kiloff 20.12.05, 00:16 www.m-jak-milosc.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 01:37 TYLKO NIE TO! KOlejna rycząca, płacząca, mędząca baba któa nie wniesie nic do serialu tylko swój ospały głosik! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! czy w tym kraju brakuje fajnych aktorek i młodych twarzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 02:19 Ja tam ją lubie. Zobaczymy, co tym razem wymyśli Lepkowska. Ona ma 30 lat. Stara jest? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 10:49 Czy Agniesia również wróci? Bo już mi się scyzoryk w kieszeni otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 12:31 O nie....Teresa, tylko nie to!!!! Będzie znowu płakać co drugi odcinek rzewnymi łzami nad swoim losem...God! Ja jestem ciekawa, co tam nasz Ivan wymyślił... :> Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 21:27 Dwie postaci psuły ten serial - Michał Łagoda i Teresa. W wypadku Michała to bardziej za sprawą koncepcji postaci, bo w Klanie ten sam aktor wypada nadzwyczaj dobrze, ale aktorka grająca Teresę jest słaba sama w sobie - nawet przy Zapasiewiczu nie nauczyła się grać. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 21:41 Ja bardzo lubie taki typ urody jaki ona ma. Poza tym uwazam, ze jedna Teresa nie jest w stanie wplynac zle na cokolwiek w tym serialu. Ja bym sie raczej pozbyla calej zalogi mieszkania na Lowickiej, bo mnie juz tak wkurzaja, wszyscy, ilu ich tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! 20.12.05, 22:47 jedna Teresa - tak. Ale Teresa plus miotający się Chochoł powstańczo-sentymentalny, ich interakcja to jest moim zdaniem najbardziej nieapetyczny wątek, jaki kiedykolwiek się pojawił w tym serialu i najbardziej targnął moim poczuciem estetyki. Nawet Kamis na wakacjach z Małgorzatą mnie tak nie zniesmaczył. Chociaż może Tereska wróciła, bo Chochoł ma już własne mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Odwalicie się od Tereski! 20.12.05, 22:50 Mam ją nagraną na wypadek zatwardzenia. Tereska - najlepszy żel do włosów w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Teresa wraca (!), co w przyszłości (mjm) 21.12.05, 12:18 plis, noł. Plis. Odpowiedz Link Zgłoś