mathias_sammer 09.01.06, 15:09 Nawet tam go zamioslo. polidea.pl/ Znudzil mnie juz. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: mownica 09.01.06, 15:15 Nawet go na gejowo przerzucili, hahaha. No "go". M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: mownica 09.01.06, 15:20 to musze tam zajrzeć jeszcze raz, i "go" znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: mownica 09.01.06, 17:46 nie, poddaję sie jeśli chodzi o szukanie "go" Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: mownica 09.01.06, 17:56 no może i ja "go" mam, ale ja nie wiem kto to "go" Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: mownica 09.01.06, 18:07 Ach, asjadywizjon103, znajdz sobie jakiegokolwiek "jego" i po klopocie. Newsy juz przeczytalem, przebieglem tez po wpisach forumowych ( znajomi spedzili kolejny weekend lacznie z nocami w necie wyzywajac sie i plujac nienawiscia. Poniedzialek chwila oddechu, az do nastepnego razu) Kogo obchodza te powtorzenia, z ktorych nic nie wynika? To juz wole poczytac Wielinskiego. Tschüss, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: mownica 09.01.06, 18:13 ale ja nie potrzebuję jakiegokolwie,potrzebuję jego... a jeśli o weekend Ci chodzi, no cóż fakt nie popisałam się ale więcej nie będę (chyba) masz rację, nikogo to nie obchodzi i nic z tego nie wynika. Miłej lektury, pa Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: mownica 09.01.06, 18:41 asja103 napisała: > ale ja nie potrzebuję jakiegokolwie,potrzebuję jego... > > > a jeśli o weekend Ci chodzi, no cóż fakt nie popisałam się > ale więcej nie będę (chyba) > > masz rację, nikogo to nie obchodzi i nic z tego nie wynika. Miłej lektury, pa Chyba, nie sadzisz, ze bede czytal poza kilkoma pozostale wypowiedzi. Jeszcze nie zwariowalem, zeby czytac o tym jak ma wygladac zycie w wydaniu wirtaulanym lub teoretycznym lub kto ma jakie kompleksy (obszerne informacje nt znajduja sie w archiwum gazety od 2002 i nic poza poglebieniem wad nie uleglo zmianie). Pa! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: mownica 09.01.06, 20:19 nie nie sądzę, tylko nie rozumiem skąd to rozgoryczenie Odpowiedz Link Zgłoś