Dodaj do ulubionych

Ojciec Dyrektor :)

24.12.05, 10:12
www.ojciec-dyrektor.de/
Obserwuj wątek
    • makbrajd_wylogowany Re: Ojciec Dyrektor :) 24.12.05, 10:15
      nekroskop88 napisał:

> www.ojciec-dyrektor.de/
      >

nie otwiera się...ale w sumie nie żałuję tego...
      • bad_habit Re: Ojciec Dyrektor :) 24.12.05, 10:16
        m
        >
        > nie otwiera się...ale w sumie nie żałuję tego...
        u mnie też się nie otwiera...
        • nekroskop88 Re: Ojciec Dyrektor :) 24.12.05, 10:17
          długo trzeba czekac ;P
          • bad_habit Re: Ojciec Dyrektor :) 24.12.05, 10:20
            nekroskop88 napisał:

> długo trzeba czekac ;P
            >
            >
            ale nie wiesz,że my jesteśmy niecierpliwi???hihi
            • nekroskop88 Re: Ojciec Dyrektor :) 24.12.05, 10:22
              zła cecha to jest!
              • makbrajd_wylogowany zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:23
                • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:29
                  wysadzę się w siedzibie RM
                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:30
                    nekroskop88 napisał:

> wysadzę się w siedzibie RM
                    > co prosze????
                    >
                    • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:31
                      to akt desperacji
                      • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:46
                        nekroskop88 napisał:

> to akt desperacji
                        >
                        > mam nadzieję że to tylko żart!
                        • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 10:49
                          nie, to polski winkelriedyzm
                          • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:01
                            nekroskop88 napisał:

> nie, to polski winkelriedyzm
                            >
                            >to już nie rób z sibie takiego bohatera narodowego:/
                            • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:09
                              muszę - naród, wpatrzony we mnie, cierpi i czeka na wybawienie od RM i LPR
                              • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:13
                                a ze mną jak zwykle nikt się nie liczy...
                                • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:15
                                  Ciebie też wybawię, przy okazji
                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:16
                                    ;(
                                    • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:17
                                      nie wybawiać?
                                      • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:19
                                        nekroskop88 napisał:

> nie wybawiać?
                                        >
                                        zamknę się w wieży i będę wiernie czekać...
                                        • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:20
                                          niczym Aldona w Konradzie Wallenrodzie
                                          • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:21
                                            nekroskop88 napisał:

> niczym Aldona w Konradzie Wallenrodzie
                                            >
                                            > ej,ale ja do zakonu się nie wybieram...;)
                                            • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:22
                                              Zakon złych habitów ;)
                                              • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:28
                                                nie!ja będę czekać w wieży,a jak przyjedzie rycerz,powiem:Mój Ty Wybawco!;D
                                                • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:29
                                                  Wieża radości,wieża samotności
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:33
                                                    vanhongen napisał:

> Wieża radości,wieża samotności
                                                    czy vanhogen to heldbaum?
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:34
                                                    tak bad :)jam jest
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:38
                                                    vanhongen napisał:

> tak bad :)jam jest
                                                    oj witaj sąsiedzie drogi!!!!:D
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:39
                                                    witaj :)
                                                  • bad_habit dawno Cię tu nie było!!! 24.12.05, 11:40
                                                    tak się dziwiłam,że ja przyjeżdżam a heldbauma nie ma:(
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:41
                                                    vanhongen napisał:

> witaj :)
                                                    > wiesz,po czym poznałam,ze to Ty?
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:18
                                                    bad_habit napisała:

> vanhongen napisał:
                                                    >
                                                    > > witaj :)
                                                    > > wiesz,po czym poznałam,ze to Ty?
                                                    > no właśnie sąsiadko,po czym?
                                                    >
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:19
                                                    sztywny pal azji;)
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:20
                                                    he,he masz dobra pamięć :)
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:21
                                                    vanhongen napisał:

> he,he masz dobra pamięć :)
                                                    kojarzę pewne fakty,poza tym piosenka jest świetna,czasem jej słucham...
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:22
                                                    dogadałaś się z Tygrysica?,a w Białym jesteście prawie sąsiadkami
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:24
                                                    vanhongen napisał:

> dogadałaś się z Tygrysica?,a w Białym jesteście prawie sąsiadkami
                                                    nie?a o co chodzi???skąd wiesz?ona mieszka ponoć blisko słoneczka
                                                  • vanhongen Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:25
                                                    ale bywa czesto u nas na osiedlu
                                                    znikam
                                                    nie wiem na jak długo
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 22:26
                                                    vanhongen napisał:

> ale bywa czesto u nas na osiedlu
                                                    > znikam
                                                    > nie wiem na jak długo
                                                    oj,to pa pa,mam nadziej ze jeszcze pogadamy w starym roku!
                                                • nekroskop88 Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:29
                                                  a on powie: Zrzuć mi swoje włosy, bym mógł wspiąć się do Ciebie!
                                                  • bad_habit Re: zostawcie ojca dyrektora w spokoju 24.12.05, 11:33
                                                    tak!i tak mnie uratuje!:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka