Dodaj do ulubionych

rozerwij mnie przed matura...

IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 10:00
rozerwij mnie przed matura,,,ale tylko wirtualnie ,,,bo nie chce juz wiecej
rozczarowan
Obserwuj wątek
    • Gość: Bodek Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.palmers.at 23.04.01, 10:26
      Doslownie
      czy w przenosni ?

Pozdrawiam
      • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 10:44
        wirtualnie, znaczy w przenosni, chyba ze tak mi sie spodoba ta rozrywka, ze az
        potraktuje ja doslownie!
        • Gość: Bodek Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.palmers.at 23.04.01, 10:52
          Chyba wolisz leniuchowac
          niz do maturki sie przygotowac !:))

A co wybralas na maturke oprocz podstawowych?

Pozdrawiam
    • Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 10:58
      moze bys podala swoj adres (?)
    • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:02
      masz racje z tym leniuchowaniem,,,niby siedze nad matma,,, ale komp wlaczony i
      tylko szukam pretekstu by sie oderwac od nauki,,,wiesz zapewne jak to jest

zwlaszcza ze nastroj nie najlepszy, to chyba przez te deszcze weekendowe ( u
      Ciebie tez padalo?)

A zdaje matme i geografie,,,i bardzo bym juz chciala miec to za soba!
    • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:03
      Miras, nie tak od razu, najpierw musisz mnie czyms zainteresowac!
      • Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:05
        jesli nawet to i tak reszta tez zobaczy twoj adresik
        zaczynamy: jestem ze Szczecina :-)
        • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:11
          masz racje z tym adresikem,,,dlatego nie bede sie z tym spieszyc na razie

Szczecin powiadasz,,,to chyba dopiero w wakacje moglibysmy sie rozerwac!
          Mieszkam bardzoooooooo daleko od morza!

Ale miala to byc wirtualna rozrywka, wiec nie powinno miec to znaczenia, no nie?
          • calvo Re: rozerwij mnie przed matura... 23.04.01, 11:17
            no jasne
            moj adres masz u gory
            czekam na liscik :-)
            • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:25
              hej, calvo, nie ma tak latwo, liscik Ci wysle, gdy "warto" pomysle, poki co na
              lamach Gazety zaprezentuj mi swoje zalety!
              • Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:44
                ale ty kombinujesz
                coś mi się wydaje że albo coś kręcisz albo się wygłupiasz
                Dlaczego ja miałbym się rozbierać na całum forum
                ===================>cześć
                • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 23.04.01, 11:49
                  szkoda, calvo, milo bylo pogadac, czesc
                  oby nastepnym razem lepiej Ci sie powiodlo!
                  • Gość: miras Re: rozerwij mnie przed matura... IP: 195.205.248.* 23.04.01, 11:55
                    to może zaryzykuj i pusc tego posta do mnie :-)
          • calvo Re: rozerwij mnie przed matura... 23.04.01, 11:18
            to bylem ja przed chwilą - Miras=calvo
    • Gość: Europ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.hwr.arizona.edu 24.04.01, 07:39
      a co - chcesz byc w dwoch miejscach na raz?
      zeby pisac dwie matury?
      • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 24.04.01, 13:06
        Zapewniam Cie, Europ, ze jedna matura w zupelnosci mi wystarczy i bynajmniej
        nie chodzi mi o rozerwanie w sensie doslownym, jak juz pisalam - widzisz, zle
        mnie zrozumiales ;)
        • Gość: Europ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.hwr.arizona.edu 24.04.01, 20:11
          Gość portalu: lenaaa napisał(a):

> Zapewniam Cie, Europ, ze jedna matura w zupelnosci mi wystarczy i bynajmniej
          > nie chodzi mi o rozerwanie w sensie doslownym, jak juz pisalam - widzisz, zle
          > mnie zrozumiales ;)

wiem, wiem...
          myslalem, ze Cie to rozerwie (niedoslownie)
          • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 24.04.01, 21:30
            w kazdym razie dzieki za dobre checi i czekam na dalsze propozycje,
            niekoniecznie powazne
            • Gość: candy Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 04:50
              Mnie sie podoba piosenka "Znow za rok matura......"
              Znasz ja?
              • Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 20:33
                A po maturze mozna bedzie?
                • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 25.04.01, 21:28
                  Chodzilo o rozladowanie stresu przedmaturalnego, a po maturze...mozesz mnie
                  rozerwac przed egzaminami na studia ;)
                  • Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 22:00

> Chodzilo o rozladowanie stresu przedmaturalnego, a po maturze...mozesz mnie
                    > rozerwac przed egzaminami na studia ;)
                    Co zamierzasz studiowac?
                    • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 25.04.01, 22:17
                      Zdaje do SGH i do Łodzi na informatykę.
                      A Ty ..... co robisz?

• Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 26.04.01, 19:59
                        Dla mnie egzaminy to juz historia.
                        Praca i rozrywka - codziennosc.
                        • Gość: lenaaa Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.toya.net.pl 26.04.01, 22:04
                          W pierwszym momencie troche Ci pozazdroscilam, ze masz to wszystko za soba,
                          egzaminy, szkole i te sprawy...ale po chwili zastanowienia - jestes pewnie
                          dorosly, rozpaczliwie dorosly w tej swojej przymusowej dojrzalosci, obowiazkach
                          i powaznym podejsciu do zycia.
                          Przepraszam za te wyrzuty, moze Ciebie doroslosc jeszcze nie zepsula, ale jedna
                          sprawa lezy mi na sercu i teraz dostaje sie zupelnie przypadkowym facetom.
                          Mam nadzieje ze zrozumiesz. Pozdrowienia ........!
                          • Gość: ........ Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.sympatico.ca 27.04.01, 22:47

> W pierwszym momencie troche Ci pozazdroscilam, ze masz to wszystko za soba,
                            > egzaminy, szkole i te sprawy...ale po chwili zastanowienia - jestes pewnie
                            > dorosly, rozpaczliwie dorosly w tej swojej przymusowej dojrzalosci, obowiazkach
                            >
                            > i powaznym podejsciu do zycia.
                            > Przepraszam za te wyrzuty, moze Ciebie doroslosc jeszcze nie zepsula, ale jedna
                            >
                            > sprawa lezy mi na sercu i teraz dostaje sie zupelnie przypadkowym facetom.
                            > Mam nadzieje ze zrozumiesz. Pozdrowienia ........!
                            Dziwi mnie Twoj pesymizm, szczegolnie w tym wieku.
                            Czego sie wiec spodziewasz od siebie za kolejnych
                            kilka lat - zepsucia?
    • Gość: Tex Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 20:47
      Juz ja cie rozerwe przed matura. Ten smiec Balcerowicz
      ciagle placi na szkoly. Na szkole trzeba sobie zrobic,
      nalepiej dupa.
      • Gość: Muka Re: rozerwij mnie przed matura... IP: *.physik.uni-ulm.de 03.06.01, 20:51
        Juz, my cie szmatko rozerwiemy. Syfki z Warszawy
        chcialy nas
        opodatkowac w USA i to glownie przez takie butelczyny
        jak ty.
        Ucz si dawac dupy, bo po maturze to Bracka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka