psychopata.z.borderline 24.05.05, 17:26 nie daje rady jak czytam te zdradzone, nóż mi sie w kieszeni otwiera, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansii Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:30 a odczep Ty sie od nich! zes Ty uciekla spod widelca i nie dala sie zdradzic, to innym tego uczucia miec zabraniasz? jasne, ze lepiej zdradzac, niz byc zdradzanym, ale zdradzacze tu przewaznie nie pisza, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:47 a ty sie odzczep ode mnie, po co tu za mną przylazłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:52 zeby sie dowiedziec, dlaczego ten noz Ci sie otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:54 ten tekst jest tak debilny, ze az boli. Mowie, jak to podpucha to pół biedy, ale jak faktycznie realnie istnieje ta pani, to nadaje sie do uśpienia Odpowiedz Link Zgłoś
never.ending.story Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 18:16 e tam wyluzuj. od milosci do nienawisci, podobnie jak od madrosci do glupoty - tylko jeden krok. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 19:28 nie moge jak czytam cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
never.ending.story Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 21:53 jak nie mozesz, to pusc. co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 22:59 zaden Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 19:34 A tego noża to może ty lepiej nie noś!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline czy w tym wątku prosił ktos Cie o zdanie?:) 24.05.05, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 10:49 I ty tez mozesz zostac Sokratesem...:D psychopata.z.bordelinem :) (mam fotograficzna pamiec i czasem cos mnie w oko kluje i zjadam literki:)))) pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:00 masz fotograficzną pamięć, to fakt hansii mi zwrócił uwagę, wiec m na końcu zniknęło (a ja chciałam tak po polsku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:04 hansii zwrocil ci uwage i imagiro, i luty10 i ziemiomorze i procesor i jeszcze kilka osob, ktore nie mam w glowie (musialbym zerknac), a ktore zwracaja zawsze uwage. te sama uwage. nie polykaj literek.... p.z.b., czasami ich brak moze sie odbijac czkawka pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:17 tylko hansii:)) Odpowiedz Link Zgłoś