sereni 07.01.06, 12:32 I bardzo, bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 16:03 Dla mnie Zyta Gilowska jest dalej człowiekiem PO, więc miedzy innymi podatek liniowy.Poza tym to znakomity specjalista od finansów ,czego nie można powiedzieć o ludziach PISu. Chodzi też o rynek finansowy,giełdę.Pamiętam co się działo gdy wybory wygrał PIS...WIG20 leciał na pysk,ludzie panikowali. A teraz uwiarygodni to nasza pozycję.To dobre dla rządu, dla Polski a poza tym lubie tą babkę i jej konserwatyzm:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 16:08 a nie drażni Cię jej pyskowatość i zapalczywość? Ja w ogóle mam kłopot ze słuchaniem polityków z ich postawą, że tylko oni mają rację. Obraz świata jaki mi się rysuje jak ich słucham to totalna walka o jedyną, ich prawdę... ale trochę od tematu odbiegłem ukłony, HO:) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:26 Akurat ona mnie nie drażni,lubie jak czasem cos "walnie ":)Za politykami generalnie nie przepadam, choć mam kilku faworytów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:45 widziałem ją parę razy (tak mało oglądam tv, że nie wiem kto to Komorowski czy Kochanowski - właśnie czytałem wywiad ze Staniszkis w Przekroju), ale te parę razy spowodowało taki odbiór. Jestem elektorat Tuska, ale zgadzam się ze Staniszkis, że facet taki trochę bezjajeczny jest, że to Kaczyńscy mają jaja i uważam, że obie strony nawaliły, że nie ma koalcji, ale taki pogląd jest niepopularny w moim środowisku bo się PiS totalnie z moherem utożsamia, a ja nie wierzę, że Kaczyńscy to diabły wcielone... ale to temat bez końca i chyba nie bardzo lubię o polityce rozmawiać... ;), a poza tym kompletnie nie interesuje nie sport, a samochody mają jeździć i być ładne oraz wygodne;) ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:59 Mniej więcej z tego samego powodu zapytałam, dlaczego to dobrze, że p. Gilowska ma być ministrem finansów. Niewiele o tej pani wiem, ale jeśłi to prawda, że jest dobrym specjalistą od finansów i ma jaja, to mogę się tylko cieszyć, choć na PO nie głosowałam, tylko na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 19:26 To właśnie z powodu braku koalicji,cieszę się z nowego ministra finansów.Interesuje się polityką z racji pracy ale zostawmy ten temat,masz rację,są milsze :) Odpowiedz Link Zgłoś