silvii 27.11.02, 08:37 ... Witam wszystkich o poranku... i życzę przyjemnego dnia ;) Ja mam młyn... zacznie się za jakieś pół godz... ;((( pomyślcie czasem o mnie bęzie mi raźniej przetrwać ten dzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: zieeeeeew..... 27.11.02, 08:51 dzien dobry, milego dnia mimo mlyna zycze;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: zieeeeeew..... 27.11.02, 08:54 buziak! Szaki jakbyśmy siem dzisiaj gdzieś mieli spotkać proszem daj znać na dzońca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: zieeeeeew..... 27.11.02, 09:03 Witajcie gospodyni Mam metr ziarna na monke moze zemlicie;)) aby była dobra na pirogi i bliny :))) młyn macie parowy czy wodny ? He Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: zieeeeeew..... 27.11.02, 21:21 te, gospodarz!.. dawaj Kota czarnego gonic, bo Pluto ucieka!!.. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: zieeeeeew..... 28.11.02, 08:58 muszę go pogłaskać, biedaczek Pluto bez oczka, ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 09:43 zieeeeeeeewwwwwwwwwww... ;))) chcesz kawy? e nie.... a może litra wody mineralnej co by płyny w organiźmie usupełnić? ;)))) a .... może dobry proszek przeciwbólowy! tupot białych mew.... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Silvi!!! 28.11.02, 09:47 silvii napisała: > zieeeeeeeewwwwwwwwwww... ;))) chcesz kawy? e nie.... a może litra wody > mineralnej co by płyny w organiźmie usupełnić? ;)))) a .... może dobry proszek > przeciwbólowy! > > tupot białych mew.... NO ladnie ladnie prosze juz nawet kawy nie kce mrrrrrrrrrr dobrze mowilas sylvii od kawy sie zaczyna a potem.... ktorz to wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 09:50 jeśli sugerujesz... że mam coś wspólnego z obecnym stanem Tajgera... to siem mylisz! ;))) Tylko z Tobą może siem coś zacząć od mojej kawy... ;)))))))) witam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 09:49 a daj wszystko na raz!!!:),...juz mi wszystko jedno, bylem ozdrowiał!,..buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 10:19 Tajgerku... podam Ci przepis... jaki mnie kiedyś postawił na nogi... dzięki takiej jednej PASKUDZIE FORUMOWEJ NOWOFRYZURZASTEJ! ;))) do rzeczy... skikaj do apteki po: aspirynę musującą z witaminą C i Witaminę C również musującą... i teraz tak... do pół szkl. letniej wody wrzucasz na raz 1 aspirynkę i 2 witaminki C! postawi Ciem na nogi w przeciągu 15 min!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 10:43 brykaj, brykaj! zrobi Ci siem dużo lepiej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 11:40 faktycznie pomogło!!!...jezdem Twym dłużnikiem!!, niewolnikiem!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 11:41 wrrrr... ;))))))))))))) tylko nie przedawkuj witaminki C! bo mi siem poźniej nie przydasz!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 11:56 KTÓREJ części zdania Jaśnie Pan nie rozumie? ;)))) Jak przedawkujesz z WitC to siem zepsujesz... a po co mi taki zepsuty dłużnik hm??? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:03 co co miałaś na myśli pisząc że siem nie przydam??? do czego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:09 Tajgerku jesteś moim dłużnikiem czy nie? hmmm..? skoro jesteś to czy to ma znaczenie do czego Ciem wykorzystam? ;))) nie martwiaj! dowiesz siem w odpowiednim czasie!!! nie zapomnem o Tobie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:27 :))))))),...obym tylko nie musiał ciężko pracowac albo na smyczy chodzić!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:34 nie martwiaj! nie bendem Ciem wiązać! ;))) a cienżko ale przyjemnie!!! popracować możesz... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:36 ale Tygryski nie lubiom pracy...buuu...wolą trawke, łąki, jeziora...lasy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:40 jeśli ta praca, byndzie połączona z tym co Tygryski KOCHAJOM NAJBARDZIEJ!!! nie byndziesz płakolił obiecujem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Silvi!!! 28.11.02, 12:45 a to co innego w takim razie!!!:),..pisze sie na to!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: zieeeeeew..... 28.11.02, 21:49 poglaskaj go i ode mnie.. bo gdziesik mi sie zapodzial, wiec ani chyba wybral gospodarza :(( ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Czesc 28.11.02, 16:13 wiem, wiem, Gruszku, że Ci siem mój uśmiech straaaasznie podoba! ;) Odpowiedz Link Zgłoś