Dodaj do ulubionych

Moja ukochana Szakirka

09.10.02, 10:49
No cóż słowo się rzekło Szakirka u płotu i nie ma przebacz. Podjąłem
decyzje: - Szaki jestem Twój ;) Cmokalki słodkie :)*
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 10:52
      Hola, hola. Nie tak szybko. Na trzezwo to my tej decyzji nie powezmiemy :o)
      • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:00
        mario2 napisał:

> Hola, hola. Nie tak szybko. Na trzezwo to my tej decyzji nie powezmiemy :o)
        >
        • mario2 Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:03
          Ze wyscie nietrzezwi byli, to moge uwiezyc, ale dlaczego my o suchym pysku mamy
          siedziec?
      • crimen Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:01
        To zaczekajcie jeszcze kilka dni z decyzją, aż odzyskam chwytność dłoni;)))
        • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:04
          ???:[[[

...nie doszło:(((
          • crimen Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:05
            ;)*Teraz widzisz co gazeta wyprawia:(
        • mario2 Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:05
          Bedziesz oblubienice obmacywal?
          • crimen Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:06
            Sam wiesz że to niemożliwe.Obie ręce mam pod kontrolą;)))
            • mario2 Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:10
              to beda macanki kontrolowane
              • crimen Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:11
                Ale dobry duszek nade mną czuwa i chroni ode złego;)))
                • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:12
                  :)***
                  • crimen Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:13
                    Czuwasz? ;)*
                    • mario2 Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:21
                      Oj Crimek, Crimek :o)
                      • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:24
                        No co?Ktoś musi czuwać nade mną, bo sam bywam nieobliczalny;)))
                        • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:44
                          Oczywiście:)***
                          • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:47
                            Dzisiaj jesteś uosobieniem łagodności;)*
                            • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:48
                              ...jeszcze nie mów hop;)))))))))))))
                              :)***
                              • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:51
                                Znowu drań ?;)*
                                • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:53
                                  ...troszkę;)*
                                  ...ale już nie mam sił...
                                  • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:55
                                    Jak nic nie mówi, to też drań? ;)*
                                    • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:56
                                      ...mówi, mówi...co chce...niech nie udaje...;)*
                                      • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:58
                                        Dzisiaj to był wyjątkowo oszczędny w słowach ;)*
                                        • Gość: Aroska Re: Moja ukochana Szakirka IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:59
                                          ...w jego mniemaniu pewnie tak;)***
                                          ...pa, pa...
                                          • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:03
                                            Musisz mu to wytłumaczyć.Pa ;)*
                                    • saqqara romansowac na moim watku? 09.10.02, 11:57
                                      wstydu nie macie, co?:))
                                      • Gość: Aroska Re: romansowac na moim watku? IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 11:58
                                        ...oki Szakuś...i tak już idę, pa;))))))))

...a dla Ciebie...:)***
                                        • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:02
                                          No i zawstydziłaś ją Szaki ;)))
                                          • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 12:04
                                            Crimen
                                            skadze znowu! ale skoro to jest MOJ watek milosny, to z jakiej niby racji WY
                                            macie tu romansowac, co?:))
                                            • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:10
                                              To wszystko dla wprowadzenia nastroju, ale skoro już jesteś, to przestaliśmy;)))
                                              • Gość: Aroska Re: romansowac na moim watku? IP: 212.127.78.* 09.10.02, 12:30
                                                ...wcale nie dlatego przestaliśmy;)
                                                ...a poza tym tak łatwo się nie zawstydzam...nie zauważyłeś?;)*
                                                • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:37
                                                  To była wersja oficjalna.I co ja mam teraz odpowiedzieć?;)*
                                                  • Gość: Aroska Re: romansowac na moim watku? IP: 212.127.78.* 09.10.02, 12:39
                                                    Może już nic;)***
                                                  • saqqara ja Was zaraz zalatwie 09.10.02, 12:40
                                                    serio mowie:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: romansowac na moim watku? IP: 212.127.78.* 09.10.02, 12:41
                                                    ...i tak już nam się lekko oberwało;)*
                                                  • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:46
                                                    To było preludium.Szaki bywa nieobliczalna ;)*
                                                  • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 12:52
                                                    i powiem jedno, nie doceniacie mnie:)))
                                                  • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:54
                                                    Pluszaczku,kto bardziej niż ja potrafo Cię docenić;)))
                                                  • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 12:59
                                                    zapomniales o Robsoniku:)))
                                                  • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:01
                                                    Licytował się nie będę;)))
                                                  • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 13:13
                                                    slusznie, bo wtedy ja moglabym po lapkach dostac:))))
                                                  • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:15
                                                    Ciekawi mnie tylko, kto by się na to odważył? ;)))
                                                  • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 13:22
                                                    sa samobojcy wsrod nas:))
                                                  • Gość: crimen Re: romansowac na moim watku? IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:25
                                                    Ale Robsonik wygląda na rozsądnego;)))
                                                  • saqqara Re: romansowac na moim watku? 09.10.02, 13:43
                                                    nie zaprzeczam, ale i nie potwierdzam:))
                        • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:46
                          wiedzialam ze dzisiaj jest moj dzien, ale zeby az tak?:))
                          • tygrysek_ Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:50
                            Saqqaruś dostałaś sms-a????,..to jezd na serio pilne!!!
                            • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:01
                              tygrysek_ napisał:

> Saqqaruś dostałaś sms-a????,..to jezd na serio pilne!!!

Czółko futrzaku zapchlony mam nadzieje ze juz calkiem wylniales i w Wawce
                              obejrze cie nie pregowanego (no chyba ze chadzasz na SM ale to inne som pregi
                              hihih:) za to mocno spojonego ;)
                          • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 11:50
                            Teraz tylko powiedz kiedy pijemy:)))
                            • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:56
                              poczekaj, niech sie z szoku ogarne:))

aha, za co chcialbys pic?;))
                              • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:00
                                No chyba za Twoje zamążpójscie, ale może się mylę;)
                                • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:05
                                  ja nic nie powiedzialam:))
                                  • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:06
                                    To już wiesz:)))
                                    • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:07
                                      tja, zona dowiaduje sie na koncu, tak mawiaja, podobno:)))
                                      • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:09
                                        saqqara napisała:

> tja, zona dowiaduje sie na koncu, tak mawiaja, podobno:)))

Juz sie tak nie kryguj kochanie ;)
                                        • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:13
                                          Właśnie, przecież mogłabyś się o tym dowiedzieć dopiero w czasie konsumpcji;)))
                                          • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:15
                                            alez ja sie wcale nie kryguje, rzucam luzne pytania, tak sobie:))

aha, juz ja swoje wiem, Crimen, szczegolnie na temat konsumowania:)
                                            • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:16
                                              Nie wątpię, ale wcześniejsza ceremonia zaślubin mogłaby ujść Twojej uwadze;)))
                                              • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:19
                                                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Nie wątpię, ale wcześniejsza ceremonia zaślubin mogłaby ujść Twojej
                                                uwadze;)))

tak jak zrekowiny :) prawda kochanie ze nie bardzo je pamietasz ? :)
                                              • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:20
                                                nie ma szans, nawet jesli mi umknie, to wielu swiadkow dookola, co z wielka
                                                ochota przypomna:))
                                • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:06

> No chyba za Twoje zamążpójscie, ale może się mylę;)

Hihihihi Buhahaha Szaki i sie wydalo teraz juz nie ma odwrotu ;)))))P *****
                                  Crimen bedziesz naszym swiadkiem ;)
                                  • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:08
                                    kurna, ale ja jeszcze kiecki nie mam...:)
                                  • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:08
                                    Pewnie że będę.Mogę nawet podczas nocy poślubnej, żeby się potem nie
                                    wykręcała:)))
                                    • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:15

> Pewnie że będę.Mogę nawet podczas nocy poślubnej, żeby się potem nie
                                      > wykręcała:)))
                                      Crimek niech sie wykreca ..lubie takie... aktywne zawsze zastanawialem sie jak
                                      to jest z taka gimnastyczka artystycza ... ta to umie "wykrecic" tylko zero
                                      biustu a to juz mi sie miej podoba ;) za to szaki ...mowia ze deska ale
                                      jaka "wyprofilowana" hihih
                                      • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:19
                                        baywatcha nie zrobie, nawet dla ukochanego:))
                                        • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:20
                                          saqqara napisała:

> baywatcha nie zrobie, nawet dla ukochanego:))

Zrobisz, zrobisz juz ja mam swoje sposoby ;)
                                      • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:19
                                        Fakt, zetknąłem się kiedyś z tym zjawiskiem.A jakie ma oczy!Można w nich
                                        utonąć:)))
                          • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 11:59
                            saqqara napisała:

> wiedzialam ze dzisiaj jest moj dzien, ale zeby az tak?:))
                            Kochanie jak ustalilismy od dzis ja Twoj i nic tego nie zmieni ;)

Mario nie widzem przeszkod zachlac zawsze mozna ...ba nawet trzeba w koncu ja
                            pijam tylko na 2 okolicznosci:
                            1/. z Okazji.....
                            2/. z braku okazji.

Crimen qde no rob cos z tom rekom bo mnie dlonie drza i duzo alkoholu trace
                            nie ma kto pewna rasia polewac. ;)
                            • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:01
                              no nie, rece mi opadaja przy Tobie:))
                              • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:04
                                saqqara napisała:

> no nie, rece mi opadaja przy Tobie:))

No no i za to cie kocham jak ci te rece opadna to one sa taaaaakie wprawne ;)
                                • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:15
                                  opadaja mi ponizej kolan, moj Drogi:)) dosiegniesz?;))))
                                  • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:18
                                    saqqara napisała:

> opadaja mi ponizej kolan, moj Drogi:)) dosiegniesz?;))))

Ja nie musze dosiegac... kochanie wskakuj na stoleczek ;)
                            • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:05
                              Chciałem pić przez słomkę, ale Lezio mnie zjebał, że tak nie wypada:)))
                              • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:06

> Chciałem pić przez słomkę, ale Lezio mnie zjebał, że tak nie wypada:)))

no tak "slomka" tylko w kobiecych ustach jest ....twarzowa hihih;)
                                • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:14
                                  Tylko ta przymusowa abstynencja mnie dobija;)))
                                  • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:18

> Tylko ta przymusowa abstynencja mnie dobija;)))

crimek to musisz dozownik barowy sobie zafundowac taki wiesz wiszacy z
                                    odwrocona butelka to bedziesz mogl jak z wodopoju ciagnac a wygladac bedzie
                                    jak ssanie cycuszka a nie jak ciagniecie "slomki" hihih
    • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:26
      no dobra, widze ze jak ja sie za to nie wezme zostanie tylko... wiadomo co, na
      srodku dywanu zrobic;))

Crimen
      za bardzo chetny jestes w tym pomaganiu. co mnie tak do tego oltarza pchasz,
      co?;))

Robson
      ja wszystko doskonale pamietam, wiec mi tu nie imputuj, ze ja w stanie bylam,
      bo tez sobie moge conieco przypomniec:) jakie zrekowiny, co? ja zadnego
      pierscionka nie dostalam, a tego czosnku co mi do rozyczki przypiales to ja na
      palcu nosic nie bede! popraw sie, albo goocio z milosci do grobowej deski:))
      • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:40
        Przecież to Maryś zorganizował akcję "Ołtarz dla Ciebie", a ja to tylko impry
        lubię;)))
        • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:53
          nie wykrecaj sie teraz, wiem co czytalam;)))
          • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 12:55
            Świat jest iluzją, a Ty wierzysz w pisane? ;)))
            • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 12:59
              net to slowo, copy & paste zawsze mozna zrobic:)))
              • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:09
                Na początku też było słowo, a Świat dalej jest iluzją.Za to Ty chcesz
                materializować byty wirtualne;)))
                • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 13:14
                  alez skad, przeciez nadal egzystujemy w necie, czyz nie?:)
                  • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:18
                    Nie musisz mi tego mówić, to Ty szukasz materialnych dowodów;)))
                    • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 13:21
                      materialnych dowodow na co? ja szukam netowych dowodow na Twoje netowe
                      kombinatorstwa. that's all:))
                      • Gość: crimen Re: Moja ukochana Szakirka IP: *.smlw.pl 09.10.02, 13:30
                        Moje kombinatorstwo???Czy jest ktoś bardziej szczery niż ja? ;)))
                        • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 13:44
                          aby utrzymac sie w konwencji klamstwa powiem ze tak. ja:)))
                          • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 13:47
                            saqqara napisała:

> aby utrzymac sie w konwencji klamstwa powiem ze tak. ja:)))

hymmm co tu siem dzieje za moimi plecami na naszym watku czego swadka
                            denerwujesz kochanie? ;)
                            • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:01
                              jakzebym smiala? moglby obraczek zapomniec:)))
                              • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:06
                                saqqara napisała:

> jakzebym smiala? moglby obraczek zapomniec:)))
                                no wlasnie ... crimek tylko nie zapomnij obraczek ... (zakupic i przywiezc ;)
                                hihi
                                • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:10
                                  obraczki to chyba pan mlody kupuje, co? powinienies to wiedziec lepiej niz ja:))
                                  • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:11
                                    saqqara napisała:

> obraczki to chyba pan mlody kupuje, co? powinienies to wiedziec lepiej niz
                                    ja:)
                                    > )
                                    ja jestem przedsiebiorczy i staram sie jak moge zredykowac wydatki aby wiecej
                                    zostalo na miodowy miesiac tylko ciiiiiiiii szaki bo siem wyda ;)
                                    • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:16
                                      oooo, nie wiedzialam ze miesiac w namiocie na mazurach tyle kosztuje;))
                                      • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:18
                                        saqqara napisała:

> oooo, nie wiedzialam ze miesiac w namiocie na mazurach tyle kosztuje;))

No zara siem zdenerwooje ;(((((((((( qde ty myslisz ze skad ja ci namiot
                                        wezmem ???? swierze powietrze tylko w gre wchodzi a nie namiotowy zaduch.;P
                                        • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:27
                                          komary mnie zjedza:(
                                          • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:30
                                            saqqara napisała:

> komary mnie zjedza:(
                                            komary jadaja tylko zywe stworzenia a nie takich zwampirzalych umarlakow nie
                                            boj nic ;)
                                            • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:35
                                              na takie jak ja jeszcze bardziej leca:)) te komary, znaczy sie...
                                              • robsonick Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:37
                                                saqqara napisała:

> na takie jak ja jeszcze bardziej leca:)) te komary, znaczy sie...
                                                eeee a co wolom krew w proszku ?:)))
                                                • saqqara Re: Moja ukochana Szakirka 09.10.02, 14:41
                                                  aha, szybciej mozna sie dobrac;P
    • robsonick Zmieniajac temat... 09.10.02, 14:36
      Kochanie to jak tam humorek troche sie poprawil? Przykro mi ze jestes taka
      zasmucona:(
      • saqqara Re: Zmieniajac temat... 09.10.02, 14:40
        troche tak. sa sprawy na ktore nie ma sie wplywu wiec nie ma co sie szarpac,
        bedzie co ma byc....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka