Dodaj do ulubionych

Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!!

24.05.05, 17:26
nie daje rady jak czytam te zdradzone, nóż mi sie w kieszeni otwiera, buuuu
Obserwuj wątek
    • hansii Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:30
      a odczep Ty sie od nich!
      zes Ty uciekla spod widelca i nie dala sie zdradzic, to innym tego uczucia miec
      zabraniasz?

jasne, ze lepiej zdradzac, niz byc zdradzanym, ale zdradzacze tu przewaznie
      nie pisza, bo i po co?
      • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:47
        a ty sie odzczep ode mnie, po co tu za mną przylazłeś:)
        • hansii Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:52
          zeby sie dowiedziec, dlaczego ten noz Ci sie otwiera!
          • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 17:54
            ten tekst jest tak debilny, ze az boli. Mowie, jak to podpucha to pół biedy,
            ale jak faktycznie realnie istnieje ta pani, to nadaje sie do uśpienia
    • never.ending.story Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 18:16
      e tam wyluzuj.
      od milosci do nienawisci, podobnie jak od madrosci do glupoty - tylko jeden
      krok.
      • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 19:28
        nie moge jak czytam cos takiego
        • never.ending.story Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 21:53
          jak nie mozesz, to pusc. co za problem?
          • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 22:59
            zaden
    • tomian Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 24.05.05, 19:34
      A tego noża to może ty lepiej nie noś!!
    • wredna.suka a Zocha na to jak na lato 24.05.05, 22:14

• psychopata.z.borderline czy w tym wątku prosił ktos Cie o zdanie?:) 24.05.05, 22:58

• pipilutek Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 08:55
      olej
      • pipilutek Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 10:49
        I ty tez mozesz zostac Sokratesem...:D

psychopata.z.bordelinem :) (mam fotograficzna pamiec i czasem cos mnie w oko
        kluje i zjadam literki:))))

pipilutek
        • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:00
          masz fotograficzną pamięć, to fakt

hansii mi zwrócił uwagę, wiec m na końcu zniknęło (a ja chciałam tak po
          polsku;))
          • pipilutek Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:04
            hansii zwrocil ci uwage i imagiro, i luty10 i ziemiomorze i procesor i jeszcze
            kilka osob, ktore nie mam w glowie (musialbym zerknac), a ktore zwracaja zawsze
            uwage. te sama uwage.

nie polykaj literek.... p.z.b., czasami ich brak moze sie odbijac czkawka

pipilutek
            • psychopata.z.borderline Re: Zocha ratuuuuuuuuunku, please!!! 25.05.05, 11:17
              tylko hansii:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka