men_ 18.09.02, 20:37 do tej pory myślałem, że wystarczy normalnego faceta porządnie opier.olić,żeby się wreszcie od.ierdolił ??? Sugerujesz inne rozwiązanie debilku forumowy ??? p.s.: ODP - raz na zawsze, zrozumiano baranie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi ej figlarze! 18.09.02, 20:52 dlaczego znowu sie ganiacie kroliczki? :))) men_ napisał: > do tej pory myślałem, że wystarczy normalnego faceta porządnie > opier.olić,żeby się wreszcie od.ierdolił ??? > Sugerujesz inne rozwiązanie debilku forumowy ??? > > p.s.: ODP - raz na zawsze, zrozumiano baranie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszka2002 Re: ej figlarze! 18.09.02, 20:54 Jasmina, Faceciki inaczej nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ej figlarze! 18.09.02, 20:56 Nie? to z kim ja do tej pory mialam doczynienia??? :) mamuszka2002 napisała: > Jasmina, > Faceciki inaczej nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszka2002 Re: ej figlarze! 18.09.02, 21:00 Na kóliczkach sie tak dobrze nie znam. Ale jak sie dobiorą w parę kopulacyjną, to wiem, który jest ten na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bo jak tego gnoja 18.09.02, 21:14 raz dziennie się nie oper.oli, to mu sie wydaje, że każdy zniesie te jego chamskie (sk....kie) pseudożarty, O ! jasmina_tdi napisała: > dlaczego znowu sie ganiacie kroliczki? :))) > > > > men_ napisał: > > > do tej pory myślałem, że wystarczy normalnego faceta porządnie > > opier.olić,żeby się wreszcie od.ierdolił ??? > > Sugerujesz inne rozwiązanie debilku forumowy ??? > > > > p.s.: ODP - raz na zawsze, zrozumiano baranie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj menik, jakis wsciekniety dzisiaj........... 18.09.02, 21:41 co cie ugryzlo i gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: te Kitek, są pewne granice, 18.09.02, 21:48 no nie ??? A ten dupek myśli, że jest centrum świata (albo FT przynajmniej), O ! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny-typ Re: te Kitek, są pewne granice, 18.09.02, 21:54 zawsze uwazal sie za pepek swiata,a Wy tego nie zauważyliście:o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: chyba widzieliśmy, ale traktowaliśmy jak 18.09.02, 22:02 maskotkę forum, a nie jak wesz na dupie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny-typ Re: chyba widzieliśmy, ale traktowaliśmy jak 18.09.02, 22:09 no to teraz chyba wiesz kto to jest,czesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: e tam, mam ważniejsze sprawy .:) 18.09.02, 22:22 tamto to już rozdział zamknięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny-typ Re: e tam, mam ważniejsze sprawy .:),a kto.. 18.09.02, 22:28 ich nie ma? chyba tylko On,powodzenia w życiu życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Maryś, ty pseudokoleżko, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 07:20 Dupku wolowy. Opierdalac to sobie mozesz kretynkow z ktorymi na codzien przebywasz. Moze ulekna sie wzrostu kierowcy, a moze przestrasza czego innego. Wez se laksigenu Lepperku i oproznij sie z zalewajacej cie zolci - ale nie tu. Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Maryś, ty pseudokoleżko, 19.09.02, 16:06 "Tym kretynkom" to dupku żołędny nawet do pięt nie dorastasz, a co do lepperka to wypisz-wymaluj cały ty, pupilku komuszków. Gość portalu: mario2 napisał(a): > Dupku wolowy. Opierdalac to sobie mozesz kretynkow z ktorymi na codzien > przebywasz. Moze ulekna sie wzrostu kierowcy, a moze przestrasza czego innego. > Wez se laksigenu Lepperku i oproznij sie z zalewajacej cie zolci - ale nie tu. > Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Maryś, ty pseudokoleżko, IP: *.pl 19.09.02, 16:49 dupek zoledny kontra dupek wolowy..? walka nieznanych pokemonow o nieokreslonej mocy..? możliwe, że jeszcze nie kupiłem właściwej paczki chrupek z objaśnieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Maryś, ty pseudokoleżko, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 19:07 Jednak promile jeszcze z ciebie nie wyparowaly. A moze juz nowa dawka? Lepperowaty kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś