nutopia 30.11.05, 22:47 do was też tak piszą? znalazłam twoje foto gdzieś tam jesteś piękna a to moje foto i jakiś link na który rzecz jasna nie wchodzę co do jest madafaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: głupoty na gg 30.11.05, 22:48 zaznacz "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" z drugiej strony mogłabyś zerwać w końcu wszystkie kontakty z tymi 11-latkami, ja nie dostaje takich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: głupoty na gg 30.11.05, 22:49 nekroskop88 napisał: > zaznacz "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" > z drugiej strony mogłabyś zerwać w końcu wszystkie kontakty z tymi 11- latkami, > ja nie dostaje takich rzecz a jak jakiś fajny nieznajomy bedzie chciał napisac? i nie dojdzie do mnie? a może to będzie milość mego życia? albo inna fajna zaraza? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: głupoty na gg 30.11.05, 22:55 a kto mówi że nie mam????????????????? Już mnie na kopytku rozwiedli???? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: głupoty na gg 30.11.05, 22:56 nutopia napisała: > a kto mówi że nie mam????????????????? Już mnie na kopytku rozwiedli???? wilki się czają.... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: głupoty na gg 03.12.05, 15:00 nutopia napisała: > do was też tak piszą? znalazłam twoje foto gdzieś tam jesteś piękna a to > moje foto i jakiś link na który rzecz jasna nie wchodzę > co do jest madafaka? hejka,mój tata to samo znalazł,jakiś koleś napisał,że się Jan nazywa itp,bleah Odpowiedz Link Zgłoś