norma_jean 12.12.05, 08:26 Powiem tylko: DZIĘKUJĘ!!! Przesyłka dotarła, zawartość jest suuuupeeer!!! Dziękuję, dziekuję, dziekuję :))) Już całe biuro widziało, co dostałam AŻ Z HISZPANII :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Conejito!!! 12.12.05, 13:44 :) ciesze sie, ze ci sie podobalo.choc przesylka z mojej wioski nadana zostala. ale... nie ma to jak reklama:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Conejito!!! 12.12.05, 13:47 No ale skąd przyjechała, ha???? Tylko zakazali mi palić kadzidełek w pracy, chamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Conejito!!! 12.12.05, 13:56 normalne. ja tez bym zakazala. co do kadzidelek, to wiesz... kazdy ma inny gust i sa b.mocne (zazwyczaj). moj tata jak sobie nieraz sandala zapali, to w calym domu capi, ze oddychac nie mozna (choc ubostwiam sandala). to trzeba z umiarem i w cichosci swojego lokum:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Conejito!!! 12.12.05, 13:59 Ale przylece do domu i wypalę w Twojej intencji :)))) A Ty jeszcze w naszym pięknym kraju, czy juz daleko za górami, za lasami? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Conejito!!! 12.12.05, 17:10 za gorami... niestety...:( albo stety:) sama nie wiem. nabawie sie,jak juz pisalam gdzies, schizofrenii paranoidalnej przez te wyjazdy. no, ale trudno. z matula zrobilysmy kupe lancuchow i sobie tym dzisiaj wieczorem zamierzam przyozdobic chate:) zakupilam tez mnostwo innych ozdob na choinke, takze jutro ja ubieram, bez zwloki, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś