makbrajd Re: Co to??? 11.12.05, 22:21 ta czerwona kropka w kwadraciku... huhuhu mocno owocowe... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A to co to??? 11.12.05, 22:51 koczisss napisał: > A to co to??? > > > Pan Japa??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A to co to??? 11.12.05, 22:55 Duża Japa to jezd tak cuś kole 12-15 kg osobnik pci nieznajomej Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A to co to??? 11.12.05, 22:55 morfeusz_1 napisał: > > > Duża Japa to jezd tak cuś kole 12-15 kg osobnik pci nieznajomej nie człowiecza chyba ale znam takich co potrafią tak rozedrzeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A to co to??? 11.12.05, 22:58 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > Duża Japa to jezd tak cuś kole 12-15 kg osobnik pci nieznajomej > > > nie człowiecza chyba ale znam takich co potrafią tak rozedrzeć.... mówisz o mojej jedenastej żonie??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A to co to??? 11.12.05, 22:59 morfeusz_1 napisał: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > też:) > > > Duża Japa to jezd tak cuś kole 12-15 kg osobnik pci nieznajomej > > > > > > nie człowiecza chyba ale znam takich co potrafią tak rozedrzeć.... > > mówisz o mojej jedenastej żonie??? > Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: A to co to??? 11.12.05, 22:54 Przed chwilą skanowałe, dlatego takie czarne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A to co to??? 11.12.05, 22:56 koczisss napisał: > Przed chwilą skanowałe, dlatego takie czarne:))) > Czyly tak jak myślałem masz scana w domu i nie jesteś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A to co to??? 11.12.05, 22:57 morfeusz_1 napisał: > koczisss napisał: > > > Przed chwilą skanowałe, dlatego takie czarne:))) > > > > Czyly tak jak myślałem masz scana w domu i nie jesteś sam. > koczisss my chcemy ją poznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A to co to??? 11.12.05, 23:01 koczisss napisał: > ups??? > > Kogo poznać??? > ale wpadka ojejej:))))))) no tych co na zdjęciu masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A to co to??? 11.12.05, 23:09 nutopia napisała: > koczisss napisał: > > > Poznać??? > > > ups Pisze siem nie poznać ino zapoznać. Jak na ten przykład na wiejską dyskotekę jadą chłopaki z mojej wioski to mówio ; jadziem sie zapoznać. Z kim to jusz nie mówio. Ale to som macz take małe wysublymowane różnice na ten przykład; Jedziemy na dyskotekę - to wszyscy wiedzą na wiosce że didżej bedzie z magneta muzę zapodawał Jedziemy na zabawę - to wszyscy wiedzą że wszyscy na wiosce wiedzą że kapela bedzie grała. O i właśnie może Koczisss ma kłopoty ze zrozumieniem o co tak naprawę droga Nutopio tobie chodziło i nie łodpowiada szybciorem. Najgorsze że ja już też nie wiem o czym napisałem na początku i muszę kończyć bo chyba za długi jakiściśtakiś mi ten wuntek wyszedł a w dodatku nie wiem czy nie bezsensowny jakiś. UPSsssssssssssssssss... A i Japa z ,,co to za japa" to japa szczupaka jezd i w nagrodę Morfi powinien dostać 5zł / słownie pięć złotych / drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: A to co to??? 11.12.05, 23:20 Tak Morfi, dostaniesz dwa złote drewniane w nagrodę, gdyż dobrze odpowiedziałeś na zadane pytanie:))) Tylko musisz troszkę poczekać, bo musze wpierw wystrugać:))) Co do Nutopii zapytania, to jest tak Morfi jak bardzo trafnie wydedukowałeś, Koczisss ni cholery nie zrozumiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Ostatnia! 11.12.05, 23:14 Jeszcze to i koniec zagadek, a co to może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ostatnia! 11.12.05, 23:32 Trudny test - barakuda to może być ale równie dobrze merlin abo nóż srebrny wędkarski scyzor za 22,50 peelenów kupiony lub znaleziony na mazurach abo in słiden. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ostatnia! 12.12.05, 00:53 Niestety nie to co wymieniłeś, strzelaj dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś