Dodaj do ulubionych

Gilowska ministrem finansów

07.01.06, 12:32
I bardzo, bardzo dobrze.
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 14:45
      Dlaczego?
      • sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 16:03
        Dla mnie Zyta Gilowska jest dalej człowiekiem PO, więc miedzy innymi podatek
        liniowy.Poza tym to znakomity specjalista od finansów ,czego nie można
        powiedzieć o ludziach PISu. Chodzi też o rynek finansowy,giełdę.Pamiętam co
        się działo gdy wybory wygrał PIS...WIG20 leciał na pysk,ludzie panikowali. A
        teraz uwiarygodni to nasza pozycję.To dobre dla rządu, dla Polski a poza tym
        lubie tą babkę i jej konserwatyzm:)
        • hedonista.oswiecony Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 16:08
          a nie drażni Cię jej pyskowatość i zapalczywość? Ja w ogóle mam kłopot ze
          słuchaniem polityków z ich postawą, że tylko oni mają rację. Obraz świata jaki
          mi się rysuje jak ich słucham to totalna walka o jedyną, ich prawdę... ale
          trochę od tematu odbiegłem
          ukłony, HO:)
          • sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:26
            Akurat ona mnie nie drażni,lubie jak czasem cos "walnie ":)Za politykami
            generalnie nie przepadam, choć mam kilku faworytów ;)
            • hedonista.oswiecony Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:45
              widziałem ją parę razy (tak mało oglądam tv, że nie wiem kto to Komorowski czy
              Kochanowski - właśnie czytałem wywiad ze Staniszkis w Przekroju), ale te parę
              razy spowodowało taki odbiór. Jestem elektorat Tuska, ale zgadzam się ze
              Staniszkis, że facet taki trochę bezjajeczny jest, że to Kaczyńscy mają jaja i
              uważam, że obie strony nawaliły, że nie ma koalcji, ale taki pogląd jest
              niepopularny w moim środowisku bo się PiS totalnie z moherem utożsamia, a ja
              nie wierzę, że Kaczyńscy to diabły wcielone... ale to temat bez końca i chyba
              nie bardzo lubię o polityce rozmawiać... ;), a poza tym kompletnie nie
              interesuje nie sport, a samochody mają jeździć i być ładne oraz wygodne;)
              ukłony
              HO
              • trzpiot_1 Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 17:59
                Mniej więcej z tego samego powodu zapytałam, dlaczego to dobrze, że p. Gilowska
                ma być ministrem finansów. Niewiele o tej pani wiem, ale jeśłi to prawda, że
                jest dobrym specjalistą od finansów i ma jaja, to mogę się tylko cieszyć, choć
                na PO nie głosowałam, tylko na PiS.
              • sereni Re: Gilowska ministrem finansów 07.01.06, 19:26
                To właśnie z powodu braku koalicji,cieszę się z nowego ministra
                finansów.Interesuje się polityką z racji pracy ale zostawmy ten temat,masz
                rację,są milsze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka