r.kruger 11.10.05, 16:45 Ponieważ chwilowo mogę tylko marzyć lub oglądać fotki... zapodaję wam kilka opowieści mojego znajomego piotbula.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froom Re: o podróżach... 11.10.05, 20:32 Ładnie sobie pozwiedzał, nie ma co. Tylko pozazdrościć, grr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: o podróżach... 12.10.05, 08:16 Na razie nie poczytałam tylko pooglądałam gdzie był - ja piórkuję, swego czasu sporo podróżowałam, ale ten facet!!! Super, tak bym chciała żyć (oprócz tej mojej wyspy tropikalnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: o podróżach... 12.10.05, 08:30 a ja się cieszę, że mogłam jeździć tam, gdzie już byłam. Nie narzekam... ale mam podróż marzeń, którą oczywiście jest Japonia...kiedyś tam trafię. chiara76.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: o podróżach... 12.10.05, 09:12 Eh, Chiara, ja swego czasu jedną nogą w Chinach byłam (no, może małym paluszkiem :) i kurde, zonk. Więc ja jeszcze kiedyś do Chin. ALe wpierw do Brazylii. Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: o podróżach... 12.10.05, 09:14 u mnie Brazylia też w marzeniach...ale to kiedyś. Z bliżej położonych krajów, marzy mi się zielona Irlandia. szkoda, że nie wyszło Ci z Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: o podróżach... 12.10.05, 09:32 Chloe, mój szef do Chin jutro leci, ale mnie ze sobą nie zabiera.... Głupi jakiś czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: o podróżach... 12.10.05, 09:38 natiz napisała: > Chloe, mój szef do Chin jutro leci, ale mnie ze sobą nie zabiera.... Głupi > jakiś czy co??? No cham, żywcem cham!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś