Dodaj do ulubionych

Co jest grane ???

IP: *.access.nacamar.de 18.10.01, 18:22
Ludzie ale sie porobilo na tym forum.
Zaczynaja sami ze soba gadac. To jakas choroba czy co?
A moze to jest jakas nowa gra, albo partnerow do rozmowy brak?
Widze duzo nowych a moze to starzy tylko pozamieniali pseudonimy.
Ciekawe.

Pozdrawiam wszystkich starych i nowych
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisbon Re: Co jest grane ??? IP: *.kap.citynet.pl 18.10.01, 18:47
      Dziendoberek ;))))
      Jak ktos to juz powiedzial : jak sie rozmawia samemu z soba to przynajmniej ma
      sie wrazenie , ze sie z kims inteligentnym rozmawia .;)))

pozdrowienia dla tych co bez gadania nia moga.
      • krzysztof.r.m Re: To jest grane !!! 19.10.01, 08:02
        Nie mam takiego wrazenia, ale rzeczywiscie ze soba gadam, jesli chce dowiedziec
        sie czegos madrego.
        Pozdrawiam skromnie jak tylko skromny potrafi
        i Ciebie trapszo i Lisbon-a
        krm
        • Gość: trapszo Re: To jest grane !!! IP: *.access.nacamar.de 19.10.01, 15:40
          Jezeli sie ze soba rozmawia, to poziom partnerow rozmowy jest taki sam, ale
          czasami dobrze porozmawiac z innymi. A pozatem to musi byc bardzo nudne jak sie
          zna odpowiedz. To jest jak gra w szachy z soba samym.

Pozdrawiam i zycze dobrego wypoczynku sobotnio-niedzielnego
          • Gość: Bizon Re: To jest grane !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 15:43
            ja gram z kotem Behemotem
            • Gość: trapszo Re: To jest grane !!! IP: *.access.nacamar.de 19.10.01, 15:47
              To wiem, Bizony tak wlasnie robia.
              A kto wygrywa?

Pozdrawiam
          • Gość: Dagna Re: To jest grane !!! IP: *.pl 19.10.01, 15:48
            Ja również życzyłabym wszystkim (i sobie) wypoczynku po tym trudnym tygodniu.
            Co do rozmów, to jednak wolę wymieniać myśli z innymi, bo zbyt częste
            analizowanie stanu własnego umysłu, czyli tzw. rozmowa z samą sobą, czasem
            kończyła się dla mnie szybkim wyrokiem: do czubków. W rozmowie z resztą świata
            fakt lekkiego niezrównoważenia można jakoś ukryć i przemycić..
            Na szczęście juz jestem uleczona...
            3manko!
            • Gość: trapszo Re: To jest grane !!! IP: *.access.nacamar.de 19.10.01, 15:56
              Tak to prawda, zawsze mozna powiedziec ze ktos jest bardzej szurniety.
              Albo ten ma racje albo nie. Stanowczo rozmowa z innymi poprawia sanopoczucie.

Pozdrawiam
            • Gość: Bizon Re: To jest grane !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 19.10.01, 15:57
              zawsze on, ten skurczybyk, bo oszukuje. A mnie mozecie zyczyc milej pracy, bo
              bizony pracuja w week-end'y.
              • Gość: trapszo Re: To jest grane !!! IP: *.access.nacamar.de 19.10.01, 16:31
                Ty musisz tez oszukiwac, bez oszustwa zadna gra nie ma uroku.
                Nie wien tylko jak w szachach mozna oszukiwac, trzyma dame w rekawie czy co?
                Pozatym praca uszlachetnia a w koncu tygodnia podwujnie.Ja bede wpadal od czasu
                do czasu i dotzrymam Ci towzystwa, Bede sie razem z Toba uzalal jak to ciezko
                jest pracowac w sobote i niedziele. Ale ja mam wolne niestety.

Pozdrawiam
    • anka1 Re: Co jest grane ??? 19.10.01, 18:29
      a ten watek to mi sie od razu z piosenka Stuhra skojarzyl:))) < a ja wiem co jest grane
      >itd.:))) milego weekendu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka