Dodaj do ulubionych

Gdzie tort?

09.01.06, 10:56
Ta co święto miała chyba zapomniała że łasuch ze mnie jest ogromny...
ja chcę tort i winko !!!
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Gdzie tort? 09.01.06, 11:03
      No winkiem to i ja nie pogardzę, chociaż prosze na wynos - o takiej porze to
      mnien głowa rozboli :(
    • conejito13 Zapraszam!!! 09.01.06, 11:25
      dziewczyny i chlopaki! zapraszam na tort, winko i co kto tam jeszcze sobie
      zyczy:):) jakos mi sie 'nie przypomnialo' o tym na czas... ale kruger nie spi i
      to sie jej chwali (albo adasiowi:)
      swietuje trzydzieche jakby nigdy nic, no bo czym tu sie martwic, nie?:) gorsze
      problemy ludzie maja... hehehe...
      • chloe30 Re: Zapraszam!!! 09.01.06, 11:30
        Conejito, a co za prezent dostałaś?
        • r.kruger Re: Zapraszam!!! 09.01.06, 12:29
          :)))
        • conejito13 prezent:) 09.01.06, 12:36
          wlasie skumulowaly sie: trzy krole i moje urodziny, wiec nawet uwazam, ze
          prezentow bylo az za duzo. no,ale co tam! maz zabral mnie do kina i do wloskiej
          cudownej knajpki oraz z rzeczy 'materialnych' dostalam od niego sliczny
          wisiorek i branzoletke lotusa (to nowoczesna bizuteria). bardzo ladne, srebro z
          dodanymi kamieniami. od tesciowej perfumy, ktore lubie, choc wybrala mi nie ta
          nute o ktora prosilam (maz mnie przeszpiegowal:), wiec dzisiaj ide wymienic na
          moje 'stare i ukochane', bo ja do nowosci to dluuugo sie przyzwyczajam:) wiec
          ogolnie git!:)
          acha, na trzech kroli (oprocz innych pierdol) dostalam takiego pieknego duzego
          psiaka maskotke, ktory moze sluzyc za poduche, bo jest 'flakowaty'. cudo!!! i w
          lapach ma wsypany ryz, ktory mozna ugniatac w razie stresu:) dostalam tez
          komplet nozy, juz zdazylam sobie pociac palucha, bo sa jak brzytwa...:( musze
          sie do nich przyzwyczaic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka