Dodaj do ulubionych

stracilam szmal....;))))))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:44
poproszono mnie o przysluge ,obstawienie wynikow w pewnej grze
hazardowej.hahahaha!!!ten czlowiek wygral niezla sumke ,hahahahaha!!!!!!No
nie...ja dzisiaj walne chyba;))))))
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:24
      ..a co Ty tak późnona Foruma wchodzisz!!??:)
      ..spać nie możesz czy co...???:)))
      • Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:45
        Nooo,bo ja taki nocny wampir jestem;)
        • Gość: Aroska Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:47
          ...Cześć Samuś:))))))))))...fajne zdjęcie zrobiłaś Tajgerowi:))))))))
          • randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:50
            Cześć Mamuś!!!! :))
            Słodki buziak na Dzień Dobry :)))
            • Gość: samanta czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:51
              dla ciem tyz slodki buziak i dla mojego...wnuka,hahahahaha
              • randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 07:54
                Wyjechał a Ja strasznie tęsknie. Wczoraj buczeliśmy razem przez tekefon :( Ale
                już dziś gadaliśmy i już jest dobrze :)
                • Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:00
                  Czyzby pierwsze rozstanie powazniejsze? Znam to,znam...Ja za swoim tez
                  tesknie,a ten dran dobrze sie bawi w danii;)
                  • randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:04
                    Może nie pierwsze, ale to akurat jest strasznie trudne. Nigdy wcześniej tak nie
                    było...............może stąd u Mnie ta nostalgia.
                    • Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:10
                      No coz coreczko,musisz sie przyzwyczajac do rozstan.On rosnie i coraz czesciej
                      trzeba bedzie sie rozstawac:) Jemu tez to potrzebne zeby sie usamodzielnic.
                      • randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:13
                        Nie za berdzo mam ochotę na dopuszczanie do siebie takich myśli, ale cóż będę
                        się musiała pogodzić.

Jak zaraz nie przestanę, to nici z pracy..................znowu będę siedzieć
                        ryłkiem zwrócona do okna i ................
                        • Gość: samanta Re: czesc coreczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:19
                          pomysl nie o sobie z o tym ,ze on gdzies tam jest usmiechniety , zadowlony i
                          pewnie dobrze sie bawi:)
                          • randia Re: czesc coreczko 05.08.02, 08:22
                            Oj, dobrzy to mało powiedziane :)))) Właśnie dzwonię :)))
          • Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:50
            he,he,nawet nie wiedzialam ,ze takie slodkie miny chytruska uchwyce;)))czes
            malenka:))Kiedy ziuberka znowy chlapniemy? ;)))
            • Gość: Aroska Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:53
              ...jak tylko szybko się da:))))))))))...tylko, że to chyba nie będzie zbyt
              szybko:(((((((((...a zdjęcie jest superanckie!!!!!!!!!
              • Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:55
                Nie szkodzi Aroska ,ja i tak chwilowo mam alkoholowstret.Na slowo wódka dostaje
                mdlosci;)))
                • tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 07:56
                  ..Ty Sam i mdłości????,...no nie żartuj!!!:)))))
                  • Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 07:59
                    Koniec swiata nie? tak to jest czasami Tygrysiu,tak to jest...pora umierac
                    chyba;)))
                    • tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:09
                      ..oooo Gad!!!!!,..świat sie kończy!!!!:))
                      ...co robić ??,...jak Cie ratowć!!???:)

..Aroska a ten Twój pies to co??,..jamnik?..Buldog??,..hehe..
                      • Gość: samanta Re: ej! Samcia!!...;)))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:21
                        Spox tygrysie ,to tylko dlugotrwaly uraz spowodowany przepiciem,z czasem
                        minie:) Ooo, to Aroska tyz ma ...pieska?:)))
                        • tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:24
                          eeee..co to za piesek...jakiś potwór!!!!!:)),..krzyżówka w dodatku!!!
                          ...biedna dziewczyna...:))
                          • randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:27
                            Tajger !!!!!!
                            Od kiedy stanąłeś na Jej drodze, nic gorszego się nie mogło przytrafić :)))
                            • tygrysek_ Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:34
                              ..mylisz sie torbo........ten psior jest gorszy!!!!:)))))
                              • randia Re: ej! Samcia!!...;)))))) 05.08.02, 08:36
                                Ku.wa !!!!
                                Nie może być nic gorszego od Ciebie :)))))
                                • Gość: samanta no kochani IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:54
                                  popierdzielam wytezac swoje 5 szarych komorek,ktorych nie zniszczyl jeszcze
                                  alkohol;))) Milego dnia i cmok dla Was!:)
                                  • randia Re: no kochani 05.08.02, 08:58
                                    Buziak kochanie :)* i wracaj szybko!
                                    • Gość: Aroska Re: no kochani IP: 195.116.92.* 05.08.02, 09:04
                                      ...powodzonka:))))))))))
                                      • tygrysek_ Re: no kochani 05.08.02, 09:08
                                        ..pa Samcia!:(((
                                        • Gość: samanta Re:CD.WYGRANEJ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 20:36
                                          Ten facet,ktory wygral dzieki mnie jest goly i wesoly.nie ma dokladnie nic za
                                          wyjatkiem dlugow... W podziekowaniu wyslal mi jeden ze swoich mineralow ,ktore
                                          zbiera i ...poszedl nad morze ,zeby zadzwonic do mnie,zebym mogla posluchac
                                          szumu fal .... Nie musial tego robic ,ale to mile .Jak mogl ,tak podzielil sie
                                          tym co sam lubi i ma....
                                          • Gość: samanta Re:CD.CD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 01:50
                                            kurde,znowu trafilam!!!!!!!!!!!!!! ale mam teraz dobrze!:)mam wirtualna
                                            nianie ,ktora dba o mnie jak o kure znoszaca zlote jajka .mam dobrze
                                            jesc,wypoczywac,nie denerwowac sie....kuwa,co ten hazard robi z ludzi;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka