nutopia Re: macie pozdrowienia od Bad_habit ;p 25.11.05, 22:16 nekroskop88 napisał: > dzięks Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: macie pozdrowienia od Bad_habit ;p 25.11.05, 22:20 a czy są specjalne podrowienia dla makbrajda od bad habit? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: macie pozdrowienia od Bad_habit ;p 25.11.05, 22:21 makbrajd napisał: > a czy są specjalne podrowienia dla makbrajda od bad habit? > tak ale skrzętnie to przed tobą ukrywaliśmy bo byliśmy zazdrośni:/ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: macie pozdrowienia od Bad_habit ;p 25.11.05, 22:24 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > a czy są specjalne podrowienia dla makbrajda od bad habit? > > > tak > ale skrzętnie to przed tobą ukrywaliśmy bo byliśmy zazdrośni:/ uff wiedziałem żeę coś ukrywacie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: macie pozdrowienia od Bad_habit ;p 25.11.05, 22:26 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > a czy są specjalne podrowienia dla makbrajda od bad habit? > > > > > tak > > ale skrzętnie to przed tobą ukrywaliśmy bo byliśmy zazdrośni:/ > > uff > wiedziałem żeę coś ukrywacie... > > > > czułeś Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Pozdrowienia zimoweeeeeeeeeee 28.11.05, 17:17 Jak się spotkacie to pozdrów ją ode mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 15:04 mocno i każdego z osobna;) BTW,dziś przeszłąm małą metamorfozę(obcięłam włosy i trochę farby rzuciłam),hehe!:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 15:06 jaki kolor?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 20:16 makbrajd napisał: > jaki kolor?:) hmm,pozostałąm przy naturalnym(jasny brąz),ale fryzjerka rzuciłą mi jasne pasemka (blondipodobne)i skróciła je troszeczkę.Teraz nawet mi się podoba,choć początkowo nie byłam przygotowana na takie zmiany!:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 22:50 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > jaki kolor?:) > hmm,pozostałąm przy naturalnym(jasny brąz),ale fryzjerka rzuciłą mi jasne pasem > ka (blondipodobne)i skróciła je troszeczkę.Teraz nawet mi się podoba,choć począ > tkowo nie byłam przygotowana na takie zmiany!:P > to ty kuna tera trendy jesteś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 22:57 > > > > > to ty kuna tera trendy jesteś?:) heh,moi znajomi o niczym nie wiedzą na razie,będą w szoku,heheh. A to blondi teraz jest na topie?wow,to ja taka czasowa dzioucha?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:09 bad_habit napisała: > > > > > > > > > > to ty kuna tera trendy jesteś?:) > heh,moi znajomi o niczym nie wiedzą na razie,będą w szoku,heheh. > A to blondi teraz jest na topie?wow,to ja taka czasowa dzioucha?:D ano! tylko ja taka czarna i czarna całe życie:)> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:11 > ano! > tylko ja taka czarna i czarna całe życie:)> nie byłąm u fryzjera od egzaminów na studia,więc musiałam teraz,już sama sobie zaczęłam obcinać włosy,bo mnie wkurzały... A moze też sobie zafundujesz jakiś trendi haircut?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:12 bad_habit napisała: > > > ano! > > tylko ja taka czarna i czarna całe życie:)> > > nie byłąm u fryzjera od egzaminów na studia,więc musiałam teraz,już sama sobie > zaczęłam obcinać włosy,bo mnie wkurzały... > A moze też sobie zafundujesz jakiś trendi haircut?:D zdradzę ci w tajemnicy że w życiu nie mialam krótszych włosów niż do ramion żałosne co? od lat wyglądam tak samo co owocuje tym że poznają mnie ludzie których nie widziałam po 15 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:18 > > > zdradzę ci w tajemnicy że w życiu nie mialam krótszych włosów niż do ramion > żałosne co? > od lat wyglądam tak samo co owocuje tym że poznają mnie ludzie których nie > widziałam po 15 lat:) Dlaczego,wcale nie żałosne!Nie każdy lubi zmiany,obcinanie,farbowanie etc.Z resztą,farbowanie strasznie niszczy włosy,tracą swój naturalny odcień etc.Ja kiedyś miałam długie włosy,ale z czasem trochę osłabła ich kondycja więc musiałam je obcinać... rzadko farbowałam(szamponem koloryzującym).Dziś coś mi odbiło i normalna farba znalazła się na mojej łepetynie...ciekawe,kiedy pojawią się odrosty:D Czasem żałuję,bo mogłabym mieć teraz długie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:22 no kiedyś mialam czerwone pasemka:) jak jeszcze w Polsce nikt nie miał mama prawie zawalu dostała:) teraz też mam parę jasnych pasemek no i od czasu do czasu je prostuję bo mam głupawe loczki Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:25 nutopia napisała: > no kiedyś mialam czerwone pasemka:) jak jeszcze w Polsce nikt nie miał > mama prawie zawalu dostała:) > teraz też mam parę jasnych pasemek > no i od czasu do czasu je prostuję bo mam głupawe loczki chyba to normalne,że osoby z jręconymi włosami chciałyby mieć proste,a te z prostymi,odwrotnie?Ja tylko raz miałam bordowy odcień,który się potem zamienił w rudy... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:38 nutopia napisała: > bad_habit napisała: > > > > > > ano! > > > tylko ja taka czarna i czarna całe życie:)> > > > > nie byłąm u fryzjera od egzaminów na studia,więc musiałam teraz,już sama > sobie > > zaczęłam obcinać włosy,bo mnie wkurzały... > > A moze też sobie zafundujesz jakiś trendi haircut?:D > > > zdradzę ci w tajemnicy że w życiu nie mialam krótszych włosów niż do ramion > żałosne co? > od lat wyglądam tak samo co owocuje tym że poznają mnie ludzie których nie > widziałam po 15 lat:) ja Cię rozpoznaję za każdym razem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:48 > > > zaczęłam obcinać włosy,bo mnie wkurzały... > > > A moze też sobie zafundujesz jakiś trendi haircut?:D > > > > > > zdradzę ci w tajemnicy że w życiu nie mialam krótszych włosów niż do rami > on > > żałosne co? > > od lat wyglądam tak samo co owocuje tym że poznają mnie ludzie których ni > e > > widziałam po 15 lat:) > > ja Cię rozpoznaję za każdym razem ;)) > > miało być od 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: hejka,bad pozdrawia Was wszystkich baaardzo 03.12.05, 23:49 nutopia napisała: > > > > zaczęłam obcinać włosy,bo mnie wkurzały... > > > > A moze też sobie zafundujesz jakiś trendi haircut?:D > > > > > > > > > zdradzę ci w tajemnicy że w życiu nie mialam krótszych włosów niż d > o rami > > on > > > żałosne co? > > > od lat wyglądam tak samo co owocuje tym że poznają mnie ludzie któr > ych ni > > e > > > widziałam po 15 lat:) > > > > ja Cię rozpoznaję za każdym razem ;)) > > > > > miało być od 15 lat a od 15 dni? nie moze być? Odpowiedz Link Zgłoś