northumberland 03.09.05, 14:44 ale co wtedy? :[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:45 moze przerzuc myslenie na inny tor , to mniej pytan bez odpowiedzi bedzi...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:47 prosze..... jakie to proste..:] ale cigle mysle kiedy. kiedy posadze ogoorki.... w moim ogroodku - ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:47 a wtedy znowu pomyślisz: "KIEDY" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:49 pomysli czy zarwac juz , a moze zostawic bo dojdzie do wniosku , ze kupi gotowe konserwowe lub kiszone w sklepie , ale ktos sobie lubie zycie utrudniac , wciaz po co , na co , dlaczego , kiedy .....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:53 hmm to jest idea, ale problemo w tym ze lubie patrzec na rosnace ogorki... chyba kazdy lubi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:54 hym ( obiecalam nie ucinac).......hym........( kropki swiadectwem na to , ze dotrzymalam slowa haha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:56 Nezja,no ale wypowiedz się czy lubisz patrzeć na rosnące ogórki..hahaha..:DD cokolwiek to znaczy..;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
violcia83 Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 14:59 na temat ogorkow to ostatnio wszystkie uschly bo zapomnialam podlac ogrod i dobrze im tak bo koly jak zrywalam :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 15:00 ostatnio naszla mnie nieodparta chec by zrobic nawet pikle z ogorkow, ale nie mam swoich by na nie popatrzec;ppp;-)...chociaz , patrzalam jak mi rosl poziom w koszyku jak ogorki kupowalam... nie podobalo mi sie jak to rosnie, bo sama musialam tarchwac do domu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 15:09 cóż za wyczerpująca odpowiedź widzę ze na temat ogórków wiesz prawie wszystko..;pp))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 15:17 hahahaa..rozpływają się w ustach..;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: caly czas mysle "KIEDY"... 03.09.05, 15:18 ogooki maja ta wyzszosc nad innymi roslinkami-nieprzyzwoitkami, ze kobiety lubia je klasc na twarz :p Odpowiedz Link Zgłoś