • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:09
                                      ja tam lubie w chorze spiewac:)
                                      • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 14:10
                                        A ja chciałbym mieć chociaż cien szansy:)
                                        • Gość: hm Re: poza tym IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:13
                                          z tego co wiem to na mazurach cienia nie brakuje:)
                                          • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:14
                                            a jak bedzie malo, to choc z niechecia jakiegos cieniasa mozna ci Crimen do
                                            pary skombinowac....:)))
                                          • Gość: Crimen Re: poza tym IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 22.06.02, 15:59
                                            Poćwiczymy walkę z Cieniem? ;)
                            • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 13:54
                              czyli losia czy zubra????
                              • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:56
                                Wodnika Szuwarka
                                • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 13:58
                                  no tak, to pewnie te urojenia.....:))))
                                  • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:59
                                    nawet o moje urojenia jestes zazdrosna?No przeeestan:)
                                    • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:01
                                      a czy o co jescze moze??????
                                      • Gość: samanta Re: poza tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:03
                                        a to juz ty powinnas wiedziec .Cos ostatnio zlosliwa sie zrobilas w stosunku do mnie ;)Moze
                                        zostawmy ten temat ,oki? Niedlugo pogadamy w realu ,tak bedzie lepiej:)
                                        • onlyania Re: poza tym 22.06.02, 14:04
                                          porozmawiamy realu?????????
                                          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: messja Re: poznam IP: 193.132.126.* 22.06.02, 17:56
        jak do tego doszlas?:)))))

onlyania napisał(a):

> jak w kazdym anonsie pomyłka:
        > skoro pani pisze ze ma 32 a wyglada na mniej, oznacza to ze moze i wyglada pani
        >
        > na te 32 ale ma pewnie duzo wiecej, he he eh...:))))

• onlyania Re: poznam 22.06.02, 21:51
          a tak mnie sie walnelo po popoludniowym skrecie......:))))
          pzdr
    • kitek1 do jezykoznawcow, zapytanie.......... 22.06.02, 14:05
      jak sie pisze po prostu,
      bo samanka napisala:
      poprostu odczep sie ode mnie . Ja jestem zepsuta kobieta wiec znajdz sobie
      jakas czysta lelije i z nia
      pogadaj ,oki? I na tym koncze rozmowe mam nadzieje.
      • Gość: hm Re: do jezykoznawcow, zapytanie.......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:06
        naiwny:) hihihihi
      • onlyania Re: do jezykoznawcow, zapytanie.......... 22.06.02, 14:06
        oj, kitus to musisz sie jakies pani nauczycielki spytac, one w sumie dzieci
        ucza to wiedziec powinny.....
      • Gość: samanta czysto po polsku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:07
        Odwal sie Kitus ode mnie bo nie wiem czy gadac z toba jak z kobieta czy facetem.
        • kitek1 ciebie nie pytalem.......... 22.06.02, 14:08
          po co sie wtracasz:)
          • Gość: samanta nie chce mi sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:15
            klocic dzisiaj,sorry;)))) czeka mnie mily wieczor w przemilym towarzystwie i musze teraz zajac sie
            soba ;) paaa kochani:)
            • onlyania Re: nie chce mi sie 22.06.02, 14:15
              w towarzystwie ufolodkow????
              • Gość: samanta Re: nie chce mi sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:18
                konkretnie jednego ufoludka,mniam!:)
                • onlyania Re: nie chce mi sie 22.06.02, 14:19
                  zycze smacznego, jak zwykle....:))))
                  miejmy nadzieje ze sie spokojnie da skonsumowac i nie bedzie draznil
                  konsumentki.....
              • Gość: hm Re: nie chce mi sie IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:19
                pa:) ja tez spadam kurna !!!! musze sie pakowac!!!:(
              • Gość: Lesio-a mam problem ze swoją płcią IP: *.libre.retevision.es 22.06.02, 14:19
                • Gość: hm Re: mam problem ze swoją płcią IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.06.02, 14:21
                  pielegniarka only sie panem/niom zajmie:) only przgotuj maryche i strzykawe:)
                  • onlyania Re: mam problem ze swoją płcią 22.06.02, 14:23
                    najpierw znieczulenie.......mam flaszeczke, wiec najpierw sama sie znieczule od
                    srodka, a potem znieczule pacjenta pusta butelka....:))))
                • onlyania Re: mam problem ze swoją płcią 22.06.02, 14:21
                  a co???? opuscila cie plec?????
                  • Gość: Lesio Re: mam problem ze swoją płcią IP: *.libre.retevision.es 22.06.02, 14:33
                    tak mnie wzięło, to co napisało "onlyania",że lacha mi stanęła ... z
                    wdzięczności mogę cię pchnąć w anał, moja ty "onania".
    • onlyania Re: po popoludniowej napierdalance..... 22.06.02, 14:28
      mozna isc sie spokojnie przespac, no jak fajnie.......:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka