Gość: lenaaa IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 10:00 rozerwij mnie przed matura,,,ale tylko wirtualnie ,,,bo nie chce juz wiecej rozczarowan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bodek Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.palmers.at 23.04.01, 10:26 Doslownie czy w przenosni ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 10:44 wirtualnie, znaczy w przenosni, chyba ze tak mi sie spodoba ta rozrywka, ze az potraktuje ja doslownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.palmers.at 23.04.01, 10:52 Chyba wolisz leniuchowac niz do maturki sie przygotowac !:)) A co wybralas na maturke oprocz podstawowych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 10:58 moze bys podala swoj adres (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:02 masz racje z tym leniuchowaniem,,,niby siedze nad matma,,, ale komp wlaczony i tylko szukam pretekstu by sie oderwac od nauki,,,wiesz zapewne jak to jest zwlaszcza ze nastroj nie najlepszy, to chyba przez te deszcze weekendowe ( u Ciebie tez padalo?) A zdaje matme i geografie,,,i bardzo bym juz chciala miec to za soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:03 Miras, nie tak od razu, najpierw musisz mnie czyms zainteresowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:05 jesli nawet to i tak reszta tez zobaczy twoj adresik zaczynamy: jestem ze Szczecina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:11 masz racje z tym adresikem,,,dlatego nie bede sie z tym spieszyc na razie Szczecin powiadasz,,,to chyba dopiero w wakacje moglibysmy sie rozerwac! Mieszkam bardzoooooooo daleko od morza! Ale miala to byc wirtualna rozrywka, wiec nie powinno miec to znaczenia, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
calvo Re: rozerwij mnie przed matura... 23.04.01, 11:17 no jasne moj adres masz u gory czekam na liscik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:25 hej, calvo, nie ma tak latwo, liscik Ci wysle, gdy "warto" pomysle, poki co na lamach Gazety zaprezentuj mi swoje zalety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:44 ale ty kombinujesz coś mi się wydaje że albo coś kręcisz albo się wygłupiasz Dlaczego ja miałbym się rozbierać na całum forum ===================>cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:49 szkoda, calvo, milo bylo pogadac, czesc oby nastepnym razem lepiej Ci sie powiodlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:55 to może zaryzykuj i pusc tego posta do mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
calvo Re: rozerwij mnie przed matura... 23.04.01, 11:18 to bylem ja przed chwilą - Miras=calvo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.hwr.arizona.edu 24.04.01, 07:39 a co - chcesz byc w dwoch miejscach na raz? zeby pisac dwie matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 24.04.01, 13:06 Zapewniam Cie, Europ, ze jedna matura w zupelnosci mi wystarczy i bynajmniej nie chodzi mi o rozerwanie w sensie doslownym, jak juz pisalam - widzisz, zle mnie zrozumiales ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.hwr.arizona.edu 24.04.01, 20:11 Gość portalu: lenaaa napisał(a): > Zapewniam Cie, Europ, ze jedna matura w zupelnosci mi wystarczy i bynajmniej > nie chodzi mi o rozerwanie w sensie doslownym, jak juz pisalam - widzisz, zle > mnie zrozumiales ;) wiem, wiem... myslalem, ze Cie to rozerwie (niedoslownie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 24.04.01, 21:30 w kazdym razie dzieki za dobre checi i czekam na dalsze propozycje, niekoniecznie powazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candy Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 04:50 Mnie sie podoba piosenka "Znow za rok matura......" Znasz ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 20:33 A po maturze mozna bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 25.04.01, 21:28 Chodzilo o rozladowanie stresu przedmaturalnego, a po maturze...mozesz mnie rozerwac przed egzaminami na studia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 22:00 Gość portalu: lenaaa napisał(a): > Chodzilo o rozladowanie stresu przedmaturalnego, a po maturze...mozesz mnie > rozerwac przed egzaminami na studia ;) Co zamierzasz studiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 25.04.01, 22:17 Zdaje do SGH i do Łodzi na informatykę. A Ty ..... co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 26.04.01, 19:59 Dla mnie egzaminy to juz historia. Praca i rozrywka - codziennosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 26.04.01, 22:04 W pierwszym momencie troche Ci pozazdroscilam, ze masz to wszystko za soba, egzaminy, szkole i te sprawy...ale po chwili zastanowienia - jestes pewnie dorosly, rozpaczliwie dorosly w tej swojej przymusowej dojrzalosci, obowiazkach i powaznym podejsciu do zycia. Przepraszam za te wyrzuty, moze Ciebie doroslosc jeszcze nie zepsula, ale jedna sprawa lezy mi na sercu i teraz dostaje sie zupelnie przypadkowym facetom. Mam nadzieje ze zrozumiesz. Pozdrowienia ........! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 27.04.01, 22:47 Gość portalu: lenaaa napisał(a): > W pierwszym momencie troche Ci pozazdroscilam, ze masz to wszystko za soba, > egzaminy, szkole i te sprawy...ale po chwili zastanowienia - jestes pewnie > dorosly, rozpaczliwie dorosly w tej swojej przymusowej dojrzalosci, obowiazkach > > i powaznym podejsciu do zycia. > Przepraszam za te wyrzuty, moze Ciebie doroslosc jeszcze nie zepsula, ale jedna > > sprawa lezy mi na sercu i teraz dostaje sie zupelnie przypadkowym facetom. > Mam nadzieje ze zrozumiesz. Pozdrowienia ........! Dziwi mnie Twoj pesymizm, szczegolnie w tym wieku. Czego sie wiec spodziewasz od siebie za kolejnych kilka lat - zepsucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 20:47 Juz ja cie rozerwe przed matura. Ten smiec Balcerowicz ciagle placi na szkoly. Na szkole trzeba sobie zrobic, nalepiej dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muka Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 20:51 Juz, my cie szmatko rozerwiemy. Syfki z Warszawy chcialy nas opodatkowac w USA i to glownie przez takie butelczyny jak ty. Ucz si dawac dupy, bo po maturze to Bracka. Odpowiedz Link Zgłoś