drzejms-buond 24.03.06, 10:24 łaaaaaaaaaaaał... serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3232520.html no chciałbym JUŻ zobaczyć "s@motność w sieci" ale boję się że .. SPIEPRZĄ!!! nie wiem cieszyć się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_muza Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 10:34 też się boję, że spieprzą, dziady... :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 10:59 rozumiem,ze czytałaś? bo ja jednym tchem!!! a chwaliłem się,ze L.Wiśniewski mi odpisał na list? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 11:17 chwaliłeś się... :-D ) Książkę przeczytałam migusiem, jak mało którą. I tez się boję że film zepsuje mi tamte moje "obrazy" które sobie "malowałam" w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 11:40 to ja już nie ma się czym pochwalić :-{ a mam, mam!!! WCZORAJ USMAŻYŁEM PIERWSZE W ŻYCIU NALEŚNIKI!!! wyszły AŻ TRZY!!! :-} Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 11:48 i SAM zezarles????? WSZYSTKIE????? obuzie!!!! a jesli chodzi o samotnosc tos pierwszy facet, o ktorym wiem, ze mu sie podobalo... ja te ksiazke kocham... reszta mi sie juz tak nie podobala.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 11:49 tym sie juz tez chwaliłeś pf pf pf pf pf pf :-D ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 11:51 oj dzemsie, ja tez jednym tchem przeczytalam ksiazka fantastyczna, bardzo dlugo sie wzbranialam przed jej przeczytaniem, bo sama mam sporo epizodow w zyciu zwiazanych z siecia, rozczarowanie, milosci itp wydawalo mi sie ze facet wszystko przeinaczy i wyjdzie nijaka, banalna historia ale okazalo sie ze sie pomylilam ksiazka jest fantastyczna, wciagajaca, madra, zyciowa itp ale w 99% przypadkow filmy sa duzo gorsze, a jeszcze film zrobiony w PL.... Obawiam sie ze im wyjdzie z tego ckliwe romansidlo obmyslone na przyciagniecie jak najwiekszej ilosci gospodyn domowych ktore na co dzien ogladaja telenowele brazylijskie nie wiem czy pojde Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 12:00 ja chyba poczytam co będzie się mówiło o filmie i wtedy zdecyduję czy go oglądać. Chyba wolę jeszcze raz książkę przeczytać jednak, bo odtwórcy głównych ról jakoś mi do mojego książkowego obrazu nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 12:42 no własnie, sie dziwie podójnie..bo mówią,ze to BABSKA KSIAŻKA.. ale jak TA ksiazka moze być babska,skoro pisał ją FACET? inne jego ksiażki już mi nie podpasiły :-/ a najbardziej podobało mi się w niej to,że nie wiadomo było co jest wzięte żywcem z sieci, z zycia znaczy ,a co sam sobie uroił... jedna z wazniejszych ksiażek w moim życiu o! "Różowe piguły na uspokojenie" Jandy, to jest babska literatura... ale po cichu wam powiem( tylko nie mówcie nikomu!!!) -też mi się podobała! :} Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 18:40 Boshe, żeby nie zrobili z tej pięknej powieści filmidła na miarę "Ja wam pokażę", czy tam coś o kochaniu. Z Zakościelnym w roli głównej. Albo z Rydżem ;-)) No nie wiem, nie wiem, czy odważę się obejżeć film, żeby nie zepsuć sobie smaczku jaki mi został po przeczytaniu książki. Chyba se ją jeszcze raz przeczytam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 18:56 ja kurde nie dałem rady przeczytać za pierwszym podejsciem nie wciągneło mnie ale jak tak chwalicie to moze jeszcze spróbuje ale ze Cielecka zagra to mmmmmmmmmmmmmmmm.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: cieszyć się? :-/ 24.03.06, 23:00 przeczytaj koniecznie ksiazka jest niesamowicie piekna Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: cieszyć się? :-/ 25.03.06, 07:01 A ja uważam, że "S@motność..." jest wyjątkowo pretensjonalną powiastką bez większego polotu. Filmu też nie obejrzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: cieszyć się? :-/ 27.03.06, 07:48 a ja na film pojde NA PEWNO :))))) natomiast z innych ksiazek Wisniewskiego polecam "188 dni i nocy" cud, miod i orzeszki :] (ksiazka jest napisana razem z Małgorzatą Domagalik warto dodac) Odpowiedz Link Zgłoś