Dodaj do ulubionych

tabletki HARMONET

IP: 81.80.169.* 25.10.05, 13:08
Witam wszystkie forumowiczki. W niedlugim czasie zaczne brac tabletki
Harmonet. Chcialam was spytac co o nich sadzicie? Czy macie po nich jakies
skutki uboczne?? Typu:mdłości, bóle głowy czy przybieranie na wadze? Czy
jestescie z nich zadowolone??Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zojka Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:36
      Ja mam po nich jeden skutek uboczny. Rok od odstawienia a nie mogę zajść w
      ciążę. Wybij sobie z głowy tabletki, dobrze Ci radzę.
    • bo.tak Re: tabletki HARMONET 25.10.05, 13:36
      Polecamy wyszukiwarkę. Tutaj i na forum antykoncepcja.
      • zaba_pelagia Re: tabletki HARMONET 25.10.05, 13:50
        wreszcie ktoś mnie popiera w kwestii wyszukiwarki wink
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=HARMONET
    • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 25.10.05, 14:51
      Dzieki dziewczyny. Zastanawiam sie nad tabletkami...narazie nie chce dziecka
      ale mysle ze za jakies 2 lata napewno. A jesli nie bede mogła później zajść w
      ciążę??? Tego sie boje a z moim narzeczonym myslimy o dziecku ale jeszcze nie
      teraz. Mam różne dziwne mysli- trzeba takze pomyslec o przyszlosci. Dzieki za
      odp. Pozdrawiam
      • minieczka Re: tabletki HARMONET 26.10.05, 10:11
        Ja bralam tabletki Harmonet rok. Odstawilam w czerwcu ubieglego roku i dzis
        jestam juz mamusia. Zaszlam w ciaze w grudniu ubieglego roku, ale nie dlatego
        ze od czerwca nie moglam zajsc, po prostu uwazalismy, a dzidzia, ktora lezy w
        lozeczku jeset zdrowa i piekna. Nie sadze zeby mialy one jakikolwiek wplyw na
        to ze nie mozna zajs w ciaze (co nie znaczy ze recze za to glowa), wiem jednak
        ze maja one najnizsza dawke hormonow dostepna na rynku. Ja nie mialam po nich
        zadnych dolegliwosci, wrecz przeciwnie, z dokladnoscia do pol godziny
        wiedzialam kiedy dostane miesiaczke, to bylo super. Pozdrawiam
        • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 26.10.05, 10:32
          Dzieki minieczka. Troszke mnie uspokoilas...pozdrawiam
    • elagie84 Re: tabletki HARMONET 26.10.05, 11:10
      ja po tych tabletkach ogólnie źle się czułam i w dodatku pojawił się trądzik
      • Gość: basialek Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:22
        przez połroku brania bylam bardzo zadowolona, potem nastąpiło plamienie i
        trądzik.
      • Gość: Magda HARMONET IP: *.chello.pl 09.11.05, 20:49
        Ja miałam wahania nastroju i spory apetyt.. w pół roku utyłam z 5kg ;] serio
        non stop bylam glodna... jesli chodzi o cere..to sjuper... sliczna buzka.. zero
        pryszczy... jedyny plus !!!
    • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 02.11.05, 12:38
      Zaczelam brac i cóż...niewiem czy to normalne ale caly czas czuje jakby mój
      brzuch był "nabrzmiały". Troszke dziwnie sie czuje ale byc moze tylko na
      poczatku??
    • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 08.11.05, 11:01
      Biore harmonet ponad tydzien. Pierwsza tabletke wzielam pierwszego dnia
      miesiaczki. Miesiaczka sie skonczyla ale zaczelo sie plamienie. Czy to
      normalne??? Czy moze powinnam udac sie do lekarza. Dzieki z góry
      • Gość: ulka Re: tabletki HARMONET IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 11:09
        niestety biore harmonet juz pół roku i mam nabrzmiały brzuch, apetyt wilczy!!!!
        waze o 5,6 kg wiecej!
        Nie mogę tego znieśc, chce rzucic ale nie wiem czym mam zastąpic tabletki.
        • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 08.11.05, 11:20
          Wlasnie tego sie boje!!! Przytycia no i niepokoi mnie to plamienie!
    • Gość: em gie Re: tabletki HARMONET IP: *.broker.com.pl 08.11.05, 16:27
      ja chyba miałam wszystkie mozliwe skutki:] bole głowy, wymioty biegunki
      opuchnięcia osłabienie zmiany humoru, przytyłam w ciagu 1msc 6kg:/, od ponad
      roku biore stediril- zero skutów ubocznychsmile
    • Gość: karola Re: tabletki HARMONET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:37
      Biorę go od prawie roku. Dla mnie świetny. Żadnych ubocznych efeków. Znacznie
      lepiej go toleruję niż osławione Janine, po którym cały czas bolały mnie piersi.
      Za jakieś 3 mieś biorę się za "dzidziusia" więc nie wiem jeszcze czy lek ma na
      to wpływ, ale raczej bardzo wątpię. Problemy raczej wynikają z innych przyczyn.
      Acha - jak to w przypadku m.in. hormonów bywa - dla każdego co innego jest
      dobrego smile
      pozdr
    • Gość: Magda Re: tabletki HARMONET IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.05, 17:00
      Za jakiś tydzień zacznę brać Harmonet. Będą to pierwsze w moim życiu tabletki
      anty, dlatego też mam pewne obawy, ponieważ czytałam wiele różnych
      (sprzecznych) opinii na temat Harmonetu. Wiem, że każda kobieta indywidualnie
      musi dobrać dla siebie najodpowiedniejszy środek antykoncepcyjny, mam nadzieję,
      że u mnie dobrze sprawdzi się Harmonet. Tak czy siak napiszę o tym, jak działa
      on na mój organizm, a tymczasem pozdrawiam!
    • Gość: Monika Re: tabletki HARMONET IP: 81.80.169.* 10.11.05, 11:18
      Kurcze zaczynam sie denerwowac tymi plamieniami. Wciaz je mam (14 dzien brania
      tabletek)i nie zapowiada sie aby zniknely. A pozatym minely mi moje "wzdecia".
      • moniaa11 Re: tabletki HARMONET 10.11.05, 15:52
        bralam harmonet ponad 2 lata, z mala przerwa, potem jeszcze pol roku. zadnch
        skutkow ubocznych, zadnego tycia, pryszczy (wrecz odwrotnie), zlego samopoczucia
        itp. odstawilam i po 3mscach zaczelismy starania o dziecko - z natychmiastowym
        sukcesem. wiec widzisz, wszystko zalezy tylko i wylaczie od ciebie. i nie
        sluchaj tych straszacych cie, tylko wlasnego organizmu. on ci powie, czy
        harmonet jest dla ciebie,pozdrawiamsmile
        • Gość: beatapl Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:15
          biore harminet juz 3 lata. nie mam zadnych skutkow ubocznych, fakt ze ochota na
          seks nie takasmile ale to ponoc normalne ze obniza libido.
          pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka