czort 24.10.01, 11:57 a może to i nie prawda. Stara jestem - witam wszystkich po krótkotrwałej nieobecności. Tak w ogóle to kłamię i łgam jak najęta. Pogadałabym i pokłamała sobie z kimkolwiek. Kimkolwiek jesteście - witam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: falco Re: nowa jestem witam wszystkich IP: *.access.nacamar.de 24.10.01, 12:03 Tak robia wszyscy na tym forum. I to jest caly urok tego balagnu, ze nie trzeba za swoje oszustwa odpowiadac. Dobrej zabawy zycze falko Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead oszustwa...?? taaaaak! 24.10.01, 12:16 Gość portalu: falco napisał(a): > Tak robia wszyscy na tym forum. I to jest caly urok tego balagnu, ze nie trzeba > > za swoje oszustwa odpowiadac. > Dobrej zabawy zycze > > falko o i tu widzę przykład jednego z oszustów ;) ( napisał wszyscy czyli i On tez ) jestem ucieszon ze tak duzo ludzi na tym forum PRAWDE pisze :> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: oszustwa...?? taaaaak! 24.10.01, 12:18 z tym ze mi mozna ufac. i zwierzac sie mozna z tajemnic skrytych. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: oszustwa...?? taaaaak! 24.10.01, 12:22 Dżon Brus - tak do mnie mówią znajomi - witam Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead a można można! :> 24.10.01, 12:39 aniela_ napisał(a): > z tym ze mi mozna ufac. i zwierzac sie mozna z tajemnic skrytych. anielo___ ;) czy ten ogonek to ogonek modliszki?:> zwierzak grape Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 12:21 mam zamiar dobrze się bawić lecz albo wszyscy poszli na małe żarełko, albo bawią się na innych wątkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 12:24 I zdaje się, że nie wszyscy. Witam Cię Anielo (Klara też będzie); witam Grapefruit dead (może tak nie umieraj - grejpfruty są bardzo zdrowe) i Falco również. Tym razem nie skłamałam, bom witam Was bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 12:28 dzon brusa nie witasz ?? ostentacyjnie go pomijasz ? demontracyjnie drzwi przed nosem mu zatrzaskujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falco Re: nowa jestem witam wszystkich IP: *.access.nacamar.de 24.10.01, 12:34 Witam, witam wszystkich oszustow. Ja tym razem nie bede oszukiwac i zdradze Wam ze jestem mlody,przystjny i strasznie bogaty ( Wygralem w Totolotka ). To jest najprawdziwsza prawda. falco Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead drzewo... 24.10.01, 12:37 czort napisał(a): > I zdaje się, że nie wszyscy. Witam Cię Anielo (Klara też będzie); witam > Grapefruit dead (może tak nie umieraj - grejpfruty są bardzo zdrowe) hi hi są bardzo zdrowe! ;) kiedy leżą na stole? czy wiszą sobie błogo na jednym z rajskich drzew?:> Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: drzewo... 24.10.01, 13:13 > hi hi są bardzo zdrowe! ;) > kiedy leżą na stole? czy wiszą sobie błogo na jednym z rajskich drzew?:> Nie bądź taka(i) hop do przodu frukto jedna(y). Dobre są na tuszę tuszę sobie. Nie dość, że Ci pochlebiam, to ty śmiejesz się w pestkę, zdrowiszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: drzewo... 24.10.01, 13:47 czort napisał(a): > > hi hi są bardzo zdrowe! ;) > > kiedy leżą na stole? czy wiszą sobie błogo na jednym z rajskich drzew?: > 2 > > Nie bądź taka(i) hop do przodu frukto jedna(y). Dobre są na tuszę tuszę sobie. > Nie dość, że Ci pochlebiam, to ty śmiejesz się w pestkę, zdrowiszcze. > ON :) grapefruity jak leżą to leżą! jak wiszą to wiszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: drzewo...złego i dobrego 24.10.01, 14:56 No dobra, ale czy ty ty grepprucie zdrowyś? Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: drzewo...złego i dobrego 24.10.01, 15:23 czort napisał(a): > No dobra, ale czy ty ty grepprucie zdrowyś? tako rzecze Czort?:> Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: drzewo...złego i dobrego 24.10.01, 15:32 Rzecze Zaratustra. Czorty jeno wiedzieć by chciały, a frukta wymijająco .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grapefruit_dead Re: drzewo...złego i dobrego IP: *.cezar.pl 24.10.01, 15:55 czort napisał(a): > Rzecze Zaratustra. Czorty jeno wiedzieć by chciały, a frukta wymijająco .... Czortko!:) Frukta wymijająco? a cóż to? a na tym drzewie to ja tam moge i wisieć i mrugać oczkami ;) (delektacja nieskonczonosci?) to Czortki tak są wscibskie ze muszą polecać "owocki" temu i owemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: drzewo...złego i dobrego 25.10.01, 13:47 Nie muszą polecać, a może chcą? W koncu przecież czorty lubią mieszać, wabić, odtrącać, doprowadzać do złego .... . A zdrowa(y) jesteś w końcu czy nie? Do czorta z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier. Re: [---] 24.10.01, 12:30 Pozwól no na słówko stara(?) Ty dlablico. Czy masz smutną minę, czy jasne masz lico? Ja Ci chętnie pomogę byś patrzała jaśniej, A Ty mi pomożesz kiedy słońce zgaśnie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: [---] 24.10.01, 13:18 jaskier. napisał(a): > Pozwól no na słówko stara(?) Ty dlablico. > Czy masz smutną minę, czy jasne masz lico? > Ja Ci chętnie pomogę byś patrzała jaśniej, > A Ty mi pomożesz kiedy słońce zgaśnie :-)))) Bardzo to jaskrawe, ja zaś patrzę jasno od dawna i jaskrawości mam dosyć do czorta jasnego. Gdy słonce zgaśnie zapal se jarzeniówkę - w końcu to jest substytut słońca - a potem na poszukiwanie swego własnego słoneczka. Wyjdź wieczorem na ulicę i ta osoba, która Ci najbardziej zaświeci będzie Twoim słońcem. Nie pomyl tylko policjanta z latarką - on świeci służbowo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskier. Re: [---] IP: *.scm.de 24.10.01, 13:33 czort napisał(a): > Bardzo to jaskrawe, ja zaś patrzę jasno od dawna i jaskrawości mam dosyć do > czorta jasnego. Gdy słonce zgaśnie zapal se jarzeniówkę - w końcu to jest > substytut słońca - a potem na poszukiwanie swego własnego słoneczka. > Wyjdź wieczorem na ulicę i ta osoba, która Ci najbardziej zaświeci będzie Twoim > > słońcem. > Nie pomyl tylko policjanta z latarką - on świeci służbowo. > pozdrawiam > Jak do czorta pisać ? Jak do diabła prosić? Kiedy grzecznie pytam. Pani mnie nie znosi. I na bruk wywala Me szczere uczucia Zamiast mnie zaprosić Bym koło niej usiadł. Jaskier Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: [---] Jaskier 24.10.01, 14:34 Gość portalu: jaskier. napisał(a): > Jak do czorta pisać ? > Jak do diabła prosić? > Kiedy grzecznie pytam. > Pani mnie nie znosi. > I na bruk wywala > Me szczere uczucia > Zamiast mnie zaprosić > Bym koło niej usiadł. > > Jaskier Zaś w tym odrzuceniu przecież jest zachęta toteż świeć najjaśniej, tylko zapamiętaj, że ja wolę prozę jako mieszczka stara muszę się wysilać klecąc po dwa zdania by się rymowało. Ciężko mi przychodzi. Doceń więc słoneczko! Nikt się nie narodził, by stać się poetą. Jeno Ty!. Niestety ze mną jest inaczej. Lecz prawo kobiety by wybierać mogła. Na świat z dołu patrzę. Bujanie w obłokach przychodzi mi zawsze wcale nie za lekko. Wbrew wszelkim regułom i uczuciom szczerym - wierszokleta ze mnie jest już do cholery!!! No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: [---] Jaskier 24.10.01, 14:41 diabelnie nieźle Wam idzie, ale śmem zauważyć że Pani się no i co ? nie zrymowało... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: [---] Jaskier 24.10.01, 14:47 Przecież mogę mieć jedną wadę!!!!! I pisałam, że wolę prozę. Prozaiczny czort Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier. Re: [---] Jaskier 24.10.01, 16:41 czort napisał(a): > > Zaś w tym odrzuceniu przecież jest zachęta > toteż świeć najjaśniej, tylko zapamiętaj, > że ja wolę prozę jako mieszczka stara > muszę się wysilać klecąc po dwa zdania > by się rymowało. Ciężko mi przychodzi. > Doceń więc słoneczko! Nikt się nie narodził, > by stać się poetą. Jeno Ty!. Niestety > ze mną jest inaczej. Lecz prawo kobiety > by wybierać mogła. Na świat z dołu patrzę. > Bujanie w obłokach przychodzi mi zawsze > wcale nie za lekko. Wbrew wszelkim regułom > i uczuciom szczerym - wierszokleta ze mnie > jest już do cholery!!! > > > No i co? No i sam już nie wiem co mi począć przyjdzie Bo niby to zachęta i przestroga niby Czy mi bokiem czasem pisanie nie wyjdzie Tu słoneczkiem mamisz, a tu ani chybi Wierszokletą zwiesz mnie i każesz w te pędy porzucić tanie rymy i pisać normalnie. Bez rymu i bez składu, ot tak zwyczajnie. Czemu nie chcesz jaskra takim, Jakim się kreuje i jakim się stworzył (Coś rymu mi braknie – i oleum w głowie) Kończę więc szybciutko i nie gadam więcej Bo jak to przeczytam to opadną ręce. No bo kto normalny zamiast iść do domu. Wypisuje brednie, co na nic nikomu. Jaskier Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: [---] Jaskier 25.10.01, 13:28 jaskier. napisał(a): > > Nikt się nie narodził, > > by stać się poetą. Jeno Ty!. Niestety > > ze mną jest inaczej > > Wbrew wszelkim regułom > > i uczuciom szczerym - wierszokleta ze mnie > > jest już do cholery!!! Tak sama napisałam zaś Ty: > No i sam już nie wiem co mi począć przyjdzie > Bo niby to zachęta i przestroga niby > Czy mi bokiem czasem pisanie nie wyjdzie > Tu słoneczkiem mamisz, a tu ani chybi > Wierszokletą zwiesz mnie i każesz w te pędy porzucić tanie rymy i pisać > normalnie. Bez rymu i bez składu, ot tak zwyczajnie. Czemu nie chcesz jaskra > takim, > Jakim się kreuje i jakim się stworzył > (Coś rymu mi braknie – i oleum w głowie) > Kończę więc szybciutko i nie gadam więcej > Bo jak to przeczytam to opadną ręce. > No bo kto normalny zamiast iść do domu. > Wypisuje brednie, co na nic nikomu. > > Jaskier > Wierszokleta było o mnie. Ty czytając nieprzytomnie wziąłeś słowo to do Siebie. Jam Poetą Cię nazwała i do domu szybkom zwiała. Czemu? Tego nie wiem. Częstochowskie rymy piszę. Zjaskrawione lico moje niech Twe pióro ukołysze Prysną wszelkie niepokoje. Klawiaturą, a nie piórem stwarzasz siebie i niestety miast przy prozie stanąć murem muszę równać do poety. Okulary wnet założę, bym w jaskrawość Twą niezmierną nie oślepła, nie daj Boże! patrząc w komputera ekran. czort nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 13:10 Witam ostentacyjnie Dżon Brusa (niech no mu będzie Lee). Tłumacząc się,że gdy pisałam powitanie, to on dopiero wszedł na ten wątek. Witaj Dżon Brusie, witaj. Witajcie wszyscy piękni, młodzi i bogaci. Witajcie inteligentni, sprawni, szybcy i gotowi. Nie oddajcie ani guzika - nawet z pętelką. Zielono mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: nowa jestem witam wszystkich IP: 212.244.252.* 24.10.01, 13:40 no to i ja Cię witam! Jak bardzo nowa a jak widziana tutaj jesteś? Super ksywka! Pozdrawiam, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 14:46 Witam córko zbójnika! Nowa nie aż tak bardzo, ale nie będę się wygadywać, może ktoś rozpozna. Jak rozpozna to stawiam ... (alkohol do wyboru)osobiście. Wtedy się przyznam, ktom zacz. Nie będę kłamać. A co do ksywki cieszę się, że Ci się podoba. Co prawda sama jej nie wymyśliłam, nazywają mnie tak od jakiegoś czasu. zastanawiałam się czy nie zostać "pasztetem", ale już ktoś zajął sobie ten login. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:13 pytanie klucz: A piłaś już ze mną na forum czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:19 Nie pamiętam (mea culpa) czy z tobą, ale na temat alkoholu była moja wypowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:22 E, to znaczy że nie piłyśmy razem. Gdybyśmy piły, tobyśmy pamiętały... Przynajmniej przebudzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:27 No to przynajmniej spróbuj zgadnąc! Do trzech razy sztuka. A ja zwykle nie mam kaca, tylko mnie suszy. Jak zgadniesz to postawię i będziesz długo, długo pamietała Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:34 Eee, jestem kiepska w zgadywankach! Może się kiedyś ujawnisz! Ja też zazwyczaj nie mam kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich Ronja 24.10.01, 15:47 Dobra, kiedyś powiem ,może nawet po dobrej wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 14:24 co za czort, do diabła ??? konkurencja ?? i to gdzie tutaj ? na co mi przyszło... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 14:40 Przyszło ci zejść na koty (no jednego może)do jasnej anielki (przepraszam Anielę). Witam konkurencjo! To co - szalejemy? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 14:47 Niech i tak będzie! Hulaj dusza, piekła nie ma ! Tfu! Co ja gadam. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 14:53 Dobrze, że się za język ugryzłeś. Oczywiście, że jest piekło. Piekło jest we mnie. czort Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 14:56 piekło to inni. moglabym wskazac palcem ktorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:00 Wskaż. Obiecałaś, obiecałaś, obiecałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:03 to byla cacanka tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:05 Och ja głupia!!!! Dobrze mówią, by nie wierzyć kobietom. A może by tak na ucho? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:06 no tylko spróbuj, Aniela, ani mru mru! zobaczysz idzie zima, jak Wam tam w niebie ogrzewania nie włączą to ciekaw jestem do kogo się zgłosisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:10 Te, Woland, nie bądź taki zachłanny, a może niech Aniela pomruczy do mnie, przecież Ty masz swego behemora. I wyszła ustawa o zakazie konkurencji. To co, zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:13 aha uklady za moimi zawieracie plecami? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:18 Poza Twoimi plecami? Układy? Nigdy!!! Ja tylko proponuje zawieszenie broni konkurencji mojej - Wolanda. A Ty, moja anielska przeczytaj trochę wyżej. Może sama się ze mną ułożysz i jednak zdradzisz to piekło. Gdzież tak anielskiej osobie przebywać w ogniu piekielnym. Wystaw ich!!!!!! A ja w Twoim imieniu ...... . Obiecuję sprawozdania. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:22 patrzę znacząco na wolanda (a propos zadanego pytania) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:30 Twoje znaczące spojrzenie mówi mi wszystko!!!!!! On juz tam się smaży, podpalają mu boczki jak Azji Tuhajbejowiczowi. Wystarczy tylko wykłuć mu siną farbą ryby na piersi. Kobieto anielska - jestem gotowa do wykłucia! Ja nie obiecuję na darmo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:36 kłuj. byle nei za lekko :) ja wzrok odwróce bo krucha jestem i delikatna na widok krwi omdlewam wprost w silne ogorzale ramiona meskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:43 Masz to załatwione, pod warunkiem wskazania tychże silnych ramion meskich, w które bedziesz omdlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:58 wypatruje wlasnie. widze dekarza na dachu. nadalby sie. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 25.10.01, 12:44 Kobieto anielska, trochę za późno ten dekarz. Wczoraj musiałam opuścić czarcie stanowisko, ale dzisiaj spełnię Twoje życzenie. Wypatruj innych po dachach, może wypatrzysz przystojniejszego. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: nowa jestem witam wszystkich 24.10.01, 15:50 Bywajcie zdrowi, ojczyzna mnie woła. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś