aga_ata 26.12.05, 22:44 I co? Tak bez echa przejdzie? :) Swoja drogą, gdzie Papuga te ciuchy kupuje ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: M jak love 26.12 27.12.05, 00:04 Papuga jak Papuga, mnie poraziła przede wszystkim gra Chochoła żonatego - tak strasznie odegranego stanu nietrzeźwości nie widziałam w życiu. Dziwię się, że ekipa po prostu nie wlała w Mroczka paru kielonków, efekt byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: M jak love 26.12 27.12.05, 09:00 A w ogóle ileż to ciąża u Papugi trwa? Dyć tera u nich jakoś lipiec być musi bo szczyl na wakacje wybył. A przeca w ichnie Boże Narodzenie mu oznajmiali, że matuś przy nadzieji. Pani Łebkowsko!!! Ciąża u statystycznej kobity to 40 tygodni trwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: M jak love 26.12 27.12.05, 09:07 no fakt Papuga zaciazyla cos okolo pazdziernika (teraz w swieta byl akurat ten odcinek jak kupila czerwona paskudna bluzke i zapytala sie Cebuli czy moze go pocalowac), na zakupach byla w plaszczu stad moje zalozenie, ze pazdziernik ale bez swojej czapy wiec nie grudzien :) czyli ciaza Papug juz zmierza ku koncowi ale to troche dziwne, ze kobieta w 8 miesiacu po krzeslach skacze w poszukiwaniu peleryny Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: M jak love 26.12 27.12.05, 11:54 ja tak off topic. slyszalam, ze Rydz ma byc oddalony z serialu. na wlasny wniosek. na czas nieokreślony. buuu Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: M jak love 26.12 27.12.05, 12:01 słusznie godocie Rydż ma dosyć beznadziejnisci serialu i odchodzi twarz i nazwisko sobie juz jako wyrobił to idzie sie realizowac w prawdziwiym aktorstwie Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: M jak love 26.12 27.12.05, 12:01 Tulipan pono też, ale nie na własne życzenie, tylko na zyczenie moherowe... To jaki będzie sens oglądania MJM? Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: M jak love 26.12 27.12.05, 12:06 tia.. to jeszcze Big Bombelos razem z Owadem powiedzą na wiosnę, że się bronić muszą, i też odejdą. czyli wyjada na saksy do Anglii. Chocholy wpadną w alkoholizm i zejdą. Gazela sie wyniesie na lepszy ze swiatow. Santa Maria z rozpaczy popełni harakiri.. Lucek zejdzie śmiertelnie, Luckowa za nim. Goszę zabije z zemsty Grzegorz. tylko Zaczes będzie z (ł)owcami snuł się po planie. Hanka od niego ucieknie.. ech.. serial schodzi na psy. albo jeszcze niżej.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: M jak love 26.12 27.12.05, 12:46 O kurczę...jaki scenariusz :) Co do Papugi, to ona nie jest z pewnością statystyczną kobietą, więc jej ciąża może trwać kilka lat - różnie bywa ... Ogólnie wczoraj było mnóstwo psikusów w odcinku, zaczynając od trzepniętego Chochoła, kończąc na zabawowym kulisie Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: M jak love 26.12 27.12.05, 13:20 jak na ciaze w ostatnim stadium to ciut male cycki ma ta papuga Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: M jak love 26.12 27.12.05, 13:26 Mi się wydawało, jakby się ostatnio conieco skurczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: M jak love 26.12 27.12.05, 14:28 Ona takie po prostu ma :) Tak jak Kożuchowska i Gosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: M jak love 26.12 27.12.05, 14:34 No bo przez to giezło co je wczoraj miała na sobie to się jeszcze mniejsze wydawały. Za dużo powietrza między ciałem a kiecą było :) Odpowiedz Link Zgłoś