proces7 25.01.06, 14:07 Od 30 minut mam problem z wejściem na tlen. Zdarza mi się to pierwszy raz. Czy Wy miewacie podobne problemy? Czy może odcięli mi IP? Poczta też nie działa (choć i tak mało kto do mnie pisze). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: Dostęp do komunikatora o2 25.01.06, 21:09 Nic Ci nie odcięli, tlen jest poprostu wadliwy. Mój dostawca internetu za każdym "odpaleniem" kompa nadaje mi nowy nr identyfikacyjny, a problemy mam takie ja ty i każdy inny użytkownik Tlenu. To porostu wadliwy program. Poczta tlenu ,również nigdy nie działała sprawnie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Dostęp do komunikatora o2 25.01.06, 21:31 Dzisiaj wszyscy zostali na jakiś czas odcięci od tlenu, chyba nawet w tym samym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dostęp do komunikatora o2 27.01.06, 15:34 Znów mam od jakiejś godziny problem z połączeniem sie z komunikatorem? Czy to już aby? Fioletowy kat? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Dostęp do komunikatora o2 27.01.06, 16:17 Proces,tak sobie myślę,że gdyby Ci całkiem odcięli dostęp do tlenu,to na komunikatorze zobaczyłabym chyba przy Twoim loginie taki komunikat... "Brak autoryzacji"... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Dostęp do komunikatora o2 27.01.06, 16:48 Na moim komunikatorze najpierw pojawi się komunikat (o ile jeszcze mam komunikator, bo póki co mnie nie łączy): "Dead man walking". Odpowiedz Link Zgłoś