Dodaj do ulubionych

Chce ktoś czarną kotkę:)

17.04.06, 17:46
oddam za darmo
Obserwuj wątek
    • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:28
      No co? Nikt.
      Wlazła menda w nocy do mojego mieszkania i urodziła w szafie, jak nikt nie
      weźmie to zatłukę młotkiem, jak karpia wigilijnego:)
      • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:29
        To szantaż...
        Ale kota w sosie pieczarkowym to bym zjadł.
        • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:34
          To jak już zajebe tego kota jak psa, to czy mam Ci wysłaćmięsko paczką??:)
          • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:35
            Ale to dobre mięsko? Bo jak żylaste albo tłuste to ja nie chcę.
            • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:44
              Kotek wygląda na wypasionego w sam raz, ładny i zadbany, może jednak chcesz??
              • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:46
                Eeee wolę kurczaki połapać na ulicy.
                • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:48
                  A słyszałeś kiedyś o kociej grypie???:)
                  • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:49
                    Słyszałem o kocim pazurze ;-)
                    • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:52
                      Nie, słyszałem jedynie o Czarku Pazurze.
                      Mam ochotę poprzekomarzać się z Tkacem, ale stanowisko jakie piastuję obliguje
                      mnie do powagi:)
                      • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:53
                        To załóż nowy nick :]
                        • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:54
                          Słuchaj ja nie moge jak Ty..
                          Myslałeś, że nie wiem?? Że Ty i Wenus59 to te same osoby??
                          • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:55
                            Tak dobrze się maskowałem, że sam nie wiedziałem, że ja to on i na odwrót. Jak
                            do tego doszedłeś?
                            • kamilar Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:57
                              Po IP. Mam tą moc i znam IP każdego forumoużytkownika, pobawię się i poszukam
                              kim jest duch_zenona
                              • nekroskop88 Re: Chce ktoś czarną kotkę:) 17.04.06, 19:58
                                No niech Ci będzie, że masz moc, ale tak dla jasności to ja nie jestem nim.
                                • bad_habit kotkę nie,ale zółwika będę miała:))))))))))))))))) 17.04.06, 21:05

• kamilar Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:09
                                    To weź go pogłaskaj, albo się przytul, niech Ci ten zółwik zamruczy.
                                    • bad_habit Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:11
                                      kamilar napisał:

> To weź go pogłaskaj, albo się przytul, niech Ci ten zółwik zamruczy.

nie zamruczy,ale będzie mi towarzystwa dotrzymywał...Tak na prawdę to chciałam pieska,ale lepszy żółwik niż nic:)
                                    • kamilar Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:11
                                      A czy ten żółwik, żywi się kotami??
                                      • bad_habit Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:14
                                        kamilar napisał:

> A czy ten żółwik, żywi się kotami??
                                        nie,ale jest mięsożerny;)
                                        • kamilar Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:14
                                          A dawałaś mu kiedyś do jedzenia kotka, ze mówisz, że ich nie jada? Może warto
                                          spróbować?
                                          • bad_habit Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:17
                                            kamilar napisał:

> A dawałaś mu kiedyś do jedzenia kotka, ze mówisz, że ich nie jada? Może warto
                                            > spróbować?

no nie fiem,ale z chęcią zrobiłabym w ten sposób na złość pewnej osobie,która uwielbia koty...
                                        • nekroskop88 Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:14
                                          moja ciotka ma żółwia wodnego
                                          • bad_habit Re: kotkę nie,ale zółwika będę miała:)))))))))))) 17.04.06, 21:18
                                            nekroskop88 napisał:

> moja ciotka ma żółwia wodnego
                                            >
                                            >
                                            moi mają 3 żółwie wodno-lądowe,ale powiedzieli że jeśli się zdecyduję,dostanę razem z akwarium:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka