Dodaj do ulubionych

Doła mam....

12.02.06, 19:40
straszliwego i nic pod ręką, żeby go zalać...
Obserwuj wątek
    • jeanne_ne Re: Doła mam.... 12.02.06, 21:55
      już powoli przechodzi...kryzys mam...
      macie pomysł, jak go zwalczyć??
      jestem otwarta na propozycje:D:D:D
      • annb przeczekać pełnię 12.02.06, 22:26
        jutro bedzie lepiej
        • r.kruger Re: przeczekać pełnię 13.02.06, 03:52
          pomyśl że ja mam gorzej
    • bossmaan Re: Doła mam.... 13.02.06, 08:13
      witaj w klubie
      • conejito13 jeanne, bossman 13.02.06, 09:39
        a z czegoz to, z czegoz ten dol?
        • bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 09:52
          cholera wie, po prostu przyszedl i jest
          • conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 10:45
            to moze i tez sobie polezie za chwile, co? albo wygnac czyms chama?
            • bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 11:01
              nic nie skutkuje, dlatego siedze i cierpliwie czekam ;)
              • conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 13:13
                no, wez go na przetrzymanie. moze sie z nudow wyniesie, hehe...
                mam taki mlyn w biurze, ze tez juz zaczynam lapac smuty. jezaaaa... jeszcze
                tylko 45 min i lece na obiad.
              • jeanne_ne Re: jeanne, bossman 13.02.06, 14:41
                ja nie siedzę i nie czekam cierpliwie, bo bym dostała szału...
                rzuciłam się w wir pracy, zatłuc gada jednego..:)))
                nie mam tyle cierpliwości co Ty...
                • bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 14:53
                  >zatłuc gada jednego..:)))

ja tam nie jestem taki msciwy jak Ty ;)
                  • conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 16:08
                    jeanne, nie dosc, ze masz dola, to jeszcze sie zameczysz ta robota... hehe...
                    mam nadzieje, ze wam szybko przejdzie!
                  • jeanne_ne Re: jeanne, bossman 13.02.06, 17:53
                    czasami okazuje troszke litości:P
                    ale nie w stosunku do gada....
                    • conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 17:57
                      bo normalnie jak taka zarobiona jestes, to moze tez i troche slabsza (w sensie
                      fizycznym, bo wykonczona robota, no to od razu na psyche sie wali, wiadomo).
                      Dlatego to mowie. Wiesz,jak czlowiek slaby to wszystko sie czepnie;(
                      w kazdym razie spokoju zycze, w pelnym tego slowa znaczeniu.
                      • jeanne_ne powiem krótko.... 13.02.06, 21:38
                        tak to jest jak nie ma chłopa....:P:P
                        • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 09:28
                          > tak to jest jak nie ma chłopa....:P:P

taaaa
                          a jak jest chlop to sa inne powody do zlapania dola
                          tak to sie juz kreci ;)
                          • conejito13 Re: powiem krótko.... 14.02.06, 11:40
                            hehehehe....... swiete slowa bossman!
                            nie wierze w to, zeby chlop mogl poprawic nastroj (dlugoterminowo). jak se sama
                            nie poprawisz, to nikt ci nie poprawi. na chwile, owszem, ale potem... roznie z
                            tym bywa;( po prostu sa inne zmartwienia i tyle.
                            serio, jeanne, jest tyle fajnych rzeczy, ktore mozna porobic, po co sie
                            dolujesz? nie kapuje tego. nigdy nie kapowalam zreszta (majac czy nie przy
                            sobie faceta). ja rozumiem brak seksu na przyklad, albo ze czlowiek to istota
                            spoleczna etc. ale to nie znaczy, zeby od razu wpadac w stumilowe doly! a moze
                            jakis wyjazd, co?
                          • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 15:09
                            Wy to potraficie człowieka pocieszyć...nie ma co;)
                            • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 17:19
                              > Wy to potraficie człowieka pocieszyć...nie ma co;)

sa i plusy! :)
                              np - reka odpocznie ;)
                              • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 20:47
                                oj chyba nie...:D
                                • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 20:51
                                  > oj chyba nie...:D

dziewczyno sfolguj, wykonczysz sie ;P
                                  • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:05
                                    o mnie się nie martw, mi dół już przechodzi...:)
                                    chyba gorzej z Tobą..
                                    • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:06
                                      dzis juz lepiej, wczoraj byla tragedia - pierwszy dzien na odwyku ;)
                                      • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:08
                                        a dlaczego Ty nie masz wizytówki??:)
                                        za 5 sekund ma być...jazda:P
                                        • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:14
                                          > za 5 sekund ma być...jazda:P

az taki sprinter to ja nie jestem ;P
                                          • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:17
                                            bossmaan napisał:

> > za 5 sekund ma być...jazda:P
                                            >
                                            > az taki sprinter to ja nie jestem ;P

...to ledwo rozgrzewka..;)
                                            • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:23
                                              > ...to ledwo rozgrzewka..;)

no, bo juz sie balem, ze po tych 5 sek. oczekujesz finiszu ;P
                                              • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:26
                                                niech Cię ręka boska broni...liczę, ze jesteś długodystansowcem..;)
                                                • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:27
                                                  > liczę, ze jesteś długodystansowcem..;)

tak?
                                                  jakies konkretne plany? ;)

• jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:30
                                                    bossmaan napisał:

> > liczę, ze jesteś długodystansowcem..;)
                                                    >
                                                    > tak?
                                                    > jakies konkretne plany? ;)

plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;)
                                                    choć może lepiej bez wypadku..
                                                    >
                                                    >
                                                  • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:35
                                                    > plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;)

na wszelki wypadek lepiej czasem cos zaplanowac ;)

> choć może lepiej bez wypadku..

:) tak?
                                                    a nie chcialabys miec wlasnego bloga? ;)
                                                  • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:39
                                                    bossmaan napisał:

> > plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;)
                                                    >
                                                    > na wszelki wypadek lepiej czasem cos zaplanowac ;)
                                                    >
                                                    co ma byc to będzie...a moje plany nigdy się nie sprawdzały..więc już ich nie
                                                    robię

> > choć może lepiej bez wypadku..
                                                    >
                                                    > :) tak?
                                                    > a nie chcialabys miec wlasnego bloga? ;)

chciałabym:) ale nie przez przypadek
                                                  • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:42
                                                    > co ma byc to będzie...a moje plany nigdy się nie sprawdzały..więc już ich nie
                                                    > robię

nie trzeba sie zniechecac, z czasem dochodzi sie do wprawy ;)

> chciałabym:) ale nie przez przypadek

idealistka ;)

• jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:47
                                                    bossmaan napisał:

> > chciałabym:) ale nie przez przypadek
                                                    >
                                                    > idealistka ;)
                                                    >
                                                    >realistka..;) forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D
                                                  • bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:54
                                                    > forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D

samotnosc w sieci, we dwoje ;)
                                                  • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 22:25
                                                    plaga XXI wieku..coraz więcej ludzi tak ma, a to nie jest dobre;)
                                                  • jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 22:29
                                                    bossmaan napisał:

> > forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D
                                                    >
                                                    > samotnosc w sieci, we dwoje ;)
                                                    ależ to romantycznie brzmi...i dzisiaj Walentynki;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka