jeanne_ne 12.02.06, 19:40 straszliwego i nic pod ręką, żeby go zalać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_ne Re: Doła mam.... 12.02.06, 21:55 już powoli przechodzi...kryzys mam... macie pomysł, jak go zwalczyć?? jestem otwarta na propozycje:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 09:52 cholera wie, po prostu przyszedl i jest Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 10:45 to moze i tez sobie polezie za chwile, co? albo wygnac czyms chama? Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 11:01 nic nie skutkuje, dlatego siedze i cierpliwie czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 13:13 no, wez go na przetrzymanie. moze sie z nudow wyniesie, hehe... mam taki mlyn w biurze, ze tez juz zaczynam lapac smuty. jezaaaa... jeszcze tylko 45 min i lece na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: jeanne, bossman 13.02.06, 14:41 ja nie siedzę i nie czekam cierpliwie, bo bym dostała szału... rzuciłam się w wir pracy, zatłuc gada jednego..:))) nie mam tyle cierpliwości co Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: jeanne, bossman 13.02.06, 14:53 >zatłuc gada jednego..:))) ja tam nie jestem taki msciwy jak Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 16:08 jeanne, nie dosc, ze masz dola, to jeszcze sie zameczysz ta robota... hehe... mam nadzieje, ze wam szybko przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: jeanne, bossman 13.02.06, 17:53 czasami okazuje troszke litości:P ale nie w stosunku do gada.... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: jeanne, bossman 13.02.06, 17:57 bo normalnie jak taka zarobiona jestes, to moze tez i troche slabsza (w sensie fizycznym, bo wykonczona robota, no to od razu na psyche sie wali, wiadomo). Dlatego to mowie. Wiesz,jak czlowiek slaby to wszystko sie czepnie;( w kazdym razie spokoju zycze, w pelnym tego slowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne powiem krótko.... 13.02.06, 21:38 tak to jest jak nie ma chłopa....:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 09:28 > tak to jest jak nie ma chłopa....:P:P taaaa a jak jest chlop to sa inne powody do zlapania dola tak to sie juz kreci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: powiem krótko.... 14.02.06, 11:40 hehehehe....... swiete slowa bossman! nie wierze w to, zeby chlop mogl poprawic nastroj (dlugoterminowo). jak se sama nie poprawisz, to nikt ci nie poprawi. na chwile, owszem, ale potem... roznie z tym bywa;( po prostu sa inne zmartwienia i tyle. serio, jeanne, jest tyle fajnych rzeczy, ktore mozna porobic, po co sie dolujesz? nie kapuje tego. nigdy nie kapowalam zreszta (majac czy nie przy sobie faceta). ja rozumiem brak seksu na przyklad, albo ze czlowiek to istota spoleczna etc. ale to nie znaczy, zeby od razu wpadac w stumilowe doly! a moze jakis wyjazd, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 15:09 Wy to potraficie człowieka pocieszyć...nie ma co;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 17:19 > Wy to potraficie człowieka pocieszyć...nie ma co;) sa i plusy! :) np - reka odpocznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 20:51 > oj chyba nie...:D dziewczyno sfolguj, wykonczysz sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:05 o mnie się nie martw, mi dół już przechodzi...:) chyba gorzej z Tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:06 dzis juz lepiej, wczoraj byla tragedia - pierwszy dzien na odwyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:08 a dlaczego Ty nie masz wizytówki??:) za 5 sekund ma być...jazda:P Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:14 > za 5 sekund ma być...jazda:P az taki sprinter to ja nie jestem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:17 bossmaan napisał: > > za 5 sekund ma być...jazda:P > > az taki sprinter to ja nie jestem ;P ...to ledwo rozgrzewka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:23 > ...to ledwo rozgrzewka..;) no, bo juz sie balem, ze po tych 5 sek. oczekujesz finiszu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:26 niech Cię ręka boska broni...liczę, ze jesteś długodystansowcem..;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:27 > liczę, ze jesteś długodystansowcem..;) tak? jakies konkretne plany? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:30 bossmaan napisał: > > liczę, ze jesteś długodystansowcem..;) > > tak? > jakies konkretne plany? ;) plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;) choć może lepiej bez wypadku.. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:35 > plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;) na wszelki wypadek lepiej czasem cos zaplanowac ;) > choć może lepiej bez wypadku.. :) tak? a nie chcialabys miec wlasnego bloga? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:39 bossmaan napisał: > > plany?? ja nie robię żadnych planów...to tak na wszelki wypadek;) > > na wszelki wypadek lepiej czasem cos zaplanowac ;) > co ma byc to będzie...a moje plany nigdy się nie sprawdzały..więc już ich nie robię > > choć może lepiej bez wypadku.. > > :) tak? > a nie chcialabys miec wlasnego bloga? ;) chciałabym:) ale nie przez przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:42 > co ma byc to będzie...a moje plany nigdy się nie sprawdzały..więc już ich nie > robię nie trzeba sie zniechecac, z czasem dochodzi sie do wprawy ;) > chciałabym:) ale nie przez przypadek idealistka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:47 bossmaan napisał: > > chciałabym:) ale nie przez przypadek > > idealistka ;) > >realistka..;) forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D Odpowiedz Link Zgłoś
bossmaan Re: powiem krótko.... 14.02.06, 21:54 > forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D samotnosc w sieci, we dwoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 22:25 plaga XXI wieku..coraz więcej ludzi tak ma, a to nie jest dobre;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: powiem krótko.... 14.02.06, 22:29 bossmaan napisał: > > forum nam zamarło...zosatliśmy sami na placu boju:D > > samotnosc w sieci, we dwoje ;) ależ to romantycznie brzmi...i dzisiaj Walentynki;D Odpowiedz Link Zgłoś