Dodaj do ulubionych

Kitek !!!, ja wszystko siem staram

23.10.02, 19:20
usłyszeć :))
Obserwuj wątek
    • kitek1 cos czulem..................... 23.10.02, 20:34
      ze ktos slucha,
      ale i wywnioskowalem,
      ze niezla imprezka sie szykuje:)
      • men_ oglądaliśmy w tv 23.10.02, 20:51
        dobranockę :)
        • Gość: maryjo2 Re: oglądaliśmy w tv IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 21:38
          Bolek i Lolej na czarnym lądzie...
          I Tola.
          • Gość: oona Re: oglądaliśmy w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:30
            to był chyba żwirek i muchomorek:)
            • kitek1 takich bajeczek............. 23.10.02, 22:32
              prosze kitkowi,
              nie wciskac,
              juz ja wiem swoje:)))
              • Gość: oona takie tam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:37
                kitek1 napisał:

> prosze kitkowi,
                > nie wciskac,
                > juz ja wiem swoje:)))
                • Gość: oona Re: takie tam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:38
                  opowieści z mchu i paproci...
                  miało byc:))
                  • kitek1 a menova panenka............ 23.10.02, 22:40
                    nie byla to czasem:)
                    • Gość: oona Re: a menova panenka............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:42
                      nono,tylko ne panenka,
                      kreciku:))

kitek1 napisał:

> nie byla to czasem:)
          • dr_mengele wlaśnie tak... 23.10.02, 22:34
            lolej...
            lolej po bombie...
            ;)))))
            • Gość: oona Re: wlaśnie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:36
              gumiś się znalazł...:)
              • dr_mengele kto... ??? 23.10.02, 22:38
                moi...??? gumiś...???
                a może od razu prezerwatyś...???
                :))
                • Gość: oona Re: kto... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:40
                  aha,i jeszcze szpieg z krainy deszczowców...:)
                  • dr_mengele Re: kto... ??? 23.10.02, 22:45
                    jaki kurwa szpieg... czy to jakaś insynuacja...???
                    • Gość: oona Re: kto... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:47
                      no dobra,wycofuje,
                      miś uszatek,lepiej??:)
                      • dr_mengele Re: kto... ??? 23.10.02, 22:57
                        a skąd wiesz... że ja misia uszatka przypominam... przecież to miała być
                        tajemnica...
                        :((
                        • Gość: oona Re: kto... ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:01
                          Ty mi się lepiej wytłumacz ze związków z Wrocławiem,niemisiu,
                          bo cos tam gdzies tam wyczytałam na któryms wątku...??:)
                          • dr_mengele nie muszę się z niczego tłumaczyć... 23.10.02, 23:06

• Gość: oona Re: nie muszę się z niczego tłumaczyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:07
                              :(((,a ja mam nastrój do przesłuchań:((
                            • dr_mengele Re: nie muszę się z niczego tłumaczyć... 23.10.02, 23:07
                              ale mogę powiedzieć... że jest tam taka jedna alma mater... której oddałem
                              sześć lat życia...
                              :))))
                              • Gość: oona Re: nie muszę się z niczego tłumaczyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:09
                                ale to chyba nie Ty wynajmowałeś z kolegą-prawnikiem
                                mieszkanie od mojej sąsiadki ????:)
                                • dr_mengele nie uwierzysz... 23.10.02, 23:13
                                  ale jesteś bardzo bliska prawdy...
                                  • Gość: oona łatwowierna jestem:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:17
                                    więc mnie nie strasz przed snem!...:))
                                    • dr_mengele Re: łatwowierna jestem:( 23.10.02, 23:19
                                      a czy ja cię straszę... ???
                                      :)))
                                      • Gość: oona noooooo...jeśli to Ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:21
                                        to teraz drżę z obawy o moją nienaganną reputację forumową...:))
                                        • dr_mengele ja...??? 23.10.02, 23:29
                                          czyli kto... ???
                                          ;)))
                                          • Gość: oona Re: ja...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:32
                                            "ja czyli kto..."?
                                            cóż za filozoficzne pytanie,doktorze,pan zadał....:))
                                            • dr_mengele bom niezmiernie ciekaw... 23.10.02, 23:35
                                              kim jestem...
                                              szkoda tylko... że nie mogę dzisiaj dłużej rozmawiać...
                                              muszę się teraz niestety pożegnać... bo o szóstej rano będę zmuszony do tego by
                                              się spionizować...
                                              ;)))))

ps. pozdrawiam ciepło... do następnego spotkania...
                                              • Gość: oona Re: bom niezmiernie ciekaw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:37
                                                a ja się pionizuję w okolicach 11......,ale chyba jestem
                                                okrutna mówiąc o tym:)))))
                                                dobranoc:)
                                                • dr_mengele okrutna... ??? 23.10.02, 23:40
                                                  nie... dlaczego...
                                                  ktoś musi nie spać... żeby spać mógł ktoś...
                                                  dobranoc...
                                                  • Gość: oona i tak mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 00:05
                                                    wyrzuty sumienia:((
                                                    na swoje usprawiedliwienie powiem,ze przez 7 lat wstawałam w środku nocy,
                                                    czyli o 5.30 i musze to teraz odespać!!
                                                    jeszcze raz dobranoc:)
                          • kitek1 nie pamietasz, uneczko.............. 23.10.02, 23:08
                            mengele razem z alzheimerem na bujwida pracowali:)
                            • dr_mengele Re: nie pamietasz, uneczko.............. 23.10.02, 23:11
                              :)))))))
                            • Gość: oona Re: nie pamietasz, uneczko.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:11
                              spokojnie,zaraz go rozpracujemy:)
                              • dr_mengele jeśli powiem dobranoc... 23.10.02, 23:14
                                ...to sobie będziecie mogli krzyżówkę rozpracować...
                                ;)))
                                • dr_mengele Re: jeśli powiem dobranoc... 23.10.02, 23:17
                                  chyba naprawdę sobie pójdę... bo widzę... że wam mowę odebrało...
                                  :)))
                                  • Gość: oona Re: jeśli powiem dobranoc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:19
                                    konsultujemy się( telepatycznie):)
                                    • dr_mengele unka... 23.10.02, 23:20
                                      ...jeśli już to raczej telefonopatycznie...
                                      • Gość: oona Re: unka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:23
                                        telefonopatia-innymi słowy-głuchy telefon?:))
                                        • dr_mengele Re: unka... 23.10.02, 23:28
                                          głuchy i ślepy...
                                          ;))
                                          • Gość: oona Re: unka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 23:33
                                            teraz w przedszkolu dzieci się pewnie w "głuchą komórkę" bawią,
                                            teeen postęp:((
                                            :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka