Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:44 poproszono mnie o przysluge ,obstawienie wynikow w pewnej grze hazardowej.hahahaha!!!ten czlowiek wygral niezla sumke ,hahahahaha!!!!!!No nie...ja dzisiaj walne chyba;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:24 ..a co Ty tak późnona Foruma wchodzisz!!??:) ..spać nie możesz czy co...???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:45 Nooo,bo ja taki nocny wampir jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:47 ...Cześć Samuś:))))))))))...fajne zdjęcie zrobiłaś Tajgerowi:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:50 Cześć Mamuś!!!! :)) Słodki buziak na Dzień Dobry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:51 dla ciem tyz slodki buziak i dla mojego...wnuka,hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 07:54 Wyjechał a Ja strasznie tęsknie. Wczoraj buczeliśmy razem przez tekefon :( Ale już dziś gadaliśmy i już jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:00 Czyzby pierwsze rozstanie powazniejsze? Znam to,znam...Ja za swoim tez tesknie,a ten dran dobrze sie bawi w danii;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:04 Może nie pierwsze, ale to akurat jest strasznie trudne. Nigdy wcześniej tak nie było...............może stąd u Mnie ta nostalgia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:10 No coz coreczko,musisz sie przyzwyczajac do rozstan.On rosnie i coraz czesciej trzeba bedzie sie rozstawac:) Jemu tez to potrzebne zeby sie usamodzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:13 Nie za berdzo mam ochotę na dopuszczanie do siebie takich myśli, ale cóż będę się musiała pogodzić. Jak zaraz nie przestanę, to nici z pracy..................znowu będę siedzieć ryłkiem zwrócona do okna i ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:19 pomysl nie o sobie z o tym ,ze on gdzies tam jest usmiechniety , zadowlony i pewnie dobrze sie bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:22 Oj, dobrzy to mało powiedziane :)))) Właśnie dzwonię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:50 he,he,nawet nie wiedzialam ,ze takie slodkie miny chytruska uchwyce;)))czes malenka:))Kiedy ziuberka znowy chlapniemy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:53 ...jak tylko szybko się da:))))))))))...tylko, że to chyba nie będzie zbyt szybko:(((((((((...a zdjęcie jest superanckie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:55 Nie szkodzi Aroska ,ja i tak chwilowo mam alkoholowstret.Na slowo wódka dostaje mdlosci;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:56 ..Ty Sam i mdłości????,...no nie żartuj!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:59 Koniec swiata nie? tak to jest czasami Tygrysiu,tak to jest...pora umierac chyba;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:09 ..oooo Gad!!!!!,..świat sie kończy!!!!:)) ...co robić ??,...jak Cie ratowć!!???:) ..Aroska a ten Twój pies to co??,..jamnik?..Buldog??,..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:21 Spox tygrysie ,to tylko dlugotrwaly uraz spowodowany przepiciem,z czasem minie:) Ooo, to Aroska tyz ma ...pieska?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:24 eeee..co to za piesek...jakiś potwór!!!!!:)),..krzyżówka w dodatku!!! ...biedna dziewczyna...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:27 Tajger !!!!!! Od kiedy stanąłeś na Jej drodze, nic gorszego się nie mogło przytrafić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:34 ..mylisz sie torbo........ten psior jest gorszy!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:36 Ku.wa !!!! Nie może być nic gorszego od Ciebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta no kochani IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:54 popierdzielam wytezac swoje 5 szarych komorek,ktorych nie zniszczyl jeszcze alkohol;))) Milego dnia i cmok dla Was!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: no kochani IP: 195.116.92.* 05.08.02, 09:04 ...powodzonka:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re:CD.WYGRANEJ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 20:36 Ten facet,ktory wygral dzieki mnie jest goly i wesoly.nie ma dokladnie nic za wyjatkiem dlugow... W podziekowaniu wyslal mi jeden ze swoich mineralow ,ktore zbiera i ...poszedl nad morze ,zeby zadzwonic do mnie,zebym mogla posluchac szumu fal .... Nie musial tego robic ,ale to mile .Jak mogl ,tak podzielil sie tym co sam lubi i ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re:CD.CD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:50 kurde,znowu trafilam!!!!!!!!!!!!!! ale mam teraz dobrze!:)mam wirtualna nianie ,ktora dba o mnie jak o kure znoszaca zlote jajka .mam dobrze jesc,wypoczywac,nie denerwowac sie....kuwa,co ten hazard robi z ludzi;)))) Odpowiedz Link Zgłoś