mazia 31.10.06, 20:04 pozbyc sie 10 kg. Ojojoj, jaka ja jestem biedna, nieszczesliwa, gruba i ze slaba silna wola i nikt mnie nie lubi :(((((( I nie ma nigdzie na mnie kozakow! <szloch> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Musze 31.10.06, 20:12 Oj Mazia, Mazia ;))) Mi stracone kilogramy odrosły, w sumie dlatego też się zabrałam z potworów, bo mnie to zdołowało. A ja za to widziałam dziś fajną kurtkę, ale nie mam kasy ;(( Trzymam kciuki za te 10 kilo, niech idzie precz. I niech wymyślą metodę przesuwania tłuszczu z brzucha do biustu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 31.10.06, 20:13 Ja sie tez wstydze wejsc na potwory, bo mi wrocilo, co poszlo precz. A silna wola w dupie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 31.10.06, 20:28 Tez mam kryzys wagowy... W zeszlym roku schodlam dyche, ale teraz az sie boje wejsc na wage... Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Musze 31.10.06, 20:31 Ta kurtka ukryłaby wszystkie moje niedoskonałości: www.house.pl/catalog/images/house-orig/18038.jpg :) Wtedy to nawet na potwory mogłabym iść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 31.10.06, 20:33 Fajna :) Zawsze chcialam taka kurtke, ale niestety, jestem z metra cieta i w dlugich wygladam koszmarnie. Zwlaszcza z nadprogramowymi kilogramami :/ Aha, a jeszcze dziecko mnie wkurza, grrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Musze 31.10.06, 20:35 Moje na szczęście już śpi. Ale pewnie będzie mnie wkurzać o 5:30 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Musze 31.10.06, 20:40 Kupiłambym sobie torebkę. A najlepiej samochód, żebym mogła wozić tę torebkę, zamiast ją nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Musze 31.10.06, 20:46 Nadia, nie rozpędzaj się, to wątek o prostych przyjemnościach ;) Tak więc Nadia kupiłaby torebkę .... :) linka zapodaj Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Musze 31.10.06, 20:47 allegro.pl/item136888873_pojemna_i_pakowna_torebka_vera_bags_czekolada.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Musze 31.10.06, 20:51 Prześliczna! Na szczęście nie będzie pasowała do kurtki, bo bym podkupiła :D W ogóle przy Adamie mam powrót do stylu z młodości - płaskie obcasy, plecak, ogólnie na luzaka. A przedtem taka elegantka byłam, w dzień, w którym zrobiłam Adama, kupiłam sobie kozaki do kolan na szpileczce i z czubem. Jak je włożyłam po ciąży, to myślałam, że się zabije :D Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Musze 31.10.06, 21:00 Ja to w ogóle nie jestem elegancka. Szpilki miałam ostatnio na nogach na własnym ślubie i omal zębów nie wybiłam. Nie umiem chodzić w butach na obcach, nie pojmuję, jak może to być wygodne. Kozaki też mam na płaskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Musze 31.10.06, 21:01 a torebeczkę może sobie kupię, bo mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 31.10.06, 21:37 Torebka baaardzo kwaskowa :) Ja i przed ciaza i po ciazy bylam i jestem malo elegancka:) Buty na obcasie tez mam jedne, czekaja na swoje wielkie 5 minut :) A kozakow szukam na takim malym obcasie, prostych, nie zamszowych, bez udziwnien i upiekszen, rozmiar 36. I tak szukam, szukam, juz jedne pieniadze na te kozaki przebalowalam. A w czwartek w Jeleniej ma padac snieg :O Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 31.10.06, 22:37 Co do butow, to ja tylko na obcasie albo na klinie. Nawet "kapcie" mam na obcasie :). A na zakupy, to potrzebuje duzo pieniedzy, bo mam ostatnio ochote na wiele rzeczy. Ale dupa, w totka nie wygralam :/. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 31.10.06, 22:22 Kurwa co ja pisze, teraz dopiero tym "o" jak chujem po oczach... Zle net na mnie dziala, zle... Boszszszsz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 31.10.06, 22:51 O i jeszcze mi sie przypomnialo, ze dziec bedzie mial rowno 30 miesiecy, a chlopa doma nie bedzie, zeby swietowac :/ bo wyjedzie dzien wczesniej :/ I jeszcze wlasnie mnie przelicytowali na alledrogo! Psiakrew! Oj, cos czuje, ze tu na dluzej zabawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 31.10.06, 23:38 Ja na allegro szykuje sie na dwie mega rzeczy :). Ale nic Wam nie powiem, bo mi wyrwiecie jeszcze pazurami, wy, wy, wyyy dziołchy wstretne ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 01.11.06, 09:09 Dziopy. Moj dziadek z Limanowej mowil "dziopy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 09:10 Niech bedzie :). Dziopy jedne! I drugie tez! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Musze 01.11.06, 09:23 Oj wzruszylam sie. Dziadka nie ma juz... baaardzo szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 09:31 Dzisiaj taki dzien... Dobrze miec w pamieci tych ktorzy odeszli... Tez sobie wspominam... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 15:43 Nieee, nie moge!!! Mam taki apetyt od dwoch dni :/. Ciagle mysle "co by tu zjesc?". Aaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: Musze 01.11.06, 15:59 ech... i tak masz dobrze, ja mam kurwa taki apetyt od kilkunastu lat.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 16:57 Ech Puma, ja bym z checia przyczyne jak i jej skutek od Ciebie pozyczyla... :) I moze nie oddala? Co Ty na to? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Musze 01.11.06, 17:32 Chyba nie chcesz przyczyny, zastanów się, kochana... Skutek...no, w to mogę uwierzyć, że może być...opłacalny; jeśli idzie o suchość :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Musze 01.11.06, 17:35 w każdym razie sens pojęłam, dziękuję... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 17:43 Przyczyna - stres. Wiesz, ja chyba jestem zbyt miekka, zeby znow to przechodzic. A moze zbyt silna? Nie wiem, teraz to jestem madra, wiem co powinnam zrobic kiedys... Ale juz jest "po ptakach". Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 18:19 Czasem. Kiedy widze, to czego kiedys nie widzialam. Kiedy to, co nie bylo uciazliwe, zaczelo takie byc... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Musze 01.11.06, 19:48 Mowisz o porozwalanej, zuzytej bieliznie? Męskiej? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Musze 01.11.06, 20:23 gdyby to tylko o te bielizne chodziło... Doskonale wiemy, że na porozwalanej bieliźnie świat się nie kończy, są jeszcze inne, bardziej wkurwiające rzeczy. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś