around_the_sun 31.05.06, 17:33 ładnie mówi o Perepeczce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Simona u Drzyzgi 31.05.06, 17:48 o nas jeszcze nie mówiła, jaz zacznie to przylecę i doniosę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka pieknie... 31.05.06, 18:25 Była wdowa po Arku Gołasiu. Piękna młoda dziewczyna i jaka silna i mądra życiowo. Trzymam za nią kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: pieknie... 31.05.06, 18:30 Dla uzupełnienia dodam, że była tez Falandyszowa i Małgosia Riedel. A Drzyzga nie potrafiła powstrzymywac łez. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: pieknie... 01.06.06, 11:55 a widziałaś skazanego na blues'a? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: pieknie... 01.06.06, 12:24 musowo ale arcydzieło to nie było pamietam koncert dżemu z wrocka - lepszy od filmu Gerard 08.10.2005 Forum Grodzisk Mazowiecki i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: pieknie... 01.06.06, 12:28 ja widziałam wtenczas Kota w Krakowie. nie żle był wczuty w rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Simona u Drzyzgi 31.05.06, 18:29 fajny ten odcinek był, wszystkie babkki z Riedlowa i Falandyszowa pokazały klase. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Simona u Drzyzgi 01.06.06, 14:31 kiedyś, ZA MŁODU, przez trzy lata jeździłem jak ta idiota za Dżemem! bo Rycho to mój idol był...do czasu gdy nie spotkałem go osobiście... dlaczego spotkania fejstufejs z gwiazdami ZAWSZE mnie roczarowują? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Simona u Drzyzgi 01.06.06, 14:55 a ja lubię Dżemu posłuchać i tego z głosem Riedla i Dewódzkiego. Poznać zespół też miałam okazję. Balcar natomiast nie podchodzi mi kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Simona u Drzyzgi 02.06.06, 12:02 ja za to balcara znam osobiście w filmie był drewniany w realu nieprzyjemny gość taki buc Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Simona u Drzyzgi 02.06.06, 12:49 Balcar usiłuje naśladować Ryśka, stara się wykonywać te same gesty, miny, a tego sie przeciez podrobić nie da, a poza tym do niczego to potrzebne nie jest. Tak mnie to irytuje, że jak kocham Dżem tak na koncert z Balcarem bym nie poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Simona u Drzyzgi 02.06.06, 13:10 też bym nie poszła... na dzem to chodziłam tylko z Ryskiem a teraz jakos juz nie mam ochoty i nie słucham nawet. A balcara to po prostu osobiście nie lubie jeszcze zanim w dżemie zaczął swirować Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Simona u Drzyzgi 01.06.06, 15:02 drzejms-buond napisał: > kiedyś, ZA MŁODU, przez trzy lata jeździłem jak ta idiota za Dżemem! bo Rycho t > o > mój idol był...do czasu gdy nie spotkałem go osobiście... > dlaczego spotkania fejstufejs z gwiazdami ZAWSZE mnie roczarowują? Beethovena zacznij Dzejms słuchac, nigdy go nie spotkasz i sie nie rozczarujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Simona u Drzyzgi 01.06.06, 15:56 SŁUCHAM! ale pojeździć za nim nie można :-} Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Simona u Drzyzgi 02.06.06, 11:19 Oj, można się rozczarować. Kiedyś na OPPie poszłam za kulisy kogoś szukać. Takie natężenia interesowności oraz k... i innych "polszczyzn" dawno nie słyszałam. A mnie naiwnej, piosenka poetycka zupełnie z czymś innym kojarzyła, że artysta to taki uduchowiony jest. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Simona u Drzyzgi 02.06.06, 13:50 prawda? też mi się tak wydawało..skoro takie łagodne pieśni śpiewają..skoro na scenie takie efemerydy... sie człowiek daje oszukać. Zapomina, ze to przecież SCENA , na której sie GRA! Odpowiedz Link Zgłoś