tadeusz_ski.51 13.12.11, 15:09 to się powinno u nas przyjąć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala200333 Ranko Kaczynskiego 13 grudnia... 13.12.11, 15:32 Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony - opowiadał w "Odwrotnej stronie medalu" Kaczyński. Znany, ze swojej słabości do późnego wstawania, Kaczyński nie zauważył, co się dzieje nawet wtedy, gdy wyszedł na ulicę i zmierzał do kościoła. Dopiero tam doznał oświecenia. - W kościele panował potworny tłok, ale akurat tego dnia był u nas Obraz NMP. Kazanie ks. Boguckiego wydawało mi się też jakieś dziwne. I powoli zacząłem się orientować co się stało - mówił Kaczyński. To ciekawe, że słynący ze spostrzegawczości i czujności Jarosław nie zwrócił uwagi na to, co działo się na ulicach. Czyżby faktycznie był tak rozespany? A może wigilia wprowadzenia stanu wojennego była dla niego ciężka? Wszak Józef Oleksy do dziś wspomina, że 12 grudnia dobrze się bawił. Ale z kim miałby szaleć Kaczyński, skoro większość opozycji w nocy zamknięto? Nie, pewnikiem spał... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Obsesja Małej na punkcie małego, 14.12.11, 08:33 oczywiście chodzi o Jarosława Kaczyńskiego... Ty wiesz co? Ja już zaczynam być zazdrosny! Weźże wreszcie i zmień obiekt swojego zainteresowania, wejdź np. na mnie, na pewno będę radosny! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Obsesja Małej na punkcie małego, 15.12.11, 14:52 Mała mała, Jarosław mały, to by się oba dogadały... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 14.12.11, 08:31 dla mnie i dla wszystkich, którzy tu zabłądzą! Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: Dobre ranko 15.12.11, 00:45 Zanim ktos cos napisze to ja zamieszcze na Dzien Dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 ... a odpowiedzi na proste pytanie 15.12.11, 14:56 unika... A mnie zazdrość zżera do kości... tadeusz_ski.51 napisał: > Ty wiesz co? Ja już zaczynam być zazdrosny! > Weźże wreszcie i zmień obiekt swojego zainteresowania, wejdź np. na mnie, > na pewno będę radosny! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 taaaaaaaaaa... 16.12.11, 12:21 Mała się śmieje i skacze z radości, a mnie tu zazdrość zżera do kości! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:21 wypada się przywitać po świątecznej przerwie... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:23 O godzinie 20,22 to dla Ciebie dobre ranko? Jesteś tak pijan że rano w wieczorem ci sie pmieszało? :P Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:26 ... już przyszła i mnie napastuje... Po świętach powinnaś być trochu zmęczona i mniej agresywna, ale jak widać, Ty się już nie zmienisz... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:28 Ja bym pijaków i łysych pastowała ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:30 po to są święta żeby pofolgować sobie, państwo daje przyzwolenie na pijaństwo, bo od lat nie czepiają się akcyzy na alkohol, więc jest tanio, można popić Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Dobre ranko 26.12.11, 20:33 Wszystko można , napić też się można , oby z umiarem i nie mylić dnia z nocą :P Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 27.12.11, 10:04 A Mała się zawsze myli i pisze po nocach. Kiedy ona śpi? Hmmmmm, że też zamiast wykorzystać noc do właściwych celów błąka się po forach? Mała, przypominam Ci, że noc jest do bzykania a później do spania, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ale... przyszło mi na myśl, że 27.12.11, 10:08 i to być może, że z uwagi na brak towarzystwa Mała spać nie może? Bo to jest wiadome, że jak nie ma bzykania to i nie ma spania? Wyrazy współczucia... ale to się da załatwić. Pojawisz się we Wrocku to się wyśpisz za wszystkie czasy... tylko daj cynk zawczasu... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 .... no proszę 03.01.12, 13:12 ziomalka Mała na powyższego posta nic nie odpowiedziała. Ale może Ona z tych co wolą działać? Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Coś ostatnio to moje rano 04.01.12, 13:22 ustawiło się ok. 13-tej i jeszcze nie jestem wyspany, ziewa mi się co chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Coś ostatnio to moje rano 04.01.12, 13:23 ... chyba powiem dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Coś ostatnio to moje rano 04.01.12, 18:52 Tak długo leczyłeś kaca pourodznowego?:D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Coś ostatnio to moje rano 05.01.12, 16:34 Nie obchodzę urodzin jak wy na Górnym Śląsku, ja co najwyżej imieniny, tak zwyczajnie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Dobre ranko 06.01.12, 17:03 aha, zapomniałem powiedzieć dobre ranko... Odpowiedz Link Zgłoś