Dodaj do ulubionych

Czy serialowi specjaliści chadzają do kin???

22.05.05, 22:47
Pytam, bo jestem ciekawa, czy ktoś z Was widział film 5x2 lub Pamięć złotej
rybki? No i jestem ciekawa Waszych opinii, ja wybiorę się chyba w tym tyg.
Obserwuj wątek
    • blubelle Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 22.05.05, 23:52
      Tak na 5x2 to ja koniecznie muszę zobaczyć, napisz mi swoje wrażenia, bo ja w
      next weekend polecę. Kocham kino, przedkładam nad wszystko, ale nie zawsze mogę
      się wyrwać...
      • drzejms-buond Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 23.05.05, 09:27
        o toż samo miałem dzisiaj spytać...
        zustmięto wyjęto...
        ostatnio mam coraz dalej do kina.....ale korci...och jak korci...
        opieram się ale...? ale...? chyba się w końcu złamię...
    • kocie_oczko Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 24.05.05, 23:00
      polecam film "Maria łaski pełna" (USA/Kolumbia), nie opowiem o czym jest, sami
      idźcie, bo naprawdę warto
      natomiast filmu "Obłęd" nie polecam
      • around_the_sun Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 24.05.05, 23:07
        Marię łaski pełną to my w tv mamy :)
        Jak się o zmartwieniu Santany dowiedziała to mu nawet skradzionego całusa
        wybaczyła i pewnie zaraz cały grafik zmieni żeby z nim dyżurować.
        • around_the_sun Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 24.05.05, 23:09
          A do kina poszłabym chętnie tylko nie bardzo mam gdzie :(
        • kocie_oczko :-))))) 24.05.05, 23:11
          muszę w takim razie koniecznie nadrobić tę dzisiejszą zaległość w mjm, bo mi
          się do kina wybrać zachciało ;-)
          • around_the_sun Re: :-))))) 24.05.05, 23:16
            Czy kino Kosmos jeszcze istnieje w Lublinie?
            • kocie_oczko Re: :-))))) 24.05.05, 23:20
              istnieje, Wyzwolenie, Chatka Żaka, Bajka i pomniejsze kina osiedlowe też jakoś
              przędą, chociaż nie za wesoło to wygląda, a jeśli faktycznie podniosą ceny
              biletów , to nie wiem co będzie
              • around_the_sun Re: :-))))) 24.05.05, 23:31
                Nasze miejscowe kino zmierza ku niechybnemu upadkowi, w Krynicy tez
                nieciekawie, trzeba się wybierać do Krakowa żeby pójść do kina.
                A w Kosmosie dawniej oglądało się, oglądało :)
                • kocie_oczko Re: :-))))) 24.05.05, 23:35
                  > Nasze miejscowe kino zmierza ku niechybnemu upadkowi...
                  to się chyba nazywa "krzewienie kultury przez nasze państwo" ;-)
                  książki drogie, kino drogie, dobrze że mamy chociaż mjm ;-)))
                  • drzejms-buond Re: :-))))) 25.05.05, 10:13
                    ta bez mjm niewiedzieli byśmy jak mamy ze sobo rozmawiać...
                    i że mężowi do sanatorium KONIECZNIE!!! zdjęcie swoje trzeba dać..
                    zaufanie zaufaniem ale pewność mieć trzeba!!!
    • gregpatter4 Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 25.05.05, 10:18
      jesli kogos interesuje ambitniejsze kino;-), to polecam "Czlowiek bez
      przeszlosci" - w zasadzie to juz dosc "stary" film, wyszedl nawet w jakiejs
      gazecie na DVD, ale niektore kina, np.. ARS w Krakowie, jeszcze je graja:)

no i obowiazkowo "Mechanik" - -chociaz sporo schematow powielonych z "Fight
      Club" - rok bez snu, alter ego, itp.
      • tween_peaks Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 29.05.05, 22:24
        Byłam na 5x2. Powiem Wam, że film mi się podobał, rozpad małżeństwa pokazany od
        końca w pięciu epizodach, duży plus za muzykę, minus za to, że spodziewałam się
        konkretnego powodu rozwodu, a nawet może złotego środka na to co zrobić żeby do
        rozwodu nie doszło. Ale z drugiej strony pokazali samo życie, czyli to, że
        czasami zwykłe drobiazgi powodują, że ludzie się od siebie oddalają. A po takim
        filmie utwierdzam się w jednym przekonaniu, że związek jest jak roślina, trzeba
        o niego cały czas dbać, aby rozkwitał.
    • tween_peaks Re: Czy serialowi specjaliści chadzają do kin??? 29.05.05, 22:27
      Dodam jeszcze, że nie wiem czy panom film się spodoba, bo mój chłopak po
      jakichś pięciu minutach od rozpoczęcia szepnął mi czule w uszko: "ja cię
      zabiję" :-) Co oczywiście oznaczało, że podobało mu się średnio:-) Ale ja lubię
      takie lekko dziwaczne filmy typu Vanilla Sky, Złe wychowanie itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka